|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wydaje mi sie ze do transferu najbardziezj dazy czarek. napewno skapnie mu duza suma za swojego podopiecznego na papierze... wszedzie pelno jego wypowiedzi gdzie to juz nie zalatwil mu transfer. zaskakujaco malo mowi Lewy o swojej przyslosci i ewentualnych klubach ktore by mu "pasowaly". napewno dobrze czuje sie bvb i moze jemu samemu z 7m jakby zaproponowali niemcy by wystarczylo, no ale czarek z przedluzenia umowy nie bylby zadowolony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja myślę że to przemyślana taktyka obu, Czarek mówi do Lewego, ja robię szum i biorę ciosy na siebie, ty grasz dobrego chłopaka i skupiasz się na piłce, bez żadnych komentarzy. Szum + dobra gra = miliony. W takim popbiznesie w sumie nic nie trzeba umieć, wystarczy szum i kasa się robi sama 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Ja myślę że to przemyślana taktyka obu, Czarek mówi do Lewego, ja robię szum i biorę ciosy na siebie, ty grasz dobrego chłopaka i skupiasz się na piłce, bez żadnych komentarzy. Szum + dobra gra = miliony. W takim popbiznesie w sumie nic nie trzeba umieć, wystarczy szum i kasa się robi sama  Według mnie Czaruś tylko się wygłupia i wcale niczego nie zmieni. Ale oczywiście jak Robert dostanie nowy kontrakt to Czaruś będzie bajki opowiadał jak to jego taktyka zadziałała.  Wystarczy spojrzeć na Goetze... był jakiś szum w mediach, jakieś chore akcje jego agenta? Nic, cisza. Czy słyszałeś o jakimkolwiek szumie agentów piłkarzy z górnej półki? Nic. Wszystko dzieje się za sceną. Lewy dostanie nowy kontrakt i to bajeczny. Czaruś nie tylko nie będzie miał z tym nic wspólnego ale nawet nie będzie częścią procesu decyzyjnego. On jedynie robi za rozwydrzoną sekretarkę.  Robert sam będzie widział czy mu kontrakt pasuje i na ile się zgodzić.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
No nie wiem, nie wiem Podali, że Gomez z Bayernu był na testach medycznych w Dortmundzie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przejdzie do hiszpani to będzie grzał ławe tam gra sie mocno technicznie, lewy jest tylko od wykanczania akcji, szybko zgubiłby sie w tamtym stylu i wylądował na ławce juz predzej widzialbym tam blaszczykowskiego
ewentulanie dla lewandowskiego anglia
nie ma co dyskutowac, liga niemiecka pasuje naszym pilkarzom, styl gry podobny - siłowy, w hiszpanii by zginął, włochy chyba zbyt defensywne, zostaje albo anglia albo francja
pamietam w legii takiego jugola, z 10 lat temu gral za czasów Okuki, zostal tu chyba krole strzelcow - przeszedł do niemiec i zniknął
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Stanko Svitlica 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stanko Svitlica  o ten właśnie
|
|
|
|
|
|
|
Ciekawe kiedy buki podłapią gorący temat jego transferu i wystawią jakieś kursy.
Jedyne w co nie wierzę to Bayern, byłby to chyba najgorszy ruch jaki mógłby zrobić.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Lewy powinien zmienić agenta to w pierwszej kolejności!
|
|
|
|
|
|
|
Lewy powinien zmienić agenta to w pierwszej kolejności! Zdecydowanie. 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Lewandowski trafił do Znicza Pruszków i po kilku miesiącach znalazł się w notesie szefa skautingu Lecha Poznań Andrzeja Czyżniewskiego. Opis był krótki i dosadny: "Wyjątkowy talent, trzeba go pozyskać". Po tej rekomendacji na wyjazdowy mecz Znicza z Piastem pojechał ówczesny trener Lecha Franciszek Smuda i... wyszedł po 15 minutach.
- Smuda zadzwonił do mnie zaraz po wyjściu ze stadionu i powiedział, że takiego drewniaka to on w życiu nie widział - opowiada Czyżniewski Brawo Smuda  fachowiec pelna geba, najwidoczniej mial pecha z tymi remisami podczas EURO  wczoraj widze ze znowu przegral w 2giej Bundeslidze i gnije na ost. miejscu.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Marketingowo i finansowo to Bayern najlepsza opcja. Sportowo to zostanie w Dortmundzie. Jesli szuka nowych wyzywan to tylko Anglia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i cena spadla 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Lewandowski trafił do Znicza Pruszków i po kilku miesiącach znalazł się w notesie szefa skautingu Lecha Poznań Andrzeja Czyżniewskiego. Opis był krótki i dosadny: "Wyjątkowy talent, trzeba go pozyskać". Po tej rekomendacji na wyjazdowy mecz Znicza z Piastem pojechał ówczesny trener Lecha Franciszek Smuda i... wyszedł po 15 minutach.
- Smuda zadzwonił do mnie zaraz po wyjściu ze stadionu i powiedział, że takiego drewniaka to on w życiu nie widział - opowiada Czyżniewski Brawo Smuda  fachowiec pelna geba, najwidoczniej mial pecha z tymi remisami podczas EURO  wczoraj widze ze znowu przegral w 2giej Bundeslidze i gnije na ost. miejscu. już zgnił i tym samym zleciał do 3ciej Bundesligi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeszedl do Niecieczy - tam jego miejsce 
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Na miejscu Lewego zostałbym w Borussii (przynajmniej do czasu jak gra w LM) bo tu ma pewne miejsce w składzie i spokojnie może się rozwijać i zyskiwać na popularności. Dostałby na pewno nowy kontrakt i sporo kasy od reklamodawców. W nowym klubie jest duże ryzyko, że jego kariera się stoczy. Jest typem zawodnika, który nie do każdej drużyny pasuje. Ale on na pewno odejdzie, bo ma tego jełopa agenta Kucharzyka, więc najchętniej zobaczyłbym go w Premiership bo to moja ulubiona liga i myślę, że tam najprędzej by się zaaklimatyzował.
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
sporo Kucharskiemu można zarzucić, ale nie to, że źle prowadzi kariery swoim podopiecznym
http://www.sport.pl/sport/1,65025,13824398,Liga_Mistrzow__Jak_menedzer_stworzyl_Lewandowskiego.html
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|