|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Aktobe Lento Aktobe Lento v Breidablik (Wynik końcowy) 01/08/2013 Brak 1.50 Odbędzie się 2 Qarabag Agdam FK Qarabag Agdam FK v Gefle IF (Wynik końcowy) 01/08/2013 Brak 1.80 Odbędzie się 3 Swansea Swansea v Malmo FF (Wynik końcowy) 01/08/2013 Brak 1.44 Odbędzie się 4 Hajduk Split Hajduk Split v Dila Gori (Wynik końcowy) 01/08/2013 Brak 1.61 Odbędzie się
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bravo Molde za wynik, oprócz gola to Legia nic nie włozyła w ten remis ba robiła wszystko aby przegrac jak najwyzej tak łatwo dopuszczała norwegów pod pole karne i dzięki tylko kalectwu grajków Molde uchroniła Legie od blamażu. Wynik wiadomo swietny trzeba sie z tego cieszyc i ja sie ciesze, ale brava dla Legi to pod dobry żart podchodzi  Brawa pod żart? Wyraznie napisałem że brawa należą się za wynik a nie za grę. Widać Tronk nie wiesz w jakim miejscu jest nasza piłka. W europejskich pucharach jesteśmy kopciuszkiem w starciu z większością europy a Ty oczekujesz od nich że mają wygrywać dużo i pięknie. Polska piłka jest słaba, trzeba to jasno powiedzieć, każdy kto tylko się wybije od razu stąd ucieka więc nie oczekuje od nich żadnego stylu tylko WYNIKÓW bo to się liczy. Poza tym, ostatnio pisałem i jeszcze raz powtórzę: Wygrają - źle bo za mało Wygrają dużo - źle bo stracili bramkę Korzystny remis - źle bo w słabym stylu. Jeżeli Legia awansuje, jakie będzie miało znaczenie czy awansowali oni wygrywając 8-0 czy po remisach w słabym stylu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jezu Domel co ty bredzisz ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiedzmy sobie szczerze to całe Molde też nic ciekawego ni pokazało,a w drugiej połowie to już grali straszną padakę.
Myślę ,że w rewanżu najwięcej będzie zależało od psychiki Legii. Powinni awansować tylko co w III rundzie ,a właściwie kto stanie na drodze do LM?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nasze ekipy nie maja ani stylu ani wynikow
budzety sa takie, ze co roku powinnismy miec jedna ekipe w fazie grupowej lm i minimum 2 w grupie le
pilzno czy bate to nie sa qrwa barcelony i nie kupuja zawodnikow za 10 mln
nie ma nic gorszego niz przechodzenie do porzadku dziennego po kolejnych blamazach naszych ekip
moznaby bylo o ile ci kopacze zarabialiby faktycznie grosze, a oni sa niewyobrazalnie przeplacani
i co gorsza dobrze wiedza, ze kibice i tak wszystko wybacza
jest duzo slabszych lig od naszej, ale niewiele gdzie tak wielu kopaczy sobie przechodzi obok meczu a potem dostaje w gazezie note 7/10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiedzmy sobie szczerze to całe Molde też nic ciekawego ni pokazało,a w drugiej połowie to już grali straszną padakę.
