|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie jaki macie ostatnio czas wyplaty na MB, u mnie to jakas porazka jest wyplaty po kilkanascie godzin ida
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
doczekalem sie wyplaty po 23h i 50 minutach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś Cie nie lubią. U mnie wypłaty bardzo szybko 2-6h max.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Z tego co pamietam, to kiedys zmiana kursów występowała raz na jakieś 50 kuponów (w moim przypadku), a teraz bet365 ostro naciąga reguły i tak na prawdę, nie wiadomo po jakim kursie zostanie rozliczony kupon 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś Cie nie lubią. U mnie wypłaty bardzo szybko 2-6h max. to przez depozyt ktory kiedys zrobile paysafecard, pozniej robilem juz MB ale oni uparcie twierdzili ze moje wygrane pochodza z tego pierwszego depozytu i tylko na konto moga wuyplacic
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja czekam ponad 20 godzin na wypłatę moneybookers i cisza. Depozyty tylko moneybookers.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Z tego co pamietam, to kiedys zmiana kursów występowała raz na jakieś 50 kuponów (w moim przypadku), a teraz bet365 ostro naciąga reguły i tak na prawdę, nie wiadomo po jakim kursie zostanie rozliczony kupon  Zgadza sie, mialem dokladnie to samo, ale tez bedac szczery przyznaje ze jak gralem to tylko czekalem na ich bledy w kursach, czyli bralem np. kurs 3.0 a powinno byc 2.0 itp. tak w 30% sie lapali a reszte udawalo sie, oczywiscie do czasu limitu. W sumie moze nie powinienem pisac tego na otwartym forum, ale bez powodu mie limituja i bez powodu kursow nie zmieniaja 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ok Walczak, tylko ja się pytam kogo to jest wina, że wystawiąją źle kursy ? Jak ja popełniam błędy to za nie płacę i tu powinno być podobnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może mi ktoś wytłumaczy o co chodzi ,ale od pewnego czasu ok 2 miesięcy moge wypłacać z bet365 kasę tylko na konto bankowe ! pomimo dokonania depozytu z karty płatniczej /MB wypłata tylko na konto bankowe . Na czasie tłumaczą mi ze nie ma innej możliwości technicznej i tylko na konto bankowe kasę mogą przeląc (już 2 wypłatę tak robię ) Wcześniej normalnie wypłacałem na kartę czy MB
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Napisz im na czat, że chcesz zamknąć swoje konto. Jak zapytają dlaczego to napisz to co w swoim poście powyżej. Powinno poskutkować. Jeśli to nic nie da to w każdej chwili możesz otworzyć konto ponownie i dalej szukać rozwiązania problemu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może mi ktoś wytłumaczy o co chodzi ,ale od pewnego czasu ok 2 miesięcy moge wypłacać z bet365 kasę tylko na konto bankowe ! pomimo dokonania depozytu z karty płatniczej /MB wypłata tylko na konto bankowe . Na czasie tłumaczą mi ze nie ma innej możliwości technicznej i tylko na konto bankowe kasę mogą przeląc (już 2 wypłatę tak robię ) Wcześniej normalnie wypłacałem na kartę czy MB wyzeruj konto, wplac moneybookers i wyplacaj moneybookers, jesli beda mieli problemy opierdol ich czemu sami lamia swoj regulamin 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Borussia Dortmund v Bayern Monachium - Zakład za darmo!Oferta dotyczy zarówno nowych jak i dotychczasowych klientów Bet365.  