Najlepiej jakby Clota wygrala Zawisza w tyte i Cracovia remis To by sie musialy w ostatniej kolejce Termalica i Flota na remis umowic zeby nie awansowac
Tychy miały poprzeczke na 2-0,wiec chyba na prawdę nie mają zamiaru oddac meczu swoim przyjacielom tak jak pan cabaj
Kiedyś byłem na meczu ŁKS-Lech w 1 lidze ost kolejka.Lech już grał jako ekstraklasowiec,ŁKS przegrywając spadał do 2 ligi.Do przerwy dominacja Lecha,prowadzenie 1-0,jeszcze z 2 doskonałe setki...
Po przerwie nagle z Lecha uszło powietrze.Do 70 minuty zrobiło się 2-1 dla ŁKS i tak pozostało. Lech nawet nie próbował odrobić później. Ciekawe czy tak samo będzie w Krakowie?
Tychy miały poprzeczke na 2-0,wiec chyba na prawdę nie mają zamiaru oddac meczu swoim przyjacielom tak jak pan cabaj
Kiedyś byłem na meczu ŁKS-Lech w 1 lidze ost kolejka.Lech już grał jako ekstraklasowiec,ŁKS przegrywając spadał do 2 ligi.Do przerwy dominacja Lecha,prowadzenie 1-0,jeszcze z 2 doskonałe setki...
Po przerwie nagle z Lecha uszło powietrze.Do 70 minuty zrobiło się 2-1 dla ŁKS i tak pozostało. Lech nawet nie próbował odrobić później. Ciekawe czy tak samo będzie w Krakowie?
wtedy Jaga poleciała do 3. ligi - pamiętam to spotkanie bardzo dobrze :), Baniak trenował Lecha i powiedział w którymś z wywiadów po kilku latach, że ten spadek to tylko na dobre nam wyszedł
Na szczęście Tychy mają zgodę nie tylko z nożownikami ale jeszcze z Zawiszą więc nie wypada im zrobić tego co przyjaciele z Nowego Sącza tydzień temu