Myślę ,że w rewanżu najwięcej będzie zależało od psychiki Legii. Powinni awansować tylko co w III rundzie ,a właściwie kto stanie na drodze do LM? pewnie jak na złośc Zenit i kaniec filma : )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę ,że w rewanżu najwięcej będzie zależało od psychiki Legii. Powinni awansować tylko co w III rundzie ,a właściwie kto stanie na drodze do LM? a ja uważam że Molde stać spokojnie za tydzien na strzelenie bramki lub wiecej i dlatego jeszcze był uwazał z tym awansem Legii
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Ja pamiętam Legie jeszcze sprzed roku gdzie nie ustępowała Spartakowi czy Sportingowi, Lech nie tak dawno tez miał swoja przygode w LE, Wisła tez nie tak dawno była o krok od grupy LM, nie udało sie ale wyszli z grupy LE przegrywając ze Standardem po zacietej walce. Polska piłka jest słaba ale nikt mi nie wmówi ze słabsza od norweskiej bo na zawał smiechu mnie wywiozą, a za dzisiejszy mecz brava nalezą się Molde ze tak nieskutecznie zagrała, a Legia w roli dosłownie slepej kury której trafiło sie ziarno, z tego sie oczywiscie ciesze ale jak bedziemy bic brava po takim stylu(mimo wyniku) to dopiero bedzie istna tragedia. Jak juz napisałem zadnych brav czy zaslug za dzisiaj, Legie zdecydowanie stac na równa walke przez 90min z takim Molde, brava i chwała im ze tak nieskutecznie zagrali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trener piasta przed pierwszym meczu wali "jestesmy pewni awansu" a zaraz po odpadnieciu "jestem zadowolony z naszej gry"
zadowolony bo chlopaki zagrali ambitnie
no zdaje sie ze za to im placa
ogladajac transmisje na c+ mozna odniesc wrazenie, ze kazdy kto nie odrobi panszczyzny na boisku(ot np buzala) zasluguje na premie
blad, to tak jakby dawac napiwek w restauracji za to ze ci kelner nie nasral do sosu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trener piasta przed pierwszym meczu wali "jestesmy pewni awansu" a zaraz po odpadnieciu "jestem zadowolony z naszej gry"
ogladajac transmisje na c+ mozna odniesc wrazenie, ze kazdy kto nie odrobi panszczyzny na boisku(ot np buzala) zasluguje na premie
blad, to tak jakby dawac napiwek w restauracji za to ze ci kelner nie nasral do sosu Bitek wiem że mnie nie lubisz ale dzisiaj wielki szacun za Twoje teksty i obiektywizm co do gry Legii mimo sympatii
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
blad, to tak jakby dawac napiwek w restauracji za to ze ci kelner nie nasral do sosu Bitek wiem że mnie nie lubisz ale dzisiaj wielki szacun za Twoje teksty i obiektywizm co do gry Legii mimo sympatii I tak nie poruchasz 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
blad, to tak jakby dawac napiwek w restauracji za to ze ci kelner nie nasral do sosu Bitek wiem że mnie nie lubisz ale dzisiaj wielki szacun za Twoje teksty i obiektywizm co do gry Legii mimo sympatii Sympatii Bitka do Legii?  Swing Ci w głowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
blad, to tak jakby dawac napiwek w restauracji za to ze ci kelner nie nasral do sosu Bitek dobrze wiesz jak było i jest. Owszem, piłkarze są przepłacani ale skoro oferują mu kasę to ma jej nie brać? Jest to wina wielu lat zarządzania PZPN, klubami i nie odkręcisz tego szybciutko. Tym się Bitek róźnimy, ja uważam naszą piłkę za bardzo słabą. Co sezon jest to samo bicie piany jak to nie jest super a kończy się jak zawsze. Do wszystkiego podchodzę z dystansem, a mając ich prawie zawsze za outsiderów łatwiej akceptować porażki.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
 Zajebisty kabaret tu zapanował. A najlepsze jest to, że bitka żona powinna być zazdrosna bo spokojnie można by wymienić paru gości z QC co poszliby z bitkiem w tango 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Domel ja za slaba to uwazam lige luxemburga
nasza slaba jest tylko jesli chodzi o poziom, placa tu stanowczo za duzo biorac pod uwaje stosunek ceny do jakosci
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Bitka strona z typami działa mega dobrze  Nieskromnie zapytałem go o małą zapomogę , ponieważ zbieram na [Linked Image] [ imageshack.us] Powiedział że się zastanowi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja przez cały mecz widziałem tylko że Bereszyńskiego przerosła ranga spotkania i grał wielką kupę w porównaniu do poprzedniego sezonu, nawet przyjąć dobrze nie umiał, a przy szalonym murzynie na lewej gra nie mogła wyglądać inaczej  W rewanżu też będzie ciężko ale liczę na 12 zawodnika... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mac. Haifa, Aktobe, Karabakh, Hajduk, Standard, coś w tym kierunku będzie trzeba pomyśleć 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|