Ktos sie orientuje jak mozna w miare tanio i szybko(lotnicza bylaby najlepsza) wyslac paczke z usa do pl ? Moze jakis kurier (UPS.COM kompletnie nie ogarniam, probuje i wyslanie niwielkiem paczki (ok 5kg) kosztuje +- 1200dolcow, nie wiem co robie zle) albo cos takiego ?
Ktos korzystal z Polamera badz innej firmy ktora sie zajmuje wysylka rzeczy do Polski ?
Posiadam "RENAULT Clio III 1.2 TCE Rip Curl Hatchback, 2007". Od jakiegoś czasu mam problem: Przy próbie odpalenia zdarza się, że po chwili gaśnie - nie potrafi złapać większych obrotów, czasami za trzecią, czwartą próbą się udaje. Nie dzieje się to zawsze, czasami raz na dwa dni, czasami raz na 2 tygodnie.
Właśnie wróciłem od "specjalisty", oprogramowanie wskazało 1 błąd, został wykasowany, ale jak się przekonałem na mój problem nie pomogło. Zanim udam się do kolejnego specjalisty pytam tutaj, czy miał ktoś podobny przypadek i wie co może być przyczyną lub co może pomóc (silnik krokowy, regulacja zaworów)?
Dodam, że super extra na samochodach się nie znam.
Mam prośbę do fanów szeroko pojętej muzyki klubowej/tanecznej/łatwo wpadającej w ucho, itp.
Otóż potrzebuję jakiś zestaw utworów NA TOPIE Mix hitów granych aktualnie w dyskotekach albo znajdujących się na jakichś listach przebojów.
Kompletnie nie siedzę w tego typu muzyce i nie znam żadnych wykonawców, tytułów, nie mam po prostu o tym pojęcia, a wkrótce będę czegoś takiego potrzebować
Szukam czegoś w mniej więcej takim stylu: lub to
Link do torrenta, do bezpośredniego ściągnięcia, wklejka tytułów/wykonawców lub jakaś lista przebojów mile widziane
Ze swojej strony mogę się zrewanżować listą godnych uwagi wykonawców grających...rocka progresywnego
O widzisz Dzięki. Myślałem właśnie o jakichś radiowych listach przebojów, ale nie miałem pojęcia jakie radia takie coś grają I znalazłem jeszcze Radio Eska - też jest OK jeśli chodzi o takie klimaty.
Czy jest strona www, lub wiecie jak najszybciej wyszukać historię (np. od 2000 roku) spotkań drużyn klubowych z największych lig Europy w piłce nożnej? Mam na myśli zarówno mecze międzynarodowe jak i krajowe.
P.S. 6 postów wyżej również "potrzebuję pomocy", może już ktoś wie ?
Czy jest strona www, lub wiecie jak najszybciej wyszukać historię (np. od 2000 roku) spotkań drużyn klubowych z największych lig Europy w piłce nożnej? Mam na myśli zarówno mecze międzynarodowe jak i krajowe.
Na soccerway.com mają np. pierwszą angielską od początku XX wieku...
A strony gdzie widać ilość zawartych zakładów na jakieś zdarzenie? Jest coś takiego? Z segregowaniem, by widzieć np. na jakie spotkanie globalnie wpłynęło najwięcej pieniędzy?
Witam wybieram sie na dluzszy odpoczynek i poszukuje jakiejs stronki na ktorej znajde darmowe ebooki (glownie zwiazane ze sportem , najchetniej biografie) moga byc w formacie pdf lub nawet doc.
Najlepeij aby byly to jakies topowe tytulu i w jez. polskim
Witam wybieram sie na dluzszy odpoczynek i poszukuje jakiejs stronki na ktorej znajde darmowe ebooki (glownie zwiazane ze sportem , najchetniej biografie) moga byc w formacie pdf lub nawet doc.
Najlepeij aby byly to jakies topowe tytulu i w jez. polskim
przeszukaj sobie liste, moze cos ciekawego znajdziesz
Panowie musze zainstalowac system od nowa i mam pytanie odnośnie gry CM4 czy możgę gdzieś zapisac save'a z tej gry np na dysku etc żeby po zainstalowaniu od nowa cm móc grać dalej ? :/
Mam taki problem ze Skype. Rozmawiam, wszystko ładnie pięknie, a tu nagle bum, głos obraz się zacina... ja dalej widzę rozmówce oraz słyszę, ale w drugą stronę już nie. Mogę jeszcze na czacie pisać...
Kiedy wejdę w menedżer zadań, i chcę zakończyć proces Skype to mam odmowę dostępu :-/ Kiedy chcę restartowac kompa to w momencie kiedy jest obraz pożegnalny z napisem "zamykanie systemu" ...potrafi tak stać nawet 20 minut, nic sie nie dzieje, komp nie chce się sam wyłączyć... trzeba robić twardy reset :-/
Nie mam żadnych wirusów, najnowsza java czy coś tam... a to ciągle się wiesza... nie można spokojnie porozmawiać z drugim człowiekiem...