|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
w poniedzialek moze uda sie to juz zalatwic.osoba od nich ktora sie zajmuje takimi rzeczami caly tydzien byla na wyjezdzie i byla nieosiagalna
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam takie głupie pytanie, jak mecz się zaczyna dziś równo o północy, to liczy się go na środe czy czwarek? 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak myslałem, ale chciałem sie upewnić  Dziekuje
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
handi gemowe 0-0? nie miałem okazji aby sprawdzić czy faktycznie takie coś możliwe było do pogrania. Stad dałem zwrot. Oczywiście jeżeli źle rozliczyłem to proszę o dowody, że się mylę, a na pewno zmienimy.
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
proszę http://www.oddsportal.com/tennis/united-kingdom/wta-wimbledon-2013/stephens-sloane-petkovic-andrea-juYDr6vg/#ah;2
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
proszę http://www.oddsportal.com/tennis/united-kingdom/wta-wimbledon-2013/stephens-sloane-petkovic-andrea-juYDr6vg/#ah;2 zgadza sie jest handi gemowe 0 tylko w tym meczu było ono dostepne tylko w Marathonbet z tego co widze. Wiec Betsson nie mial tego w ofercie
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
proszę http://www.oddsportal.com/tennis/united-kingdom/wta-wimbledon-2013/stephens-sloane-petkovic-andrea-juYDr6vg/#ah;2 zgadza sie jest handi gemowe 0 tylko w tym meczu było ono dostepne tylko w Marathonbet z tego co widze. Wiec Betsson nie mial tego w ofercie ?! skoro nie jesteś zalogowany widzisz tylko część buków...
|
|
|
|
|
|
|
Odds portal generuje ofertę automatycznie, więc nawet błędy chyba tam są. Nie wiem, może rzeczywiście wystawili taką linię, ale ja wtedy wszedłem do Betsson specjalnie zobaczyć była taka linia, ale była też taka linia na sety: HC Sets [0:0] i kursy ok 2,6 - 1,45 jaki to ma sensm, skoro na mecz było 1,65 - 2,2 ? Wiadomo, że to jakaś pomyłka i korekta murowana. Grałeś to i Ci rozilczyli albo znasz taki przypadek ? Wątpię żeby tak było, ale chętnie się dowiem, bo sam jestem ciekaw.
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
nie nie grałem, ale jak widzisz ten typ nie został zdjęty z oferty, więc dlaczego miał bym mieć zwrot, skoro typ był normalnie dostępny do rozpoczęcia meczu
|
|
|
|
|
|
|
a skad wiesz ze mecz byl w ofercie do rozpoczecia meczu ? oddsportal nie jest zadnym wykladnikiem tam sie laduje wszystko, bledy itd, nawet jak wywala z oferty to tam zostaje i bedziesz widzial, nawet jak zmienia linie w buku to w oddsportal stara tez jest widoczna a zwrot wg mnie bo ewidentny blad zdziwilbym sie gdyby to betsson rozliczyl normalnie, dlatego pytam
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
przecież takie samo handi gemowe było w marathonie i jak z oferty wyrzucili jest skreślone, napisałem wyżej że nie grałem tego za kase
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
tam sie laduje wszystko, bledy itd, nawet jak wywala z oferty to tam zostaje i bedziesz widzial, nawet jak zmienia linie w buku to w oddsportal stara tez jest widoczna a zwrot wg mnie bo ewidentny blad zdziwilbym sie gdyby to betsson rozliczyl normalnie, dlatego pytam właśnie nie masz racji, tak nie jest. gdy linia zostaje zmieniona stara jest skreslona i widoczna jest nowa, proszę Cię przecież każdy to wie 
|
|
|
|
|
|
|
ja wiem ze jest skreslona ale zostaje nie rozumiem co to ma do rzeczy a co pokazywales teraz widoczna ? tez skreslona, wiec nie widac po tym jak to dlugo bylo w ofercie mnie bardziej niz zaliczenie twojego typu interesuje czy rzeczywiscie sa takie linie, bo ja sie z tym spotykam pierwszy raz, wiec moze sie ktos wypowie, czy to jest normalnie i grywalne, bo to by bylo w sumie ciekawe
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
nie rozumiesz podstaw funkcjonowania tej stronki. jeśli nie była skreślona, była dostępna do godziny rozpoczęcia meczu u danego buka, zakład nie był wycofany.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Tak szczerze to chuj Nas obchodzi ta stronka jak to nazywasz.Wazne jest to co bylo u danego bukmachera w danej chwili i jak to rozliczyl
Grasz w konkursie wiec kazdy Twoj opis jest pod konkurs bo do tego go uzywasz wiec od tej pory kazdy ma byc z kursami Betsson .Zaden inny nie zostanie zaliczony .Amen
|
|
|
|
|
|
|
Przepraszam, mój typ na niedzielę nieważny. Spieszyło mi się, bo jutro mnie nie ma i chciałem zagrać wcześniej, a jutro Wimba nie gra, dzień przerwy. Także zwrot.
|
|
|
|
|
|
|
Ja nie wiem co tu jest grane, ludzie Regulaminu nie czytają czy co: "W skrócie, jeśli chcesz obstawić te samo spotkanie co przeciwnik to musi to być taki typ, że nie ma możliwości żeby oba typy były trafione." Grają +2,5 seta na mecze, które już były obstawione na 2 lub 1 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|