|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W zasadzie nie chce na nim w niic grac... tak jak pisalem od tego bede mial konsolke:) Ale nie w tym rzecz, jakie firmy ogolnie mozecie polecic albo jakie odradzic ? Bede mogl wtedy wybrac konkretne modele i wtedy bede sie radzil. CHcesz dobry sprzęt (wykonanie ,podzespoły) to szukaj : Dell, Samsung ,Lenovo ,MSI . Chcesz lans to Apple Chcesz wypasione bebechy : asus,acer ... ale w gratisie masz kiepskie wykonanie i dużą awaryjność.Coś za coś.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lans i apple odpada calkowicie. Asus i Acer tez z racji wlasnie awaryjnosci.
Bralem pod uwage wstepnie Lenovo, Samsung. Dell raczej odpada bo jest dosc znacznie drozszy. Zaciekawiles mnie natomiast MSI bo do teraz myslaelm ze to cos jak ASus/Acer- wypasione bebchy a z solidnoscia gorzej.
Za ok 2000 tysiace a nawet mniej mozna kupic juz cos naprawde niezlego- z calkiem fajna karta graf itd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja ostatnio kupiłem Lenovo, ale windows 8 mnie zaskoczył. Wolę zdecydowanie 7, jak dla mnie za dużo wszystkiego. Pochowali opcje w rogach i ogólnie do gustu mi nie przypadł. Jest to mój drugi Lenoviak i polecam gorąco, zero problemów do tej pory z żadnym z nich nie miałem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A miał ktoś do czynienia z HP Probook 4540s?
Dużo dobrego o nich słyszałem i zastanawialem się nad kupnem.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A miał ktoś do czynienia z HP Probook 4540s?
Dużo dobrego o nich słyszałem i zastanawialem się nad kupnem. Dobry i pancerny, spadł mi z dużej wysokości na lód i mimo wgnieceń działał bez problemu. Seria Probook to dla mnie jedyna jeśli chodzi o HP w którą warto inwestować.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie co byście polecili do 2200zł z laptopów?
Potrzebuje głównie do Worda i Excela, przeglądania internetu i oglądania jakiś filmów. Od czasu do czasu jakiś Football Manager by był grany.
Ekran 15 cali najlepiej.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ewentualnie myślę nad kupnem czegoś do 1500 (nawet używany) + dokupienie dysku SSD 120 GB. Ostatnio u siebie przesiadłem się na SSD i skok wydajnościowy jest wręcz ogromy.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
sSD nie jest złe 
|
|