|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Potrzebuję kontakt do Shane'a bo widzę, że tu na forum to już się rzadko odzywa.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
bukmacher z możliwością gry online z możliwością zagrania zakładu z błędem ( nie sts,totomix,fortuna)
wdzięczny będę za pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
padlo mi kompletnie kino domowe, po tym jak wylaczylem je z zasilania i ponownie wlaczylem, nawet power/on sie nie pali co to moze byc? pewnie zasilacz?
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
padlo mi kompletnie kino domowe, po tym jak wylaczylem je z zasilania i ponownie wlaczylem, nawet power/on sie nie pali co to moze byc? pewnie zasilacz? widzę,że ty już w PL na wyspach coś bym pomógł
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewnie tak, da sie kupic taki uniwersalny zasilacz z przelacznikiem na ilosc V oraz z roznymi koncowkami, moze pomoze zdiagnozowac problem i ewentualnie bedzie to rozwiazaniem  Poszukaj w sklepach elektronicznych takich cudow:)
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Kiedy mniej więcej publikowany jest terminarz Primera Division na kolejny sezon? Czy jeszcze w tym miesiącu można się go spodziewać?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kiedy mniej więcej publikowany jest terminarz Primera Division na kolejny sezon? Czy jeszcze w tym miesiącu można się go spodziewać? W tamtym roku był około 5 lipca. Nie spodziewałbym się, aby w tym roku miał być już w czerwcu.
|
|
|
|
|
|
|
Dzięki. 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam Zwracam się z prośbą o oddanie głosu na siostrzenice w konkursie. Amelka ma 9 lat, uwielbia wodę i chce wygrać półkolonie w Kadynach, które są nagrodą w konkursie rysunkowym „Żyj aktywnie, rośnij zdrowo – półkolonie na sportowo!” Amelka spadła na drugie miejsce  , więc każdy głos się liczy Aby zagłosować trzeba kliknąć "Lubię to" DWA RAZY Polubić Akademie Małego Pływaka https://www.facebook.com/Akademia.Malego.PlywakaA późnij kliknąć lubię to pod Amelki pracą https://www.facebook.com/photo.php?...20000.1370941423.&type=3&theaterGłosowanie trwa do 17 czerwca. Liczę na siłę mecz.pl Z góry dziękuje za każdy oddany głos w imieniu Amelki i swoim ... Pozdrawiam Chciałabym serdecznie podziękować za każdy oddany głos  Amelka wygrała wyjazd na półkolonie  .Poniżej link do wyników https://www.facebook.com/photo.php?...1.406809289350560&type=1&theaterPozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
własnie wracam od dentysty i za kanałowe leczenie dwoch zebow policzyli mnie 750zl  wychodzi po 375 na jeden( razem z zatruciem itp. itd.) To normalna cena? bo ja wczesniej liczylem sie na nfz i teraz jestem w lekkim szoku 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
własnie wracam od dentysty i za kanałowe leczenie dwoch zebow policzyli mnie 750zl  wychodzi po 375 na jeden( razem z zatruciem itp. itd.) To normalna cena? bo ja wczesniej liczylem sie na nfz i teraz jestem w lekkim szoku  to zależy jaki dentysta, , moja zona ostatnio placila 500zł z jakimiś bajerami mikrocamery , zdjęcia panoramiczne itp. ja uswojego starego dałem 200zl, więc wszystko zależy od detysty
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
potrzebuje działającego angielskiego proxy! nic nie mogę znaleźć, a zaraz musze wyjść
|
|
|
|
|
|
|
potrzebuje działającego angielskiego proxy! nic nie mogę znaleźć, a zaraz musze wyjść Potrzebujesz coś na chwilę czy częściej będziesz potrzebował coś podobnego? Bo jeśli to nie jest coś jednorazowego to lepiej zainwestować w jakąś usługę VPN. Tym bardziej, że w ten sposób bezpieczniej jest bo jakaś profesjonalna firma to dla Ciebie robi a z darmowym proxy znalezionym w necie to nie wiadomo jak jest...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ile moze kosztowac taki VPN? Plus minus, tylko chodzi o to ze chcialbym np zrobic zakupy w necie ze stronki amerykanskiej (tam trzeba ip z USA zeby widziec dzial SALE i Clearance) ? 
|
|
|
|
|
|
|
Jakieś 50-70 USD za rok. Coś słyszałem o chytrym podejściu amerykańskich sklepów, że jak spoza kraju to wyższe ceny pokazują.  Którzy są najbardziej winni takim podstępnym działaniom?
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Kiedy mniej więcej publikowany jest terminarz Primera Division na kolejny sezon? Czy jeszcze w tym miesiącu można się go spodziewać? W tamtym roku był około 5 lipca. Nie spodziewałbym się, aby w tym roku miał być już w czerwcu. kolego sezon wcześniej ruszy  zapomniałeś,że w 2014 MŚ portugalski terminarz przed chwilą wyszedł 
|
|
|
|
|
|
|
Ponoć terminarz Premier League wychodzi jutro (ten pierwszy, podział na kolejki), natomiast czekam na ten hiszpański, który mam nadzieję że już niebawem właśnie będzie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
potrzebuje działającego angielskiego proxy! nic nie mogę znaleźć, a zaraz musze wyjść http://anonymouse.org/anonwww.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakieś 50-70 USD za rok. Coś słyszałem o chytrym podejściu amerykańskich sklepów, że jak spoza kraju to wyższe ceny pokazują.  Którzy są najbardziej winni takim podstępnym działaniom? No 10 dolcow moglbym zaplacic za miecha, chociaz uzylbym go na jedno zamowienie, ale na caly rok juz sie nie kalkukuje. Nie mniej jednak dzieki, bede szukal pewnie czegos za jakis czas  Co do tych cen to akurat tam gdzie ja chce kupic to pokazuje teraz ceny w euro i wychodzi drozej, kiedys pokazywalo normalnie w dolarach bez zwyzki. Teraz jest jeden z dzialow - albo sale albo clearance, wczesniej nie bylo zadnego Najlepszym wiec polaczeniem jest miec amerynaksie IP i smigac;) Problem z proxy jest taki, ze niektore- w zaleznosci chyba od portu, nie przechodza momentu checkout'u koszyka i wyrzuca blad(a pozniej tez problem z paypalem jest). Kiedys udalo mi sie to ominac zmieniajac w trakcie kilkakrotnie proxy, a czasem tez wbijajac na normalne IP swoje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zatrzymane prawo jazdy we Włoszech.
Jak je odzyskać?
|