|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A na noc, warto chyba Klahna w Minetce spróbować. Sock lekko kontuzjowany. w deblu już rześko biegał, więc ta kontuzja to może być podpucha tylko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znajdz mi zawodnika, ktory czegos takiego nie odwalil. Roger w primie z Safinem w 4 secie w tb mial 3 pilki meczowe z rzedu i co? pusiak jej sie to non stop zdarza rozumiesZ? Gorący łeb do gry w dodatku za dużo siły , to ze doszla do finału to był cud a sam fakt żę Bartoli ją zajechała w dwóch setach to idealne podsumowanue
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znajdz mi zawodnika, ktory czegos takiego nie odwalil. Roger w primie z Safinem w 4 secie w tb mial 3 pilki meczowe z rzedu i co? pusiak jej sie to non stop zdarza rozumiesZ? Gorący łeb do gry w dodatku za dużo siły , to ze doszla do finału to był cud a sam fakt żę Bartoli ją zajechała w dwóch setach to idealne podsumowanue cud? w zeszlym roku 1/4, 2 lata temu 1/2 (pokonujac w 1/4 Bartoli wlasnie). Wychodzi na to, ze na Wimbledonie robi lepsze wyniki w ostatnich latach niz Isia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
łamaj Florian 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co sie kłócicie od kiedy nie ma Navratilowej, Marysi Hingis, Graf, Conchity Martinez, a teraz jeśli turnieju nie wygra Serena to padło albo biorą najcwańsze hieny albo inne piranie.
Sabina zjadła Radwana, a Sabine zjadła Bartoli.
Taki system jak mysz je jęczmień, a mysz je kot.
Od paru ładnych lat WTA to jest słaba inna dyscyplina sportu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znajdz mi zawodnika, ktory czegos takiego nie odwalil. Roger w primie z Safinem w 4 secie w tb mial 3 pilki meczowe z rzedu i co? pusiak jej sie to non stop zdarza rozumiesZ? Gorący łeb do gry w dodatku za dużo siły , to ze doszla do finału to był cud a sam fakt żę Bartoli ją zajechała w dwóch setach to idealne podsumowanue cud? w zeszlym roku 1/4, 2 lata temu 1/2 (pokonujac w 1/4 Bartoli wlasnie). Wychodzi na to, ze na Wimbledonie robi lepsze wyniki w ostatnich latach niz Isia podoba ci sie - ok,ja tylko mowie swoj punkt widzenia,to byla moja pierwsza ulubiona tenisistka pare lat temu ,ale z czasem sam sie przekonalem ze to dureń w sukience. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bellotti raz! brawo! czas na 2 seta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co sie kłócicie od kiedy nie ma Navratilowej, Marysi Hingis, Graf, Conchity Martinez, a teraz jeśli turnieju nie wygra Serena to padło albo biorą najcwańsze hieny albo inne piranie.
Sabina zjadła Radwana, a Sabine zjadła Bartoli.
Taki system jak mysz je jęczmień, a mysz je kot.
Od paru ładnych lat WTA to jest słaba inna dyscyplina sportu Dokladnie tak jak mowisz i dlatego laska, ktora ma dobry serwis i potrafi troche poprzebijac ma juz szanse na wyniki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podoba ci sie - ok,ja tylko mowie swoj punkt widzenia,to byla moja pierwsza ulubiona tenisistka pare lat temu ,ale z czasem sam sie przekonalem ze to dureń w sukience.  Spoko, rozumiem. Ja tak mialem z Wozniacka. Od juniorow sledzilem jej bloga i myslalem, ze naprawde cos z niej bedzie... no i zrobila nr 1 (az tyle i tylko tyle). Niestety jej styl gry poszedl w zla strone
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to prawda w WTA jest teraz marny poziom gdzie te lata kiedy graly Hingis Davenport Seles Capriati 2xWilliams Clijsters Henin Pierce Sanchez Vicario Mauresmo to byly mecze!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Knittel z kim Ty się ośmieszasz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podoba ci sie - ok,ja tylko mowie swoj punkt widzenia,to byla moja pierwsza ulubiona tenisistka pare lat temu ,ale z czasem sam sie przekonalem ze to dureń w sukience.  Spoko, rozumiem. Ja tak mialem z Wozniacka. Od juniorow sledzilem jej bloga i myslalem, ze naprawde cos z niej bedzie... no i zrobila nr 1 (az tyle i tylko tyle). Niestety jej styl gry poszedl w zla strone jej styl byl zawsze taki sam po prostu te przebnijanie pilek przy zapasci wta starczało by wygrywac male i srednie turnieje i tak wyciułac nr1 w ranku, w szlemach gdzie (owczesna slaba )czolowka grała byly baty w wyzszych rudnach zreszta teraz nawet jakby miala forme z tamtego okresu to przy sparce, serence i azie by nie mruknela
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj nie, na poczatku jednak wiecej probowala atakowac. Teraz to juz jest tylko okopanie za koncowa linia.
Co ciekawe publicznosc angielska zbiera pochlebne opinie po meczu rudego z jj. Zobaczymy co bedzie jutro
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
blizniaki 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bellotti pieknie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj nie, na poczatku jednak wiecej probowala atakowac. Teraz to juz jest tylko okopanie za koncowa linia.
Co ciekawe publicznosc angielska zbiera pochlebne opinie po meczu rudego z jj. Zobaczymy co bedzie jutro na tle francuskiej faktycznie wyglada dobrze, na tle amerykanskiej czy australisjkie cieniutko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czytalem na qc ze lis/radwa wolny los w finale 
|
|