|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
plus ode mnie widzę to tak, o czym już pisałem tutaj na forum
z kuponu z niedzieli zostali Fleming/Marray i Quereshi/Rojer
z dzisiaj puszczonego Almagro, Darcis, Stephens, Tsonga, Troicki, Janowicz, Verdasco +1.5 seta (tu się podparłem w totomixie, ale widzę jego czysty win), Black/Erakovic, Kubot/Matkowski i Bartoli
ale teraz po przemyśleniach Bartoli po takim kursie bym nie grał, odpuściłbym Tsongę, bo też za mały kurs
dorzuciłbym za to Makarovą, Youzhnego (o ile ze zdrowiem wszystko ok)
zastanowiłbym się jeszcze z jutrzejszych meczy nad Mahutem, Cilicem 3-0 DW albo -1.5 seta, jakimś handicapem setowym albo gemowym na Cetkovkską, i podobnym na Rama
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak myslalem, ze blad mam
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
na Kubota tylko @2,00 ? Małoooo Jurek i Łuki na pohybel hejterom  cienszko im bendzie 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Dimitrov/Nielsen to dobrze wyglądająca para, ale jednak bez rewelacyjnych wyników
z drugiej strony Nielsen broni tytułu, więc dużej ilości punktów jako deblista, Dimitrov ma predyspozycje do gry na trawie
przeciwnicy groźni, ale Tomic dzisiaj 5 setów i w debla gra od święta, Troickiego czeka 2 runda i pewnie niełatwiejszy mecz z Kuznetsovem i grają ze sobą po raz pierwszy
jako, że mecz do 3 wygranych setów, to wydaje mi się, że Dima i Nielsen powinni to wygrać troicki mialby kuzniecova szybko pokonac? on ma trociny w glowie jest w stanie spokojnie to tez przegrac oczywiscie tez i wygrac to jest czlowiek zagadka, wyleczyl mnie dawno by na niego nie klasc zadnych piniedzy 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
na Kubota tylko @2,00 ? Małoooo Jurek i Łuki na pohybel hejterom  cienszko im bendzie  A kto mówił, że na Szlemie jest łatwo? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z dzisiaj puszczonego Almagro, Darcis, Stephens, Tsonga, Troicki, Janowicz, Verdasco +1.5 seta (tu się podparłem w totomixie, ale widzę jego czysty win), Black/Erakovic, Kubot/Matkowski i Bartoli
ale teraz po przemyśleniach Bartoli po takim kursie bym nie grał, odpuściłbym Tsongę, bo też za mały kurs
zastanowiłbym się jeszcze z jutrzejszych meczy nad Mahutem, Cilicem 3-0 DW albo -1.5 seta, jakimś handicapem setowym albo gemowym na Cetkovkską, i podobnym na Rama  Ram no bet jak dla mnie- mam do niego awersję 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
na Kubota tylko @2,00 ? Małoooo Jurek i Łuki na pohybel hejterom  cienszko im bendzie  A kto mówił, że na Szlemie jest łatwo?  to jutro peffy murray i fedex? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zastanowiłbym się jeszcze z jutrzejszych meczy nad Mahutem, Cilicem 3-0 DW albo -1.5 seta, jakimś handicapem setowym albo gemowym na Cetkovkską, i podobnym na Rama a Juznemu cos dolega???
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
to jutro peffy murray i fedex?  Tylko dlatego, że cie lubie dorzucę ci tronk jeszcze 1 za free Misza 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
zastanowiłbym się jeszcze z jutrzejszych meczy nad Mahutem, Cilicem 3-0 DW albo -1.5 seta, jakimś handicapem setowym albo gemowym na Cetkovkską, i podobnym na Rama a Juznemu cos dolega??? wyjebal sie w meczu z haase, bral medyka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak patrzę na staty Sama i się zastanawiam jak on to przegrał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z meczy które odbędą się w następne dni:
Tomic widzę 1.57 Dimitrov 1,27 Chardy 1,33 ale tu bym -1.5 seta nawet zagrał Raonic 1,48 Dodig 1,41 Llodra - Seppi jakiś over
i zależnie od kursów, ale u kobiet Lisicki Date Krumm Robson albo 2-0 Kerber albo 2-0 handicap gemowy na Mathilde Johansson Keys Zakopalova
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zastanowiłbym się jeszcze z jutrzejszych meczy nad Mahutem, Cilicem 3-0 DW albo -1.5 seta, jakimś handicapem setowym albo gemowym na Cetkovkską, i podobnym na Rama a Juznemu cos dolega??? wyjebal sie w meczu z haase, bral medyka spoko, jak nie rozwalił sobie bani rakietą to wszystko ok 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak patrzę na staty Sama i się zastanawiam jak on to przegrał  geniusz Tomica w 5 secie świetny gem gdzie przełamał, z magicznym minięciem a la Federer z najlepszych lat, niesamowitym ostrym backhandem po crossie i jeszcze jakimś dobrym zagraniem według mnie Blake nie ma czego szukać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wycofuję się z handicapu na Johansson, jak zobaczyłem ile zrobiła dzisiaj UE z Babos 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak patrzę na staty Sama i się zastanawiam jak on to przegrał  geniusz Tomica w 5 secie świetny gem gdzie przełamał, z magicznym minięciem a la Federer z najlepszych lat, niesamowitym ostrym backhandem po crossie i jeszcze jakimś dobrym zagraniem według mnie Blake nie ma czego szukać tylko czy te 5 setów nie bedzie miało wplywu..
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
to jutro peffy murray i fedex?  Tylko dlatego, że cie lubie dorzucę ci tronk jeszcze 1 za free Misza  szczodrość twoja nie zna granic  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko czy te 5 setów nie bedzie miało wplywu.. to był szybki mecz, nie było długich wymian, przecież grał z Querreyem ... 154 minuty, to jest 2.5 h a 5 setów grali  Blake grał dzisiaj dobrze, wręcz momentami nawet bardzo, ale z De Bakkerem to łatwo się popisywać pięknymi zagraniami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko czy te 5 setów nie bedzie miało wplywu.. to był szybki mecz, nie było długich wymian, przecież grał z Querreyem ... 154 minuty, to jest 2.5 h a 5 setów grali  Blake grał dzisiaj dobrze, wręcz momentami nawet bardzo, ale z De Bakkerem to łatwo się popisywać pięknymi zagraniami troche blejka widziałem, i tam to nawet Brelok by Thiemo objechał czyli uzgodnione Tomik 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
tylko czy te 5 setów nie bedzie miało wplywu.. to był szybki mecz, nie było długich wymian, przecież grał z Querreyem ... 154 minuty, to jest 2.5 h a 5 setów grali  Blake grał dzisiaj dobrze, wręcz momentami nawet bardzo, ale z De Bakkerem to łatwo się popisywać pięknymi zagraniami ta bakker daremniak, zdatny kury macac  gonzo zabierz glos odnosnie haase/slajsing, puchatekknowle,begeman/emrich,marrero/seppi  jak to widzisz?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|