|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
-error] reaczej lipa bo mam win  Nie bardzo rozumiem ...  bitek Ci wytlumaczy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ktoś będzie miał wolny los w IV rundzie eliminacji No na kogoś będzie czekał w ostatniej rundzie: Shakhter Karagandy (KAZ) Neftçi PFK (AZE) KS Skënderbeu (ALB) na Legie  owszem, jeden z tych zespołów będzie czekał na Legie w ostatniej rundzie eliminacji do LE. łatwiejszej drogi druzyny z PL juz Platini nie wymysli.... Wiselka z czasow Kasperczaka pewnie by teraz awansowala byly by Karagandy i Pragi zamiast Barcelony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
łatwiejszej drogi druzyny z PL juz Platini nie wymysli.... Wiselka z czasow Kasperczaka pewnie by teraz awansowala byly by Karagandy i Pragi zamiast Barcelony Jak dla mnie to oni z Urbanem na ławce lecą z Molde. Nie wiem o jakiej łatwej drodze ty mówisz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Losowania jeszcze nie było, więc rozstawienie Bate nie przejdzie na inna drużynę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
łatwiejszej drogi druzyny z PL juz Platini nie wymysli.... Wiselka z czasow Kasperczaka pewnie by teraz awansowala byly by Karagandy i Pragi zamiast Barcelony Jak dla mnie to oni z Urbanem na ławce lecą z Molde. Nie wiem o jakiej łatwej drodze ty mówisz. o takiej ze nie trafiamy na ekipy z niemiec francji hiszpanii czy porugali a dostajemy w dupe o tak o czechow i szwedow
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
na undera 3,5 elofow w fortunie bylo 2,20  dopiero 35 minuta ale narazie sie ok  Ja tydzień temu miałem under 3,5 w Plzen - Zeljeznicar i też się cieszyłem do 52 min, ale oby teraz było inaczej bo też mam tego underka. oho
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
łatwiejszej drogi druzyny z PL juz Platini nie wymysli.... Wiselka z czasow Kasperczaka pewnie by teraz awansowala byly by Karagandy i Pragi zamiast Barcelony Jak dla mnie to oni z Urbanem na ławce lecą z Molde. Nie wiem o jakiej łatwej drodze ty mówisz. raczej Molde na ławce z Solskjerem leci z Legią 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
łatwiejszej drogi druzyny z PL juz Platini nie wymysli.... Wiselka z czasow Kasperczaka pewnie by teraz awansowala byly by Karagandy i Pragi zamiast Barcelony Jak dla mnie to oni z Urbanem na ławce lecą z Molde. Nie wiem o jakiej łatwej drodze ty mówisz. raczej Molde na ławce z Solskjerem leci z Legią  chyba ze Solskjer wejdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
łatwiejszej drogi druzyny z PL juz Platini nie wymysli.... Wiselka z czasow Kasperczaka pewnie by teraz awansowala byly by Karagandy i Pragi zamiast Barcelony Jak dla mnie to oni z Urbanem na ławce lecą z Molde. Nie wiem o jakiej łatwej drodze ty mówisz. raczej Molde na ławce z Solskjerem leci z Legią  Urban nieraz już udowodnił że trenerem jest mierniutkim. Nie wierze, ze z nim na ławce Legia jest w stanie ugrać cokolwiek w pucharach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
łatwiejszej drogi druzyny z PL juz Platini nie wymysli.... Wiselka z czasow Kasperczaka pewnie by teraz awansowala byly by Karagandy i Pragi zamiast Barcelony Jak dla mnie to oni z Urbanem na ławce lecą z Molde. Nie wiem o jakiej łatwej drodze ty mówisz. raczej Molde na ławce z Solskjerem leci z Legią  Urban nieraz już udowodnił że trenerem jest mierniutkim. Nie wierze, ze z nim na ławce Legia jest w stanie ugrać cokolwiek w pucharach. a kogo na lawce w Legii widzisz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w skladzie triaspolu 1 mlodawianin i 5 canarinios 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
legie powinien trenowac marcelo bielsa 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Helsinki albo Kalju po gola do HT
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
objerzalem wszystkie mecz E powiem szczerze ze widze postep malo szrotu ze z balkanow i duzo mlodych polakow i to sie chwali. Nie ma tego zlego bieda w lidze ale przynajmniej polacy graja.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Urban nieraz już udowodnił że trenerem jest mierniutkim. Nie wierze, ze z nim na ławce Legia jest w stanie ugrać cokolwiek w pucharach. a kogo na lawce w Legii widzisz? Może Smudę  Urban ma tę zaletę, którą cenię u trenera, że nie boi się stawiać na młodych. Co do warsztatu to się nie wypowiem, ale wydaje się, że chłopaki do tyłu raczej nie biegają... Pisanie, że jest mierniutkim trenerem... nie zgodzę się.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Urban nieraz już udowodnił że trenerem jest mierniutkim. Nie wierze, ze z nim na ławce Legia jest w stanie ugrać cokolwiek w pucharach.  A mówią że Polska wiarą stoi. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|