Spokojnie,spokojnie,hamuj troszke.
A skad wiesz co mu odbiło?
Moze mial problemy innego rodzaju niz zwiazane z zuzlem.
Jesli wg Ciebie kazdy zuzlowiec bedzie odbieral sobie zycie bo gwizdaja na niego jak przyjedzie ostatni to cos tu nie jest tak z Twoimi pogladami.
Kogo tym razem oskarzasz o smierc Romanka?
Wodzów Areny Essex?Ze mu podziekowali za jazde?Publicznosc.
Daj Jemu i tematowi spokoj.
[*]
Jezeli naprawde masz tyle lat ile sugeruje twoj nick to ci wspolczuje z
calego serca.
A wiec oswiadczam Ci ze doskonale wiem co bylo Lukaszowi poniewaz bylem
jego dobrym znajomym znalem sie z nim od 2002 roku i nawet czlowieku nie
masz pojecia jak wiele takie komentarze bzdurne czasami zupelnie bezsesnowne
opinie maja wplyw na jego psychike
Lukasz od zawsze byl skromnym chlopakiem lubianym zamknietym w sobie wrazliwym
ktory bral bardzo do siebie opinie innych czytaj IDIOTOW ktorym jedyne co w zyciu
wychodzi dobrze to jechanie po zawodnikach a gdyby sami choc raz wyjechali na tor
to by sie zesrali ze strachu ale tak za pomoca klawiatury jest latwo i przyjemnie.
Wiec Harris ja w odrnoznieniu od ciebie jestem czescia tego swiata mam przyjaciol
ktorzy sa zuzlwocami i doskonale wiem na cyzm to polega czasami brzydze sie ze
jestem czescia tego polskiego bagna
W Szwecji Anglii innych ligach nie ma takiej chorej presji poniewaz sa madrzy ludzie
ktorzy otaczaja ten sport dzialacze kibice itd..
W Polsce 80 % zuzlowego srodowiska to idioci i prymitywy i tak kreci sie to polskie
piekielko zwane zuzlem.
Smierc Dadosa niczego nie nauczyla , smierc Kurmanka ktory tak bardzo byl mi bliski
i dlugo przezywalem jego strate a wlasciwie dalej ja przezywam tez niczego nie nauczyla
teraz kolejny mlody chlopak ktory kochal zuzel najbardziej na swiecie nie mogl poradzic
sobie z presja ktora na niego spadala , kto nastepny ?? malo ofiar ??
Ale coz minie miesiac i znowu zacznie sie jazda wyzywanie od zlodzieji sprzedawczykow
judaszow itd .... Jak myslisz co dzieje sie w glowie chlopaka ktory inwestuje w swoj
sprzet daje z siebie wzystko ale czasem nie idzie , ciagle slyszy ze wszystkich stron
jaki to jest kutasem ktory bawi sie na dyskotekach zamiast trenowac przed meczem.
Nie kazdy Harris jest taki mocny psychicznie jak ty Kurmanek Lukasz na pewno tacy
nie byli ale ta PRESJA sprawila ze odeszli z tego swiata.
I nie mow mi ze codziennie wiele ludzi odbiera sobie zycie i ze kazdy ma swoj wybor
i Kurman i Lukasz rowniez tacy byli ze ich smierc nie miala zwiazku z zuzlem bo
to wlasnie co kochali teraz zaprowadzilo ich na tamten swiat.
Wiec skoncz pierdolic jak nie masz pojecia o tym co mowisz zuzel to jest sport ale najwzniejsze
jest ludzkie zycie kazdy z nich to taki sam czlowiek jak my wiec nikt nie ma prawa
w ten sposob postepowac.
Ukochani przez Bogów umieraja mlodo [']
Lukasz mam nadzieje ze po drugiej stronie zycia bedzie ci lepiej niz tu ,
nigdy cie nie zapomne [']