|
|
addict
|
|
addict
Cebula zacznie trafiać to ogarnie mecz, za dużo błędów w końcówce robiła.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
no Jurek... wygrales, ale z taka gra to lipton ice tea W kolejnej rundzie Dancevic albo Lu więc do ogarnięcia, a później Rafito. Jak odpadną w tej samej rundzie albo szybciej Simon i Fognini to wskoczy Juras do Top 15.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cebula pewnie sie wkurzy i seta zechce wygrac - a ja mam grube all green i czekam na rozliczenie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Almagro fiutas czekoladwy pała. pocisnij go na fejsie Nic to nie da bo morde ma już ciemna.
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nie ma lep sze go od Je rzy ka pol skie go [i wszyscy razem] NIEEE MA LEPSZEEEEEEGOOO OD JE RZYYYYKA POLSKIEEEEEGOOOO NIE MA LEPSZEGO ! oprocz novikova,basica i kilku innych...to niema fakt  Chyba nie wierzysz w to, że to były czyste mecze  Szanujmy się. Nie będą buki pluć nam w twarz  chyba niewierzysz w to co mowisz  No to graj Dancevic/Lu, przecież są lepsi od Basica czy Novikova a kurs na pewno będzie zacny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no Jurek... wygrales, ale z taka gra to lipton ice tea W kolejnej rundzie Dancevic albo Lu więc do ogarnięcia, a później Rafito. Jak odpadną w tej samej rundzie albo szybciej Simon i Fognini to wskoczy Juras do Top 15. rafa ma 2 wolne losy do spotkania z JJ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jankovic gra coraz gorzej ... jeszcze seta przegra 2*-1 => 2-4*
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
swoją drogą co sie stało z janką i ivanović ze dawna nr1-2 tak zeszły na psy? stopa kiedys cos gadał ze ivoanovic ktos chcial przerobic styl gry, a przynajmniej serwis, od tego momentu pilki wyrzucic nie potrafi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to graj Dancevic/Lu, przecież są lepsi od Basica czy Novikova a kurs na pewno będzie zacny  jak będzie Lu z pewnoscia sprobuje ale ja nie o tym,chodizlo mi o te "czyste mecze" z Novikovem czy Basicem,ale mam nadzieje ze to zart 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bagietka bp  Jankovic odłamała jest nieźle
|
|
|
|
|
|
|
No to graj Dancevic/Lu, przecież są lepsi od Basica czy Novikova a kurs na pewno będzie zacny  jak będzie Lu z pewnoscia sprobuje ale ja nie o tym,chodizlo mi o te "czyste mecze" z Novikovem czy Basicem,ale mam nadzieje ze to zart  Każdy wierzy w co chce Meczu z Novikovem nie oglądałem ale z Basicem jestem przekonany, że sprzedał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nieopacznie postawilem na Peliwo także w bet365 - i czekam na zwrot ... w BF już pol godziny temu rozliczyli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u Cebuli to poziom meczu zajebisty jest
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ryba się łamie do zera i pewnie odda seta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to graj Dancevic/Lu, przecież są lepsi od Basica czy Novikova a kurs na pewno będzie zacny  jak będzie Lu z pewnoscia sprobuje ale ja nie o tym,chodizlo mi o te "czyste mecze" z Novikovem czy Basicem,ale mam nadzieje ze to zart  Każdy wierzy w co chce Meczu z Novikovem nie oglądałem ale z Basicem jestem przekonany, że sprzedał. no to ja wychodze z tej imprezy,bo albo ktos cie okłamuje albo masz nierówno pod deklem..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u Cebuli to poziom meczu zajebisty jest ściana-baloniara vs jeździeć bez głowy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to graj Dancevic/Lu, przecież są lepsi od Basica czy Novikova a kurs na pewno będzie zacny  jak będzie Lu z pewnoscia sprobuje ale ja nie o tym,chodizlo mi o te "czyste mecze" z Novikovem czy Basicem,ale mam nadzieje ze to zart  Każdy wierzy w co chce Meczu z Novikovem nie oglądałem ale z Basicem jestem przekonany, że sprzedał. no to ja wychodze z tej imprezy,bo albo ktos cie okłamuje albo masz nierówno pod deklem.. Z kim Ty dyskutujesz, ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu na jasia az 1.43 z chellnegerowcem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu na jasia az 1.43 z chellnegerowcem? Wzrosło, a było 1.13
|
|
|
|
|
|
|
No to graj Dancevic/Lu, przecież są lepsi od Basica czy Novikova a kurs na pewno będzie zacny  jak będzie Lu z pewnoscia sprobuje ale ja nie o tym,chodizlo mi o te "czyste mecze" z Novikovem czy Basicem,ale mam nadzieje ze to zart  Każdy wierzy w co chce Meczu z Novikovem nie oglądałem ale z Basicem jestem przekonany, że sprzedał. no to ja wychodze z tej imprezy,bo albo ktos cie okłamuje albo masz nierówno pod deklem.. no to cześć 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|