|
|
old hand
|
|
old hand
Ostatnio mnie 'meczyl' jeden Francuz w barze, ktory koniecznie chce zapoznac/ozenic sie z jakas Polka. Jako, ze wino i pastis lal sie szerokim strumieniem, obiecalem, ze mu pomoge. Znacie jakies dobre strony z ogloszeniami matrymonialnymi gdzie mozna umiescic jego anons ?
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
on sie specjalizuje w nastolatkach 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
potrzebuje działającego angielskiego proxy! nic nie mogę znaleźć Potrzebujesz coś na chwilę czy częściej będziesz potrzebował coś podobnego? Bo jeśli to nie jest coś jednorazowego to lepiej zainwestować w jakąś usługę VPN. Tym bardziej, że w ten sposób bezpieczniej jest bo jakaś profesjonalna firma to dla Ciebie robi a z darmowym proxy znalezionym w necie to nie wiadomo jak jest... Potrzebuje na chwile i nie chodzi mi o stronę tylko adres ip
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chcę kupić córce tablet na urodziny, bardziej do zabawy, oglądania filmów, prostych gierek itp. Wpadł mi w oko: Samsung Galaxy Tab 2 7.0 GT-P3110, na dzisiaj kosztuje 599 Samsung GTab 2 [ euro.com.pl] można kupić coś fajniejszego, w tym przedziale cenowym??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak mam umowe o prace do konca czerwca, to moge np 28 czerwca zlozyc zwolnienie lekarskie na miesiac czy cos?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jak mam umowe o prace do konca czerwca, to moge np 28 czerwca zlozyc zwolnienie lekarskie na miesiac czy cos? Mozesz, nawet 6 miechów ciagnac, czy nawet 9. Pozniej ewentualnie zasiłek rehabilitacyjny, a potem juz tylko renta 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
chodzi mi glownie o to, czy mozna 3 dni przed koncem trwania umowy 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
chodzi mi glownie o to, czy mozna 3 dni przed koncem trwania umowy  Tak Self, mozesz 3 dni przed  Za ten pierwszy miesiac płaci Ci firma, a za pozostałe ewentualnie to juz ZUS złodziejski 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
super, dziekuje bardzo za pomoc 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
chodzi mi glownie o to, czy mozna 3 dni przed koncem trwania umowy  Mam nadzieje, że w przyszłości będziesz miał firmę i zrobią Tobie podobnie. Pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
widzisz nie znasz sytuacji a sie wypowiadasz  Równiez zalaczam pozdrowienia 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
chodzi mi glownie o to, czy mozna 3 dni przed koncem trwania umowy  Mam nadzieje, że w przyszłości będziesz miał firmę i zrobią Tobie podobnie. Pozdrawiam.  Dokładnie.  A później ci co kantują ZUS i na nim żerują najbardziej ujadają na tę instytucję...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Takie pytanko. Jaki internet z sieci komorkowej polecacie ?
JEstem na szkoleniu, net ktory ma hotel jest beznadziejny.Nawet kolo accespointa traci pakiety;/
Rzecz wtym, ze hotel jest na uboczu miasta i z zasiegiem tutaj pewnie bedzie roznie. Jest jakas strona gdzie moge sprawdzic u ktorego operatora bede mial najlepszy zasieg ?
I druga sprawa - czy mozna jakos zrobic zeby ten internet miec tylko na zasadzie doladowania ? Tzn. bez abonamentu bo szkolenie jeszcze bedzie trwalo max 2 miechy a tutaj spedze jeszcze mniej czasu bo sa powroty do domu.
Nie wymagam niewiadomo jakich transferow, chodzi mi o jego solidnosc - w miare dobre polaczenie i nie zrywanie polaczenia (np losty pakietow w ilosci 10 pod rzad).
|
|
|
|
|
|
|
Jest jakas strona gdzie moge sprawdzic u ktorego operatora bede mial najlepszy zasieg ? Jasne. I wszystko będzie jasne. http://mapa.btsearch.pl/I druga sprawa - czy mozna jakos zrobic zeby ten internet miec tylko na zasadzie doladowania ? Tzn. bez abonamentu bo szkolenie jeszcze bedzie trwalo max 2 miechy a tutaj spedze jeszcze mniej czasu bo sa powroty do domu. Prepaidowy net oferuje cała czwórka operatorów, choć najlepsze ceny są w Orange (naprawdę za bezcen - szczególnie jak się kupi kartę na Allegro już doładowaną z dużym transferem). Na drugim miejscu pewnie Play pod względem cenowym. Daj znać która sieć/i wchodzi/ą w rachubę to coś znajdziemy. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajnie, dzieki za wyjasnienia. Akurat brejdak ma dwa modemy - Playa i Orange wiec cos wybiore 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wakacje, czas dorobić.... ktoś orientuje się czy za sprzedaż na bazarku/targu/rynku oprócz opłaty targowej obowiązują mnie jeszcze inne opłaty ? jak jest z zakładaniem działalności gosp i podatkiem dochodowym ? ktoś się orientuje ?
|
|
|
|
|
|
|
Ponoć terminarz Premier League wychodzi jutro (ten pierwszy, podział na kolejki), natomiast czekam na ten hiszpański, który mam nadzieję że już niebawem właśnie będzie.  Dalej cisza z tej Hiszpanii. Wie ktoś kiedy dokładnie rok temu ogłoszono terminarz tam?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma mnie w domu, a jak wroce to na niecale 48h wiec bede mial malo czasu zeby to ogarnac. Wczesniej wspomnialem o necie bezprzewodowym na karte.... jak juz kupie sobie taka karte to do niej musze miec tez modem jakis zeby ta karte wlozyc i zeby to smigalo... jak szukac takich modemow na allegro np ? I czy modem abonamentowy (brejdak ma playa i orange jak wspomnialem) moglbym wykorzystac ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|