witam Pany proszę o link scenki, kiedy gość wyobrażał sobie dziewczynki na polanie, a potem okazało sie , że to owieczki, później scenka na komisariacie kiedy zamiast pieska widzał dziewczynę w kuszącym stroju
witam Pany proszę o link scenki, kiedy gość wyobrażał sobie dziewczynki na polanie, a potem okazało sie , że to owieczki, później scenka na komisariacie kiedy zamiast pieska widzał dziewczynę w kuszącym stroju
Dziennikarz "Naszego Dziennika" zadaje kolejne pytania, m.in. prosi Łojka, by wyjaśnił, czym jest "dekompresja w rejestratorze", o której ekspert wspomniał.
- Nie przypominam sobie, żebym użył słowa dekompresja w dzisiejszej prezentacji. Chyba pan redaktor się przesłyszał - pada odpowiedź. Protesty na sali. - Ach, mówiłem o kompresji danych, a pan zrozumiał "dekompresji"... Nie, chodziło mi o kompresję. Rozumie pan teraz? Dobrze.
Zakonnica gra z księdzem w piłkę nożną. Ksiądz strzela na bramki (nie trafił) i krzyczy: -O ku*wa ale zeszło! Zakonnica grozi księdzu, że jeżeli jeszcze raz przeklnie Bóg go ukara. Ksiądz znów strzela i przeklina: -O ku*wa ale zeszło! Zakonnica znowu grozi, że nie można przeklinać. Ksiądz za trzecim razem to samo: -O ku*wa ale zeszło! Nagle uderza piorun z nieba w zakonnicę. Księdza dochodzą głosy z niebios: -O ku*wa ale zeszło!
Młoda para pieści się pod prysznicem i nagle dzwoni dzwonek do drzwi. - Ewa idź otwórz - Nie, Adam ty otwórz - Ewa no proszę W końcu Ewa zawinęła się w ręcznik i poszła, a za drzwiami sąsiad. Patrzy na nią i mówi: - Jak zrzuci pani ten ręcznik to dam pani 1000 zł - 1000 zł piechotą nie chodzi Zrzuciła ręcznik i dostała 1000 zł. Wraca do męża. - Kto przyszedł? - Sąsiad - I oddał moje 1000 zł?
Młoda para pieści się pod prysznicem i nagle dzwoni dzwonek do drzwi. - Ewa idź otwórz - Nie, Adam ty otwórz - Ewa no proszę W końcu Ewa zawinęła się w ręcznik i poszła, a za drzwiami sąsiad. Patrzy na nią i mówi: - Jak zrzuci pani ten ręcznik to dam pani 1000 zł - 1000 zł piechotą nie chodzi Zrzuciła ręcznik i dostała 1000 zł. Wraca do męża. - Kto przyszedł? - Sąsiad - I oddał moje 1000 zł?
tak z ciekawości spytam, nie słyszałeś go wcześniej w lepszej wersji?