|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Twoja to przynajmniej w kuchni, a nie obok przy kompie  ino brać przykład z kolegi... żona wie gdzie jej miejsce, moja mnie od kompa wyrzuca i muszę się męczyć na telefonie, Twoja Ci na kanapie siada i pilota zabiera... przejebane, a taki fiszo to se pożyje  niektórzy mają gorzej, jest tu jeden taki kolega od ligi marokańskiej co go kobieta wygania do kuchni, czy jakoś podobnie
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Twoja to przynajmniej w kuchni, a nie obok przy kompie  ino brać przykład z kolegi... żona wie gdzie jej miejsce, moja mnie od kompa wyrzuca i muszę się męczyć na telefonie, Twoja Ci na kanapie siada i pilota zabiera... przejebane, a taki fiszo to se pożyje  Ale ja jestem zadowolony, mam laptopa tylko dla siebie  Przynajmniej tak to sobie tłumaczę  A fiszo, jakby jeszcze tą sąsiadkę zapiął w przedpokoju to dopiero byłby kozak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moja juz w wyrku, tak wiec spokojnie moge popatrzec jak sie likwiduje brodawki sutkowe to masz spokój  nie pisz fiszo ze ty stroisz instrument i bedziesz jeszcze grał? nie moge bo sasiadka czuwa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Twoja to przynajmniej w kuchni, a nie obok przy kompie  ino brać przykład z kolegi... żona wie gdzie jej miejsce, moja mnie od kompa wyrzuca i muszę się męczyć na telefonie, Twoja Ci na kanapie siada i pilota zabiera... przejebane, a taki fiszo to se pożyje  Ale ja jestem zadowolony, mam laptopa tylko dla siebie  Przynajmniej tak to sobie tłumaczę  A fiszo, jakby jeszcze tą sąsiadkę zapiął w przedpokoju to dopiero byłby kozak  
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
niewiele  4 tyskie myslisz że barcelona osiągnie dobry wynik u siebie? Bayern co najmniej 1 poziom wyżej obecnie. U siebie różne cuda mogą się dziać, ale na teraz no fucking way 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
A fiszo, jakby jeszcze tą sąsiadkę zapiął w przedpokoju to dopiero byłby kozak  turbokozak daswidania kamraty;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obama ranny w wybuchu 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Czymaj się wierny fanie trenera Rumaka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Twoja to przynajmniej w kuchni, a nie obok przy kompie  ino brać przykład z kolegi... żona wie gdzie jej miejsce, moja mnie od kompa wyrzuca i muszę się męczyć na telefonie, Twoja Ci na kanapie siada i pilota zabiera... przejebane, a taki fiszo to se pożyje  niektórzy mają gorzej, jest tu jeden taki kolega od ligi marokańskiej co go kobieta wygania do kuchni, czy jakoś podobnie Ja tam nie narzekam.W kuchni spokój mam.Piwko,papierosek,setuchna też się znajdzie,2 dekodery,nowy telewizor. Czego chcieć więcej.Chyba tylko tego,żeby zakłady wchodziły...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za 10 min startuje Olympique Safi-Olympique Khouribga
Iwdakuno rozkminiles instrukcje do nowego tv?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
niektórzy mają gorzej, jest tu jeden taki kolega od ligi marokańskiej co go kobieta wygania do kuchni, czy jakoś podobnie Ja tam nie narzekam.W kuchni spokój mam.Piwko,papierosek,setuchna też się znajdzie,2 dekodery,nowy telewizor. Czego chcieć więcej.Chyba tylko tego,żeby zakłady wchodziły... Widzisz vindom, chciałeś wydymać Freda...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz sezonowcy maja nowe team narescie kurwa ktos tych karzelkow sprowadzil na ziemie, koniec dominacji farsy mam nadzieje ze przez kilka lat juz nic nie wygraja MU? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak w ogóle Panowie to zbliża się dłuuuuuugi weekend. Sezon grillowania czas zacząć.Ma być pogoda.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Tak w ogóle Panowie to zbliża się dłuuuuuugi weekend. Sezon grillowania czas zacząć.Ma być pogoda. My tam w dupie mamy jakieś grille i inne takie. Świetnie czujemy się tutaj we własnym gronie na mecz.pl. Tutaj też możemy sobie rozpalić grilla 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Siwy jest specem od rozpalania.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Trzeba zacząć trenować karne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za 10 min startuje Olympique Safi-Olympique Khouribga
Iwdakuno rozkminiles instrukcje do nowego tv? Właśnie przełączyłem na Arryadia.Obiecałem sobie nie ruszać Maroka,ale jak mam siedzieć tak na sucho to puknę może za nie więcej stówkę coś na live. Najpierw popatrzę co te debile będa robiły. Zespoły sa bardzo wyrównane,obawiam się ,że może być zwykła kopanina. Zobaczymy.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Iwdakuno - poczucie humoru 10
|
|