|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzięki TOM182
jakiś buk przyjmuje zakłady na wybuch wojny?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie wiem, ale ja Ci mogę przyjąć. Możesz u mnie zagrać prywatnie po kursie 100, że Korea Północna zaatakuje USA do końca 2014 roku. Oczywiście będzie jakiś limit stawki powiedzmy 2000 pln. Pasi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bylo glosno kiedys o 'buko-gieldzie' gdzie mozna sie zalozyc z kimkolwiek o cokolwiek, a oni skasuja prowizje cos jak bf z tym, ze kazdy sam ustala o co biega. Ale nie wiem czy sie to utrzymalo, pewnie nie bo z gory byly glosy o trudnosci z rozstrzygnieciem 'betu' 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wie ktoś czy można usunąć opinie o sklepie na portalu Ceneo? Wpisałem negatyw ale teraz już jest wszystko wyjaśnione.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem, ale ja Ci mogę przyjąć. Możesz u mnie zagrać prywatnie po kursie 100, że Korea Północna zaatakuje USA do końca 2014 roku. Oczywiście będzie jakiś limit stawki powiedzmy 2000 pln. Pasi? Chciałem zagrać przeciwko wojnie akurat.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poleci ktoś jakiegoś streama/stronkę, gdzie można wykupić transmisję cyfry+ w jakości HD? chodzi o dzisiejszy mecz Lecha, transmitowany na Canal+ Family 2
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Lewa słuchawka w creative aurvana live nagle przestała mi grać, gwarancja oczywiście się już skończyła.. Poleci ktoś jakiś serwis naprawy słuchawek w Poznaniu?
I ile taka naprawa może kosztować?
|
|
|
|
|
|
|
Poszukuję strony internetowej (której adres zgubiłem z ulubionych) na której były analizy wszystkich meczy pod kątem absencji.
Strona miała bogate statystyki, dla każdego meczu i analizowała składy przedmeczowe.
NIe podowała typów a mimo to serwis pobierał pieniądze.
Zna ktoś taką stronke?
|
|
|
|
|
|
|
LeaguSpy....
Przypomniałem sobie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakim kurierem najlepiej wyslac przesylke do Niemiec ? A moze po prostu poczta polska ? Zalezy mi na tym aby bylo tanio i pewnie  Moze ktos wysylal albo zna strone gdzie mozna sprawnie porownac oferte. Nie chce mi sie zakladac konta na stronie kazdej firmy kurierskiej zbey sprawdzic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ok porownywarke znalazlem, chociaz jednej nie do konca rozumiem.
ale jesli ktos ma jakies doswiadczenia mile badz nie to chetnie poslucham
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaki ty nie poradny jesteś .... Sendit.pl [ sendit.pl] kurJERZY [ kurjerzy.pl] na sendit.pl używaasz danych z allegro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raiders ostatnio sie czepiles, ze szukam niby nieoriginalnych butow... jak Ci wytlumaczylem, ze kompletnie nie masz racji -bo sadziles ze chodzi mi o buty z ruskiego targu a nie oryginalne conversy to wrociles do tematu ale zeby przyznac sie do bledu to nie ;]]]]]]]]] Myslales tez ze w ogole tego nie zauwazylem.
Teraz sie czepiasz tutaj tylko nie wiem po co. Strone sendit znam, szukalem porownywarki cenowej a nie jednego serwisu z max dwoma kurierami bo tyle bodajze ma sendit no i trzeba zakladac konto zeby sprawdzic cene co tez zaznaczylem ze nie szukam czegos takiego. Pozniej napisalem, ze porownywarke znalazlem i jedynie czego teraz potrzebuje to ewentualnie opinii od kogos kto wysylal cos za granice kurierem.
to tyle, nie badz taki fajny ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lelu ... osłabiasz mnie naprawdę ..... Tak ciężko założyć konto ? 1 minuta i po krzyku ... ba zaskoczę cię nie ma konieczności zakładania konta aby sprawdzić cennik !! DPD i UPS http://sendit.pl/oferta/DEWięc wybacz ... ale zadajesz naprawdę tendencyjne i naiwne pytania .Nie pierwszy raz zresztą . I dla twej wiadomości wcale się nie czepiłem :)bo niby czego i po co ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przed chwilą zepsuł mi się TV, korzystam z oferty Vectry. Czy można podłączyć dekoder (3830CD) do komputera stacjonarnego? Szukałem odpowiedzi w internecie i jedni piszą, że tak inni, że nie. Jestem w tym zielony.
|
|
|
|
|
|
|
MOzna i nie.
Jak nie masz karty TV to nie mozna.
Jak masz kartę TV to mozna.
Ew. graficzna z wyjsciem TV.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ok już pogrzebałem w google. Dzielki Gulczas za wcześniejszą odpowiedz. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, znajomy został potrącony i mocno poturbowany przez samochód, gdzie można ubiegać się o odszkodowanie, do kogo się zwrócić, jakie podjąć kroki? Miał ktoś lub spotkał się z podobną sytuacją? Wszelkie pomocne info mile widziane  pozdrawiam, Ben
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|