Waitakere UTD - Auckland City... UNDER 3,5 finał Ligi Mistrzów Oceanii, dwa kluby z Nowej Zelandii, dwa kluby prawie z Auckland... MUUUUUUUSI być nisko
Dresden X2, wygrana Drezna nic im nie daje, jeśli Aue wygra z Sandhausen. Smudy o honor + 4 porażki z rzędu + kursy ciekawe Aue, wygrana daje im utrzymanie bez baraży, nawet jeśli Drezno wygra. Hertha X, pewny awans, chill outing itp. wg mnie podział pktów --> X
a poza tym to overy, overy, overy
Serie A Włochy
Pescara - Fiora 1X... 3 pkt Fiory daje im awans na 3 miejsce (kwale do LM), tylko gdy Milan porażka i remis ? (wg mnie Milan 1-0 na Sienie)
wg mnie będzie sporo underów i meczów 1-0,0-0, 1-1, 0-1
PL Eng
tutaj wg mnie sporo OVERRRRów, nie gram Tottków, Ars cięzki na Newcastle ale będzie win
tutaj wg mnie sporo OVERRRRów, nie gram Tottków, Ars cięzki na Newcastle ale będzie win
a wy? [/quote]
ja tam lecę mocniej z Chelsea, Arsenalem i Tottenhamem aczkolwiek z overami zgadzam się też w 100 % trzeba też pomyśleć o czerwonych diabłach. 1500 mecz Fergusona i przy okazji ostatni; jeśli Manchester wygra będzie miał 91 pkt czyli wyrównają swój rekord zdobytych punktów. The Baggies odnieśli tylko jedno zwycięstwo oraz dwa remisy w ostatnich 8 spotkaniach. Kurs 1.85 zły nie jest
Ja wczoraj w Fortunie zaszalałem, weszły już Federer, Vive i Serena a na dziś klasyka dnia czyli Benfika, Porto, Milan, Tottencham, Chelsea 1X. Kurs z tego mam 3,5 jak wejdzie to będzie cudnie. Zapomniałem juz że tam przy wiekszych stawkach trzeba unikac podatku i na kypony rozbijać ale Pani w okienku mnie pouczyła Pozostaje czekać i na komuni chrzesniaka zerkać na wyniki hehe
Panowie logujecie sie bez problemu do Expekta? Ja po zalogowaniu mam informacje o regulaminie a gdy chce go przeczytac to wraca do głównej strony i znowu nie jestem zalogowany. Co przycisne to wracam na główną stronę i nadal nie jestem zalogowany.
Jak ktoś dzisiaj nie będzie miał nic do roboty. Film na czasie bo w ten weekend wiele, wiele lig kończy sezon i wiadomo odbywają się Soboty i Niedziele cudów jak wczorajsze wyniki BVB, Fenerbahce czy Bordeaux.