|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
[quote=Max11] Ja pierdole Max11 zaraz pociśnie petardę..... Dawaj...  Kur...a miałem iść spać, zestam się, a nie zasnę, zanim się nie dowiem  A miało być jeszcze: Mariusz Rumak???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juniorów Widzewa kiedyś ojebaliśmy w meczu towarzyskim, a to było pod koniec lat 90 czyli w okresie kiedy seniorzy Widzewa grali w LM ee tam , my ojebalismy Lechię Gdańsk w składzie mieli gracza Rangersów.To mój trener też zajebisty? szkoda że alkoholik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Max za tych juniorow widzewa to masz respekt na forum, dozywotni
jaki chcesz podpis pod nicka?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
e nie byl medialny wiec nie zaistnial Nie mógł być medialny bo z wiochy ale znał sportwców którzy coś osiągnęli w świecie jeśli chodzi o sport
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juniorów Widzewa kiedyś ojebaliśmy w meczu towarzyskim, a to było pod koniec lat 90 czyli w okresie kiedy seniorzy Widzewa grali w LM ee tam , my ojebalismy Lechię Gdańsk w składzie mieli gracza Rangersów.To mój trener też zajebisty? szkoda że alkoholik  Biorąc pod uwagę że ja byłem wtedy juniorem i grałem juniorach i to w klubie z wiochy to chyba nieźle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem, jak wy możecie sobie robić podśmiechujki z gościa, którego drużyna oklepała juniorów Widzewa
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
jaki chcesz podpis pod nicka? pogromca juniorów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juniorów Widzewa kiedyś ojebaliśmy w meczu towarzyskim, a to było pod koniec lat 90 czyli w okresie kiedy seniorzy Widzewa grali w LM ee tam , my ojebalismy Lechię Gdańsk w składzie mieli gracza Rangersów.To mój trener też zajebisty? szkoda że alkoholik  Biorąc pod uwagę że ja byłem wtedy juniorem i grałem juniorach i to w klubie z wiochy to chyba nieźle  http://sport.wp.pl/kat,32276,title,Z-Lechii-do-Rangersow,wid,6594451,wiadomosc.html Kariery nie zrobił .. tuła się teraz w Bytovii 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ja zdobyłem z kolegami Mistrzostwo Polski SALOSU i w finale strzeliłem decydującego karnego, prawie w same widły  I też miałem zajebistego trenera.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaki chcesz podpis pod nicka? pogromca juniorów to nie jest forum pedofilów
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
e nie byl medialny wiec nie zaistnial Nie mógł być medialny bo z wiochy ale znał sportwców którzy coś osiągnęli w świecie jeśli chodzi o sport Co CI zależy ? dawaj Imie i Nazwisko treneiro 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepiej wbrew pozorom byłoby chyba jednak trafić na Celtic, oni w rewanżu też jakoś nie błyszczeli  Pilzno nas rozklepie, Basel podobnie, a po Dinamie czy rumunach ze Steauy ja osobiście nie wiem co powiedziec Cygany ze Steauy podobno lata kryzysu mają już za sobą.W ub. sezonie oglądałem ich dwumecz w LE z Chelsea i były to mecze równorzędne,nawet rewanż w Londynie
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Juniorów Widzewa kiedyś ojebaliśmy w meczu towarzyskim, a to było pod koniec lat 90 czyli w okresie kiedy seniorzy Widzewa grali w LM ee tam , my ojebalismy Lechię Gdańsk w składzie mieli gracza Rangersów.To mój trener też zajebisty? szkoda że alkoholik  Biorąc pod uwagę że ja byłem wtedy juniorem i grałem juniorach i to w klubie z wiochy to chyba nieźle  Max jakbyś był trampkarzem i grał w juniorach to byłbyś kozak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja zdobyłem z kolegami Mistrzostwo Polski SALOSU i w finale strzeliłem decydującego karnego, prawie w same widły  I też miałem zajebistego trenera. no i wygrałeś Primera Division, co prawda w konkursie, ale zawsze, nie każdy może to o sobie powiedzieć
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
jaki chcesz podpis pod nicka? pogromca juniorów to nie jest forum pedofilów nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepiej wbrew pozorom byłoby chyba jednak trafić na Celtic, oni w rewanżu też jakoś nie błyszczeli  Pilzno nas rozklepie, Basel podobnie, a po Dinamie czy rumunach ze Steauy ja osobiście nie wiem co powiedziec Cygany ze Steauy podobno lata kryzysu mają już za sobą.W ub. sezonie oglądałem ich dwumecz w LE z Chelsea i były to mecze równorzędne,nawet rewanż w Londynie Steaua super wtedy zagrała i to z drużyną która zalicza się do czołowych w Europie, a Legia taka kupa z jakimś Molde 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ja zdobyłem z kolegami Mistrzostwo Polski SALOSU i w finale strzeliłem decydującego karnego, prawie w same widły  I też miałem zajebistego trenera. no i wygrałeś Primera Division, co prawda w konkursie, ale zawsze, nie każdy może to o sobie powiedzieć Kuźwa racja. Muszę sobie zawczasu wpisać to do CV 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Max u mourinho tlukles?
nie dygaj moze kibice barcy cie nie dojada
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
jak trafia na rumunow to mysle ze z Szukala dogadaja sie na kadrze co do awansu  z calego zestawu to Wieden wyglada najslabiej poki co,
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tylko że na Wiedeń nie trafią przynajmniej nie w tym roku.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|