|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Dotąd przeczytałem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przecież ta praktyka to żadna nowość, na BA ludzie nie raz tak robili. Udostepnianie prywatnych rozmów jest równie moralnie wątpliwe jak puszczanie takich plotek. Przecież i tak kazdy sobie decyduje co gra a co nie. Porównujesz 1-2 dniowe przypadki z użytkownikiem, którego działalność forumowa liczona jest już prawie w 10 latach... Co do udostępniania prywatnych rozmów to zgoda, z tym wyjątkiem że Hagi nawet nie próbował zaprzeczać, a Korver działał w interesie całego forum.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie wiem czy to wszystko co tu czytam to prawda chociaz zdaje sobie w pełni sprawe że świat schodzi na psy. Wiem natomisat że forum typerów na mecz.pl zostało stworzone z myślą o wymianie informacji pomagających w zarabianiu a nie odwrotnie ( duży niesmak)pozdrawiam
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Gdzie jest kur.wa moje 300 baniek ? 100 z nich ma Wałęsa. Kazik też czeka.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ciekawa jest moralność ludzi.
Jeden walczy o 0,1 kursu ( na co mecz moze ma wplyw o ile gra RafalGw)
Drugi podal do wiadomosci publicznej rozmowe z GG (ciekawy relikt)
wg mnie to pierwsze jest gorszym kurestwem niz to drugie. Bedac strona konwersacji mozesz zrobic z nia co chcesz.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Jeden walczy o 0,1 kursu ( na co mecz moze ma wplyw o ile gra RafalGw) nie o 0.1 bo to naprawe weak markets sa, a wiec moze zjechac z 2.0 w kilka godzin do 1.3 gdy np. taki korver poda pick na forum, tylko ze chlopaki inwestorzy wiedza ze pre game to mozna za 100funtow pocisnac i gowno sie wygra, wiec robia trick w druga strone podpuszczajac daja chujowy typ i czekaja na inplay i cisna nie za 100 funtow a za 1k bo limit o wiele wiekszy oczywiscie to konto na jeden zaklad, ale pewnie od jakis zuli pokupowali ID i jada na skrillu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeden walczy o 0,1 kursu ( na co mecz moze ma wplyw o ile gra RafalGw) nie o 0.1 bo to naprawe weak markets sa, a wiec moze zjechac z 2.0 w kilka godzin do 1.3 gdy np. taki korver poda pick na forum, tylko ze chlopaki inwestorzy wiedza ze pre game to mozna za 100funtow pocisnac i gowno sie wygra, wiec robia trick w druga strone podpuszczajac daja chujowy typ i czekaja na inplay i cisna nie za 100 funtow a za 1k bo limit o wiele wiekszy oczywiscie to konto na jeden zaklad, ale pewnie od jakis zuli pokupowali ID i jada na skrillu  Aż się zalogowałem. 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Przecież ta praktyka to żadna nowość, na BA ludzie nie raz tak robili. Udostepnianie prywatnych rozmów jest równie moralnie wątpliwe jak puszczanie takich plotek. Przecież i tak kazdy sobie decyduje co gra a co nie. Porównujesz 1-2 dniowe przypadki z użytkownikiem, którego działalność forumowa liczona jest już prawie w 10 latach... Co do udostępniania prywatnych rozmów to zgoda, z tym wyjątkiem że Hagi nawet nie próbował zaprzeczać, a Korver działał w interesie całego forum. Takie też jest moje zdanie na ten temat.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to wyrwij chwasta Conrad
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Conrad jeżeli tutaj będziesz pielęgnował takie chwasty to zaniedługo będzie tutaj tyle bajek,że rodzice będą je z mecz.pl mogli czytać dzieciom przed spaniem.;)
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Zamiast pierdolami zajmowac sie, zacznijcie udzielac sie inaczej.Forum zamiast wschodzic na wyzyny kuli sie ku upadkowi.Bez odbioru.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy to wszystko co tu czytam to prawda chociaz zdaje sobie w pełni sprawe że świat schodzi na psy. Wiem natomisat że forum typerów na mecz.pl zostało stworzone z myślą o wymianie informacji pomagających w zarabianiu a nie odwrotnie ( duży niesmak)pozdrawiam Przecież tu już nie ma ani typów ani typerów( bynajmniej tych, co kiedyś się udzielali i mieli jakieś pojęcie o typowaniu i sporcie.... Zostały tylko QC i gang Hagiego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakieś kursy na pójdzie/nie pójdzie? czy raczej opcja mordobicie? bo rozumiem o klasycznym pojedynku nie może być mowy, dzisiejsza młodzież nie ma za grosz honoru, kiedys były szpady, rewolwery, pózniej ubita ziemia i jeden na jeden, a teraz albo policja albo wjazd z bandą kumpli, co za czasy  i to jest piekna puenta  Za to z Tobą wypije 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
... Przecież tu już nie ma ani typów ani typerów( bynajmniej tych, co kiedyś się udzielali i mieli jakieś pojęcie o typowaniu i sporcie.... Zostały tylko QC i gang Hagiego  [ Linked Image] pozdro AGASSI 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korver na tropie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Szacun dla Korvera, że postawił na dobro całego forum a nie własny interes  A dla Hagliego krótkie: [ Linked Image]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|