|
|
veteran
|
|
veteran
Też mnie bawia te wszystkie płacze "ekspertów", pograli pewnie jakieś overy i tera w pseudośmieszny sposób próbują nieudolnie wyśmiewać cały mecz. Wiadomo że gra taką a nie inna determinuje wynik pierwszego spotkania i stawka. Molde nie rzuciło się od początku bo pewnie bali się powtórtki sprzed tygodnia i oddychania rękawami od 70minuty, A Legia też nie ma po co forsować tempa, stąd taki a nie inny przebieg meczu. Dla kogoś kto ogląda piłkę nie od dzisiaj nie ma w tym nic specjalnie dziwnego.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Pindol sory, ja w takiej temperaturze zapierdalam 30 km rowerem i mam w kieszeni jebane 20 zł na wodę a oni mają po kilkaset tysięcy za zasrane bieganie 90 minut za balonem i mają narzekać na to że jest parno ? sory nie kminie tego.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Plzno ładnie zleje Legie jak na nią trafi. tęgapało, pragnę zauważyć, iż Legia najpierw musi uporać się z Norwegami, aby dać się zlać komukolwiek innemu, aczkolwiek może Złoty zaraz wejdzie i odmieni losy tego dramatycznego, dla oglądających, "widowiska"
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
mowil ze dwie strzeli wiec co legia over 1.5 ?
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Pindol sory, ja w takiej temperaturze zapierdalam 30 km rowerem i mam w kieszeni jebane 20 zł na wodę a oni mają po kilkaset tysięcy za zasrane bieganie 90 minut za balonem i mają narzekać na to że jest parno ? sory nie kminie tego. jaki z tego wniosek ? źle kombinowałeś w młodości 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Polski Messi na boisku 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Czytam Wasze komentarze i śmiać mi się z Was chce. Widać,że gracie jedynie na orlikach albo z piwem przed TV. Tutaj liczy się awans, nie styl i wygrana 5-0. Awansują do IV rundy to mają fazę grupową w kieszeni, Molde nie ciśnie to co mają, sami atakować i dać się skontrować? Bez jaj Panowie, pogoda dodatkowo jest baaardzo nieprzyjemna. Jest duszno i ciężko się biega w takich warunkach, ale tak.. każdy z Was przed monitorem jest Messim  No proszę, Piotrek Ćwielong ma konto na mecz.pl 
|
|
|
|
|
|
|
Czytam Wasze komentarze i śmiać mi się z Was chce. Widać,że gracie jedynie na orlikach albo z piwem przed TV. Tutaj liczy się awans, nie styl i wygrana 5-0. Awansują do IV rundy to mają fazę grupową w kieszeni, Molde nie ciśnie to co mają, sami atakować i dać się skontrować? Bez jaj Panowie, pogoda dodatkowo jest baaardzo nieprzyjemna. Jest duszno i ciężko się biega w takich warunkach, ale tak.. każdy z Was przed monitorem jest Messim  ja jestem Ronaldo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dwaliszwili men of de mecz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja Inzaghi 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Też mnie bawia te wszystkie płacze "ekspertów", pograli pewnie jakieś overy i tera w pseudośmieszny sposób próbują nieudolnie wyśmiewać cały mecz. Wiadomo że gra taką a nie inna determinuje wynik pierwszego spotkania i stawka. Molde nie rzuciło się od początku bo pewnie bali się powtórtki sprzed tygodnia i oddychania rękawami od 70minuty, A Legia też nie ma po co forsować tempa, stąd taki a nie inny przebieg meczu. Dla kogoś kto ogląda piłkę nie od dzisiaj nie ma w tym nic specjalnie dziwnego. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czytam Wasze komentarze i śmiać mi się z Was chce. Widać,że gracie jedynie na orlikach albo z piwem przed TV. Tutaj liczy się awans, nie styl i wygrana 5-0. Awansują do IV rundy to mają fazę grupową w kieszeni, Molde nie ciśnie to co mają, sami atakować i dać się skontrować? Bez jaj Panowie, pogoda dodatkowo jest baaardzo nieprzyjemna. Jest duszno i ciężko się biega w takich warunkach, ale tak.. każdy z Was przed monitorem jest Messim  ja jestem Ronaldo Fajnie.... [ Linked Image]
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Pindol sory, ja w takiej temperaturze zapierdalam 30 km rowerem i mam w kieszeni jebane 20 zł na wodę a oni mają po kilkaset tysięcy za zasrane bieganie 90 minut za balonem i mają narzekać na to że jest parno ? sory nie kminie tego. jaki z tego wniosek ? źle kombinowałeś w młodości  Nie o to chodzi, ja jestem amatorem to są zawodowcy więc coś się od nich wymaga  W ogóle kto wymyślił takie płace w piłce nożnej ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czytam Wasze komentarze i śmiać mi się z Was chce. Widać,że gracie jedynie na orlikach albo z piwem przed TV. Tutaj liczy się awans, nie styl i wygrana 5-0. Awansują do IV rundy to mają fazę grupową w kieszeni, Molde nie ciśnie to co mają, sami atakować i dać się skontrować? Bez jaj Panowie, pogoda dodatkowo jest baaardzo nieprzyjemna. Jest duszno i ciężko się biega w takich warunkach, ale tak.. każdy z Was przed monitorem jest Messim  No proszę, Piotrek Ćwielong ma konto na mecz.pl  Ty się nie śmiej, bo przyjadę na czerwonego Bosmana i rybkę i zobaczysz 
|
|
|
|
|
|
|
a ja Inzaghi  boje się jak się fech podpisze... ale chuj, czekamy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakas skladniejsza akcja molde i te juniory z legii stoja jak wryci.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja Inzaghi  boje się jak się fech podpisze... ale chuj, czekamy  Fech to jest Krzynówek 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
a ja Inzaghi  boje się jak się fech podpisze... ale chuj, czekamy  Jak to jak. Ja jestem Romario 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
a ja Inzaghi  boje się jak się fech podpisze... ale chuj, czekamy  Fech to jest Krzynówek  O i Kosowski się odezwał 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Czytam Wasze komentarze i śmiać mi się z Was chce. Widać,że gracie jedynie na orlikach albo z piwem przed TV. Tutaj liczy się awans, nie styl i wygrana 5-0. Awansują do IV rundy to mają fazę grupową w kieszeni, Molde nie ciśnie to co mają, sami atakować i dać się skontrować? Bez jaj Panowie, pogoda dodatkowo jest baaardzo nieprzyjemna. Jest duszno i ciężko się biega w takich warunkach, ale tak.. każdy z Was przed monitorem jest Messim  ja jestem Ronaldo Fajnie.... [ Linked Image] [ Linked Image]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|