|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
a niech ma, marny grajek to co mu zależy zresztą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ładnie to ująłeś - Hell 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wystarczy tylko piłki przebijać Ymer
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ładnie to ująłeś - Hell  no bo widze juz ktorys raz z rzedu co ludzie powiedzą? A jak sąsiadki peplą bo sie siedzi na ławce z piwem to sie ktos tym przejmuje?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przeciez Sharapova czeka do ślubu napewno mu nie daje. Chyba że w ryja po takim meczu jak dzis
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dimi tylko kurs podbijał a pół Bułgarii obstawiało,następnym razem radzę łapać wysokie kursy:)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Westerhof 3 okazje do przelamania i sam dal ciała...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przeciez Sharapova czeka do ślubu napewno mu nie daje. Chyba że w ryja po takim meczu jak dzis Po takim meczu jak dzis jesli Dimi jej powiedzial ze da juniorowi seta i zrobi over To mozna bylo tone tego obstawic i za jeszcze wieksza wage kasy. Wiec moze dac mu dzisiaj wejsc do sklepu od tylu za takie bonusy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Reister wchodzi do glownego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Reister wchodzi do glownego? tak. Westerhof blado wypada. a Ebel ciagle na gazie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ładnie to ująłeś - Hell  no bo widze juz ktorys raz z rzedu co ludzie powiedzą? Bo to taka małomiasteczkowa " świecka tradycja ". A jak sąsiadki peplą bo sie siedzi na ławce z piwem to sie ktos tym przejmuje? Zapewne sąsiadki tych sąsiadek. I już jest temat do rozmowy na następny " ławkowy " dzień. 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Ładnie to ująłeś - Hell  no bo widze juz ktorys raz z rzedu co ludzie powiedzą? A jak sąsiadki peplą bo sie siedzi na ławce z piwem to sie ktos tym przejmuje? przykład z sąsiadkami spalony. On jest osobą publiczną podobno wielki talent, ''gwiazdor'', wydanie bułgarskie Feda, mi by tam zależało by opinia mnie szanowała, postrzegała pozytywnie, a nie tylko kojarzyła że jestem ruchadłem szarapowej, taki sobie ten grajek dimitrov, słyszałem na tym forum ze talent wiekszy od jerzego, no na zawał smiechu mozna pasc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
też mam wrażenie że te boom na Dimitrova było zbyt podkolorowane.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
A czy on sam się ochrzcił tym mianem "bułgarskiego Feda"? Daj spokój Tronk, nie będzie letkiego plusa dzisiaj? Trudno... Przegrał z jakimś ogórkiem? Wstyd i już. Ale nie wyżywaj się na nim za to, że ktoś go tam jakoś nazwał. A talent on ma i to nieprzeciętny. To, że jeszcze nie wystrzelił z wynikami to druga strona medalu... Pozdro 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ładnie to ująłeś - Hell  no bo widze juz ktorys raz z rzedu co ludzie powiedzą? A jak sąsiadki peplą bo sie siedzi na ławce z piwem to sie ktos tym przejmuje? przykład z sąsiadkami spalony. On jest osobą publiczną podobno wielki talent, ''gwiazdor'', wydanie bułgarskie Feda, mi by tam zależało by opinia mnie szanowała, postrzegała pozytywnie, a nie tylko kojarzyła że jestem ruchadłem szarapowej, taki sobie ten grajek dimitrov, słyszałem na tym forum ze talent wiekszy od jerzego, no na zawał smiechu mozna pasc. Ja tam mialbym w dupie opinie, wazne ze hajs sie zgadza zdrowie jest i reszta dobrze ulozona.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kto pamięta klasyke z barcelony,jak z Robredo miał bodajże *5:2 i zamienił na 5:7  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kto pamięta klasyke z barcelony,jak z Robredo miał bodajże *5:2 i zamienił na 5:7  ? albo mecz z Hewittem 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
A czy on sam się ochrzcił tym mianem "bułgarskiego Feda"? Daj spokój Tronk, nie będzie letkiego plusa dzisiaj? Trudno... Przegrał z jakimś ogórkiem? Wstyd i już. Ale nie wyżywaj się na nim za to, że ktoś go tam jakoś nazwał. A talent on ma i to nieprzeciętny. To, że jeszcze nie wystrzelił z wynikami to druga strona medalu... Pozdro  tych wpadek mu się nazbierało, czy na quenns z sela co wyrabiał(wygral wprawdzie), z hewittem to myslał chyba o shopingu ze szpara, na wimbie ze zmija odpadl, teraz z jakims kompletnym no name wielkie meki, czy ja wiem czy wystrzeli tego niech bedzie ''talent'' jak mu sie chyba nie chce grac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kto pamięta klasyke z barcelony,jak z Robredo miał bodajże *5:2 i zamienił na 5:7  ? ja pamietam jak w madrycie nadal z verdaco mial 5*-2 i tez oddal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Westerhof z takim kmiotem clayowym u siebie w Holandii 
|
|