W sobotę 25. maja, Liga Mistrzów powróci na Wembley, gdzie w finale zeszłoroczny finalista Bayern Monachium zmierzy się ze zwycięzcą z 1997, Borussią Dortmund i aby zwiększyć emocje towarzyszące temu spotkaniu, oferujemy fantastyczny zakład za darmo. Postaw zakład przedmeczowy na mecz Borussia Dortmund v Bayern Monachium, a otrzymasz od nas darmowy zakład na żywo z taką samą stawką na ten wielki mecz.Aby zakwalifikować się do otrzymania darmowego zakładu na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Twój darmowy zakład na żywo musi zostać zapłacony i postawiony w zwykły sposób, i jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę, aż do wartości Twojego największego zakładu przedmeczowego (maksimum 40 PLN*). Jak zawsze, oferujemy mnóstwo rynków do wyboru, w tym ponad 70 rynków na żywo będzie dostępnych w czasie meczu, takich jak: następny gol, gole w meczu, suma rzutów rożnych, wynik do przerwy, wynik końcowy i wiele, wiele innych. Z bogatym zestawem rynków przedmeczowych i na żywo, oraz z fantastycznym zakładem za darmo, bet365 jest najlepszym miejscem na postawienie zakładów na piłkę nożną. ------ Szczegóły na stronie głównej: bet365
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Na jesieni dostałem maila,że ograniczają mi akcje promocyjne i tak np nie mam od tego czasu tej promocji jak post powyżej (darmowy zakład 40 zł). No cóż trudno, tylko ,że występuję w takim konkursie gdzie można wygrać bonusu )(niewielkie ale dla mnie to uciecha i budżet na leki) Niestety od czerwca zmienił się sponsor z bwin właśnie na bet365. akurat w tym konkursei bwin dawał do do joty bonusy co wygrałem. Ale o co chodzi , nie wiem czy teraz , skoro mam ograniczone konto to mi wypłacą te bonusy. ??? zastanawiam się nad zamknięciem konta i np. za pół roku , rok ponowne otwarcie , na to samo nazwisko i dane też. może wtedy będę miał wyczyszczone konto. Jest na to szansa , co mi radzicie. Oczywiście już będę uważał na na transakcje i bez surebetów ( bo pewnie za to dostałem to ograniczenie) Bawiłem się chyba z miesia cz surebetami i na dobre to mi nie wyszło.... nie opłaca się. Ale co mi radzicie, ??? Miał ktoś coś podobnego ???
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy wpłacając ukashem czy tez paysafecard mozna pozniej wyplacic na moneybookers czy netlera?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ps na money to moga byc problemy kiedys nie wyplacali nie wiem jak teraz
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy wpłacając ukashem czy tez paysafecard mozna pozniej wyplacic na moneybookers czy netlera? musisz zrobic wplate poprzez mb albo netlera,wtedy wycofasz kase
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy wpłacając ukashem czy tez paysafecard mozna pozniej wyplacic na moneybookers czy netlera? musisz zrobic wplate poprzez mb albo netlera,wtedy wycofasz kase czyli przykładowo, wpłacam kase ukashem i puszczam kilka kuponików, następnie dorzucam kase z moneybookers aby w jakis sposob wymieszała sie z ukashem i wtedy moge zrobic wyplate na moneybookers?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teoretycznie wpłacając metodami którymi nie da się wycofać należy wypłacać na konto bankowe, praktycznie ostatnio zrobiłem dwa depozyty właśnie PSC i potem Mb grałem za oba i wypłaciłem na tą drugą metodę.Nie jest to jednak gwarancja że jak wpłacasz większą sumę i jakieś drobniaki z mb że buk przepuści.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy wpłacając ukashem czy tez paysafecard mozna pozniej wyplacic na moneybookers czy netlera? musisz zrobic wplate poprzez mb albo netlera,wtedy wycofasz kase czyli przykładowo, wpłacam kase ukashem i puszczam kilka kuponików, następnie dorzucam kase z moneybookers aby w jakis sposob wymieszała sie z ukashem i wtedy moge zrobic wyplate na moneybookers? dokładnie tak
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy wpłacając ukashem czy tez paysafecard mozna pozniej wyplacic na moneybookers czy netlera? musisz zrobic wplate poprzez mb albo netlera,wtedy wycofasz kase czyli przykładowo, wpłacam kase ukashem i puszczam kilka kuponików, następnie dorzucam kase z moneybookers aby w jakis sposob wymieszała sie z ukashem i wtedy moge zrobic wyplate na moneybookers? dokładnie tak a jaki jest limit wplat ukashem do bet365 ? tzn. ile maxymalnie dziennie mozna wplacic  ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|