Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Dzieki, dzieki. Udalo sie smile Bylem juz prawie mentalnie przegrany, ale ten remis z Ligue 2 i QPR przywrocily mi wiare w zwyciestwo, a Novak ustawil dzisiejszy dzien naszego pojedynku. Dobry final, fajne kursy smile Brawo Jose za final - sam wiem ile nerwow kosztowala mnie ta edycja toast

Io sono Interista
Io sono Interista
Z tym remisem w Ligue 2, to miałeś sporo szczęścia. Przez cały mecz oddali jeden strzał na bramkę i akurat gol. No ale szczęście sprzyja lepszym. piwo

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Fart byl ze mna w takim razie, bo w zasadzie powinienem byc odpasc, bo w pierwszej rundzie Green Arrow byl o seta od wyeliminowania mnie - Kielce z JW w PO mieli 20-16 czy jakos tak i wystarczylo utrzymac to i on trafilby +2.5, a ja bym odpadl wink
Przyznam szczerze, ze irytowaly mnie te remisy, jeden spoko, dwa - ujdzie, ale jakbys trafil ten z Francji to bym wyszedl z siebie i stanal obok grin Wszystkie mecze staralem sie sledzic, ale z racji tego, ze ten byl w piatek to mialem mniej wiecej wyjebane grin
Widzimy sie w finale kolejnej edycji piwo

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Panowie, wielkie dzięki za wspaniałe widowisko. piwo Finał trzymał w napięciu i rzeczywiście wyniki niektórych typów wisiały na włosku.

iti, pierwszy raz w finale i od razu sukces. Grałeś solidnie przez cały konkurs i w pełni zasłużyłeś na zdobycie pierwszego miejsca po 8 tygodniach ciągłej walki. W pierwszej rundzie było blisko ale chyba każdy zwycięzca konkursu tak ma, że w drodze do tytułu miał łatwiejsze i cięższe pojedynki i to niezależnie czasem od fazy turnieju. BRAWO. toast

Jose, gratulacje także dla Ciebie za występ w finale. Prezentowałeś zawsze najwyższy poziom i grałeś do końca gdy nawet wydawało się, że o awans będzie bardzo ciężko. To właśnie cechuje najlepszych graczy w tym konkursie. toast

Jeszcze raz gratulacje dla wszystkich włącznie z półfinalistami oraz zwycięzcą za najlepszy bilans tygodniowy. piwo

Dla potwierdzenia proszę o podesłanie jeszcze raz na PW swój login w Betsafe (zazwyczaj loginem w tej firmie jest właśnie adres email) celem przekazania nagród od sponsora konkursu.

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Poszedl i login i mail na PW, na wszelki wypadek wink

Gratuluję zwycięzcy. Podziękowania również dla Conrada, szybka realizacja nagród. Pozdrawiam

Io sono Interista
Io sono Interista
Pełen profesjonalizm. toast

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Originally Posted by Jose
Pełen profesjonalizm. toast
Potwierdzam, pieniazki byly na drugi dzien rano na koncie.
I panowie nie wiem jak u was, ale u mnie jest na obrot 60 dni wink Zwroccie uwage zebyscie pozniej nie mieli zadnego suprajsa smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
U mnie kasa też była następnego dnia.

Mam tylko pytanie w regulaminie playoff jest napisane:
Przed wypłaceniem nagród należy dokonać 6x obrót po minimalnym kursie 1.50 (w ciągu 2 miesięcy od otrzymania nagród).
natomiast na stornie betsafe przy bonusie
Bonus i wplata musza byc obrócone w Zakladach Sportowych minimalnie 3 razy przy kursie 1,5 lub wyzszym

To jak to w końcu jest?

Io sono Interista
Io sono Interista
U mnie bonus wygasa 24 czerwca, musi być obrócony 3x po kursie @1.50

C
C Offline
Najlepiej się kierować tym co jest w systemie bo z tego co widzę to system bonusowy został zautomatyzowany i przy przyznaniu go ustawiane są warunki. Wygląda na to, że jest obrót 3x ale w ciągu 2 mies.

Strona 2 z 2 1 2

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, 11kera11, Sensei, burbon), 2,674 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,612
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025