Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 22 z 23 1 2 20 21 22 23
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
strona jakdojade.pl, wybierasz Warszawa, wpisujesz punkt odjazu i docelowy i już

Bonus: Unibet
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Ktos sie orientuje jak mozna w miare tanio i szybko(lotnicza bylaby najlepsza) wyslac paczke z usa do pl ? Moze jakis kurier (UPS.COM kompletnie nie ogarniam, probuje i wyslanie niwielkiem paczki (ok 5kg) kosztuje +- 1200dolcow, nie wiem co robie zle) albo cos takiego ?

Ktos korzystal z Polamera badz innej firmy ktora sie zajmuje wysylka rzeczy do Polski ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
da sie zasilic konto neteller przez przelewy24?

i drugie, troche naiwne pytanie

czy da sie zasilic netellera przez moneybookers? smile

enthusiast
enthusiast
Panowie MECHANICY!

Posiadam "RENAULT Clio III 1.2 TCE Rip Curl Hatchback, 2007".
Od jakiegoś czasu mam problem: Przy próbie odpalenia zdarza się, że po chwili gaśnie - nie potrafi złapać większych obrotów, czasami za trzecią, czwartą próbą się udaje. Nie dzieje się to zawsze, czasami raz na dwa dni, czasami raz na 2 tygodnie.

Właśnie wróciłem od "specjalisty", oprogramowanie wskazało 1 błąd, został wykasowany, ale jak się przekonałem na mój problem nie pomogło. Zanim udam się do kolejnego specjalisty pytam tutaj, czy miał ktoś podobny przypadek i wie co może być przyczyną lub co może pomóc (silnik krokowy, regulacja zaworów)?

Dodam, że super extra na samochodach się nie znam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Marczajka
strona jakdojade.pl, wybierasz Warszawa, wpisujesz punkt odjazu i docelowy i już

dzięki piwo

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Originally Posted by BartasPT
da sie zasilic konto neteller przez przelewy24?

i drugie, troche naiwne pytanie

czy da sie zasilic netellera przez moneybookers? smile

da sie przez przelewy, nie da sie przez mb

Comfortably Numb
Comfortably Numb
Mam prośbę do fanów szeroko pojętej muzyki klubowej/tanecznej/łatwo wpadającej w ucho, itp. smile

Otóż potrzebuję jakiś zestaw utworów NA TOPIE grin Mix hitów granych aktualnie w dyskotekach albo znajdujących się na jakichś listach przebojów.

Kompletnie nie siedzę w tego typu muzyce i nie znam żadnych wykonawców, tytułów, nie mam po prostu o tym pojęcia, a wkrótce będę czegoś takiego potrzebować santa

Szukam czegoś w mniej więcej takim stylu:
lub to

Link do torrenta, do bezpośredniego ściągnięcia, wklejka tytułów/wykonawców lub jakaś lista przebojów mile widziane tongue

Ze swojej strony mogę się zrewanżować listą godnych uwagi wykonawców grających...rocka progresywnego laugh

GRILL MASTER
GRILL MASTER
wejdź na stronę rmfmaxxx i wszystko po kolei jak leci z listy przebojów wink

Comfortably Numb
Comfortably Numb
O widzisz smile Dzięki.
Myślałem właśnie o jakichś radiowych listach przebojów, ale nie miałem pojęcia jakie radia takie coś grają ooo
I znalazłem jeszcze Radio Eska - też jest OK jeśli chodzi o takie klimaty.

enthusiast
enthusiast
Czy jest strona www, lub wiecie jak najszybciej wyszukać historię (np. od 2000 roku) spotkań drużyn klubowych z największych lig Europy w piłce nożnej? Mam na myśli zarówno mecze międzynarodowe jak i krajowe.

P.S. 6 postów wyżej również "potrzebuję pomocy", może już ktoś wie laugh?

LED Offline
old hand
old hand
futbol24.com

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by shatig
Czy jest strona www, lub wiecie jak najszybciej wyszukać historię (np. od 2000 roku) spotkań drużyn klubowych z największych lig Europy w piłce nożnej? Mam na myśli zarówno mecze międzynarodowe jak i krajowe.

Na soccerway.com mają np. pierwszą angielską od początku XX wieku...

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
A strony gdzie widać ilość zawartych zakładów na jakieś zdarzenie? Jest coś takiego? Z segregowaniem, by widzieć np. na jakie spotkanie globalnie wpłynęło najwięcej pieniędzy?

Tenis Trader
Tenis Trader
betfair.com

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Witam wybieram sie na dluzszy odpoczynek i poszukuje jakiejs stronki na ktorej znajde darmowe ebooki (glownie zwiazane ze sportem , najchetniej biografie) moga byc w formacie pdf lub nawet doc.

Najlepeij aby byly to jakies topowe tytulu i w jez. polskim

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by zalayeta
Witam wybieram sie na dluzszy odpoczynek i poszukuje jakiejs stronki na ktorej znajde darmowe ebooki (glownie zwiazane ze sportem , najchetniej biografie) moga byc w formacie pdf lub nawet doc.

Najlepeij aby byly to jakies topowe tytulu i w jez. polskim

przeszukaj sobie liste, moze cos ciekawego znajdziesz

http://chomikuj.pl/lunarEclipse/*e2*99*a5+EBOOKI.+*e2*97*8f+'Bilbioteka'+ebook'*c3*b3w!+*e2*99*a5

Profesor
Profesor
Panowie musze zainstalowac system od nowa i mam pytanie odnośnie gry CM4 czy możgę gdzieś zapisac save'a z tej gry np na dysku etc żeby po zainstalowaniu od nowa cm móc grać dalej ? :/

old hand
old hand
Na pewno jest gdzieś na dysku. Jak nie w folderze z grą to w moich dokumentach.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam taki problem ze Skype. Rozmawiam, wszystko ładnie pięknie, a tu nagle bum, głos obraz się zacina... ja dalej widzę rozmówce oraz słyszę, ale w drugą stronę już nie. Mogę jeszcze na czacie pisać...

Kiedy wejdę w menedżer zadań, i chcę zakończyć proces Skype to mam odmowę dostępu :-/ Kiedy chcę restartowac kompa to w momencie kiedy jest obraz pożegnalny z napisem "zamykanie systemu" ...potrafi tak stać nawet 20 minut, nic sie nie dzieje, komp nie chce się sam wyłączyć... trzeba robić twardy reset :-/

Nie mam żadnych wirusów, najnowsza java czy coś tam... a to ciągle się wiesza... nie można spokojnie porozmawiać z drugim człowiekiem...

Wie ktoś co może być przyczyną ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czy jest ktos na sali co sie zajmuje regipsami?

Strona 22 z 23 1 2 20 21 22 23

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, alfa, rafal08, Lukasz111, Sensei, forty, burbon), 1,797 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,272
Posty5,827,381
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025