Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 5 1 2 3 4 5
W
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
W Offline
Dotąd przeczytałem ooo

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by bester
Przecież ta praktyka to żadna nowość, na BA ludzie nie raz tak robili. Udostepnianie prywatnych rozmów jest równie moralnie wątpliwe jak puszczanie takich plotek. Przecież i tak kazdy sobie decyduje co gra a co nie.

Porównujesz 1-2 dniowe przypadki z użytkownikiem, którego działalność forumowa liczona jest już prawie w 10 latach...

Co do udostępniania prywatnych rozmów to zgoda, z tym wyjątkiem że Hagi nawet nie próbował zaprzeczać, a Korver działał w interesie całego forum.

S
addict
addict
S Offline
Nie wiem czy to wszystko co tu czytam to prawda chociaz zdaje sobie w pełni sprawe że świat schodzi na psy. Wiem natomisat że forum typerów na mecz.pl zostało stworzone z myślą o wymianie informacji pomagających w zarabianiu a nie odwrotnie ( duży niesmak)pozdrawiam

Blade Runner
Blade Runner
Originally Posted by pawel Wafel
Gdzie jest kur.wa moje 300 baniek ?

100 z nich ma Wałęsa. Kazik też czeka.

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
ciekawa jest moralność ludzi.

Jeden walczy o 0,1 kursu ( na co mecz moze ma wplyw o ile gra RafalGw)

Drugi podal do wiadomosci publicznej rozmowe z GG (ciekawy relikt)

wg mnie to pierwsze jest gorszym kurestwem niz to drugie. Bedac strona konwersacji mozesz zrobic z nia co chcesz.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Majtikroko

nie o 0.1 bo to naprawe weak markets sa, a wiec moze zjechac z 2.0 w kilka godzin do 1.3 gdy np. taki korver poda pick na forum, tylko ze chlopaki inwestorzy wiedza ze pre game to mozna za 100funtow pocisnac i gowno sie wygra, wiec robia trick w druga strone podpuszczajac daja chujowy typ i czekaja na inplay i cisna nie za 100 funtow a za 1k bo limit o wiele wiekszy

oczywiscie to konto na jeden zaklad, ale pewnie od jakis zuli pokupowali ID i jada na skrillu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Experto
Originally Posted by Majtikroko

nie o 0.1 bo to naprawe weak markets sa, a wiec moze zjechac z 2.0 w kilka godzin do 1.3 gdy np. taki korver poda pick na forum, tylko ze chlopaki inwestorzy wiedza ze pre game to mozna za 100funtow pocisnac i gowno sie wygra, wiec robia trick w druga strone podpuszczajac daja chujowy typ i czekaja na inplay i cisna nie za 100 funtow a za 1k bo limit o wiele wiekszy

oczywiscie to konto na jeden zaklad, ale pewnie od jakis zuli pokupowali ID i jada na skrillu

piwo Aż się zalogowałem. smile

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by Kellthorn
Originally Posted by bester
Przecież ta praktyka to żadna nowość, na BA ludzie nie raz tak robili. Udostepnianie prywatnych rozmów jest równie moralnie wątpliwe jak puszczanie takich plotek. Przecież i tak kazdy sobie decyduje co gra a co nie.

Porównujesz 1-2 dniowe przypadki z użytkownikiem, którego działalność forumowa liczona jest już prawie w 10 latach...

Co do udostępniania prywatnych rozmów to zgoda, z tym wyjątkiem że Hagi nawet nie próbował zaprzeczać, a Korver działał w interesie całego forum.

Takie też jest moje zdanie na ten temat.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
No to wyrwij chwasta Conrad

D
old hand
old hand
D Offline
Conrad jeżeli tutaj będziesz pielęgnował takie chwasty to zaniedługo będzie tutaj tyle bajek,że rodzice będą je z mecz.pl mogli czytać dzieciom przed spaniem.;)

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Zamiast pierdolami zajmowac sie, zacznijcie udzielac sie inaczej.Forum zamiast wschodzic na wyzyny kuli sie ku upadkowi.Bez odbioru.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by speedway7
Nie wiem czy to wszystko co tu czytam to prawda chociaz zdaje sobie w pełni sprawe że świat schodzi na psy. Wiem natomisat że forum typerów na mecz.pl zostało stworzone z myślą o wymianie informacji pomagających w zarabianiu a nie odwrotnie ( duży niesmak)pozdrawiam

Przecież tu już nie ma ani typów ani typerów( bynajmniej tych, co kiedyś się udzielali i mieli jakieś pojęcie o typowaniu i sporcie....

Zostały tylko QC i gang Hagiego grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Biszop
jakieś kursy na pójdzie/nie pójdzie?
czy raczej opcja mordobicie? bo rozumiem o klasycznym pojedynku nie może być mowy, dzisiejsza młodzież nie ma za grosz honoru, kiedys były szpady, rewolwery, pózniej ubita ziemia i jeden na jeden, a teraz albo policja albo wjazd z bandą kumpli,
co za czasy shocked

i to jest piekna puenta aplauz

Za to z Tobą wypije piwo

W
enthusiast
enthusiast
W Offline
Originally Posted by Gustawo Lima
...

Przecież tu już nie ma ani typów ani typerów( bynajmniej tych, co kiedyś się udzielali i mieli jakieś pojęcie o typowaniu i sporcie....

Zostały tylko QC i gang Hagiego grin

[Linked Image]

pozdro AGASSI papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Korver na tropie czytam

S
old hand
old hand
S Offline
Szacun dla Korvera, że postawił na dobro całego forum a nie własny interes piwo

A dla Hagliego krótkie:

[Linked Image]

Strona 5 z 5 1 2 3 4 5

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, rafal08, $-man, 11kera11, forty, Sensei, aker), 2,196 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,301
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025