|
|
veteran
|
|
veteran
Pawcias może da radę przez VPN jak nie to emigracja albo granie na słupa  VPN nie jest rozwiązaniem. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
I tak się wszyscy spotkamy w Kanada  A czemu nie w Anglii? Masz rację. Ja tylko zatęskiniłem za akcentem kanadyjskim. Mam wrażenie, że lekko spuszczają z tonu i to mnie martwi. Może i w 2009 coś lobbował ale od zmiany CEO olał większość Europy. Więc się rozumiemy? Raczej nie. http://corporate.betfair.com/media/press-releases/2013/07-05-2013.aspxBreon Corcoran, Chief Executive Officer, stated: “While we are rightly focusing on regulated jurisdictions, primarily the UK and Ireland, I firmly believe there is a significant international opportunity. We have recently seen positive regulatory momentum in Italy, Spain and the USA. In addition, revenue from the countries where we have ceased marketing is proving relatively resilient due to the uniqueness of our exchange." Nie wszystko widać gołym okiem.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Pawcias może da radę przez VPN jak nie to emigracja albo granie na słupa  VPN nie jest rozwiązaniem. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. załatwienie meldunku w Anglii np i granie w Polsce przez Vpn nie jest rozwiązaniem ? lub grać na osobę mieszkająca w Anglii nie wiem pytam się.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Oby do tego nie doszło tak na marginesie.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Oby do tego nie doszło tak na marginesie. dojdzie na 100%. im więcej krajów ureguluje kwestie hazardu on-line tym gorzej dla pozostałych, paradoksalnie u Nas sytuacja jest uregulowana i teoretycznie bez jakichś drastycznych posunięć rządu nic się nie powinno zmienić a takowych się nie przewiduje.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Trochę to głupio może zabrzmi ale czuje że niebawem BF nam podziękuje.
wtedy się cyrk zacznie.
|
|
|
|
|
|
|
Te niebawem to może 2015  aczkolwiek powodów nie ma żadnych 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
No właśnie liczę że pochopnie BF się nie wycofa.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
@ Agassi update gnije 2 lata w trybunale
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Tak, Polacy są w czołówce na BF i oni się od nas wycofają... Nie wierzę w to.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Tak, Polacy są w czołówce na BF i oni się od nas wycofają... Nie wierzę w to. szydzisz? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie... poczytaj fora typowo traderskie, są Polacy którzy robią obrót na 1 meczu tenisa liczony w milionach euro... są też tacy, którzy już dawno osiągnęli poziom PC2 i teraz grają na rodzinę/znajomych... A ilu jest takich których się nie ujawnia. To są moje przypuszczenia, ale skoro dwóch Polaków robi 20% obrotu na tenisie, gdzie ogólnie obrócono kilkanaście/dziesiąt milionów to daje do myślenia w kwestii wycofania się BF z Polski.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Na pewno sami od siebie się nie wycofają, jedynie pod przymusem.
|
|
|
|
|
|
|
Nie... poczytaj fora typowo traderskie, są Polacy którzy robią obrót na 1 meczu tenisa liczony w milionach euro... są też tacy, którzy już dawno osiągnęli poziom PC2 i teraz grają na rodzinę/znajomych... A ilu jest takich których się nie ujawnia. To są moje przypuszczenia, ale skoro dwóch Polaków robi 20% obrotu na tenisie, gdzie ogólnie obrócono kilkanaście/dziesiąt milionów to daje do myślenia w kwestii wycofania się BF z Polski. jak czytam to tam tak z 5 napierdala 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No jest więcej na pewno, do tego wielu incognito, więc zdziwiłbym się gdyby Polacy nie byli w top 3 na BF.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
dajcie link na Priv 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pawcias może da radę przez VPN jak nie to emigracja albo granie na słupa  VPN nie jest rozwiązaniem. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. załatwienie meldunku w Anglii np i granie w Polsce przez Vpn nie jest rozwiązaniem ? lub grać na osobę mieszkająca w Anglii nie wiem pytam się. To już lepiej, ale na pewno nie sam VPN. Niech nikt się nie łudzi, że sama zmiana IP jest lekiem na całe zło gównianych legislacji.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
To już lepiej, ale na pewno nie sam VPN. Niech nikt się nie łudzi, że sama zmiana IP jest lekiem na całe zło gównianych legislacji. A kto się łudzi? Może Ty się łudzisz, że ktoś się łudzi? Ja wiem na co VPN jest lekiem, a na co nie jest.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie... poczytaj fora typowo traderskie Ostatnio trafiłem na czeskie forum typowo trejdeskie. Jest tam z dziesięciu profesjonalistów, kilkudziesięciu pół-profesjonalistów i od czasu do czasu na chwilę wpada amator z podstawowym pytaniem, na które szybko dostaje odpowiedź. Są też polskie fora tego typu, ale to bardzo niszowe, mało ruchawe miejsca. są Polacy którzy robią obrót na 1 meczu tenisa liczony w milionach euro... są też tacy, którzy już dawno osiągnęli poziom PC2. Osobiście jestem na PC1, znam (przez fora) dwóch Polaków z PC2, więc kilku nas jest, ale nie sądzę, żeby to miało wpływ na decyzje Betfair. W Niemczech takich ludzi było na pewno więcej. A kto się łudzi? Może Ty się łudzisz, że ktoś się łudzi?
Ja wiem na co VPN jest lekiem, a na co nie jest. Weż pigułkę VPN jest istną Wańką Wstańką w tym temacie. W dodatku trochę przereklamowaną.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Weż pigułkę VPN jest istną Wańką Wstańką w tym temacie. W dodatku trochę przereklamowaną. Trzy zdania. Jedno to nakaz dziecka. Dwa pozostałe to opinie bez żadnego konkretu.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|