|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
zaraz sie wqrwie i wplace do betsyfa
bo to jutro nie bedzie co zbierac
@1.95 na cyganow - takiego oddsmakera bym wyjebal na zbity ryj od razu A ja czekam na kase na koncie będzie ona o 14:30. Ciekawe jaki kurs do tej godziny będzie, juz nie mowie jak kase bede mial o 18:30... a co ty gołebiem wplacasz kase
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaraz sie wqrwie i wplace do betsyfa
bo to jutro nie bedzie co zbierac
@1.95 na cyganow - takiego oddsmakera bym wyjebal na zbity ryj od razu A ja czekam na kase na koncie będzie ona o 14:30. Ciekawe jaki kurs do tej godziny będzie, juz nie mowie jak kase bede mial o 18:30... a co ty gołebiem wplacasz kase Mój pracodawca jeszcze stosuję takie metody, bo tak kase mam ale w ręku zanim pójdę do banku i wpłacę będę miał podobnie...
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
a tymczasem w Rumunii....
"Gazeta Sporturilor": najgłośniejszy przeciwnik, powrót do Polski
Droga Steauy do Ligi Mistrzów wiedzie przez Polskę. Mistrzowie Rumunii spotkają się z Legią Warszawa w ramach czwartej rundy eliminacji Ligi Mistrzów. Jest to "najgłośniejszy" przeciwnik, jakiego mogliśmy wylosować. Steaua grała już o Champions League z polskim zespołem - było to Zagłębie Lubin, a w 2007 roku to rumuński zespół był górą.
"Realitatea.net": wielki pech, mocny markowy przeciwnik
Legia Warszawa będzie przeciwnikiem Steauy Bukareszt w czwartej rundzie eliminacji Ligi Mistrzów. Mihai Stoica, dyrektor generalny Steauy Bukareszt, narzeka na wyniki losowania. - To dobry zespół, który świetnie rozpoczął rozgrywki. Są świetnie zorganizowani, a ich kibice należą do najbardziej fanatycznych w Europie.
"Prosport": najtrudniejszy przeciwnik
Legia Warszawa - to ostatnia przeszkoda na drodze Steauy do Ligi Mistrzów. Pierwszy mecz odbędzie się w Bukareszcie, rewanż w Polsce. Legia to chyba najtrudniejszy przeciwnik, jakiego Steaua mogła wylosować
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
inna sprawa, że dwóch najlepszych napastników Steaua sprzedała 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
inna sprawa, że dwóch najlepszych napastników Steaua sprzedała  Adiego Roche i Rusescu
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Slask 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
BITEK, bet365 wystawił.......1,90 na Steaue 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pffffffffffffffffffffff pozamiatane
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
inna sprawa, że dwóch najlepszych napastników Steaua sprzedała  niepotrzebnie wkleiles te naglowki, tak by sobie zyli ludzie w nieswiadomosci ze legia z jakas barca rumuni gra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Droga Steauy do Ligi Mistrzów wiedzie przez Polskę. Mistrzowie Rumunii spotkają się z Legią Warszawa w ramach czwartej rundy eliminacji Ligi Mistrzów. Jest to "najgłośniejszy" przeciwnik, jakiego mogliśmy wylosować. Steaua grała już o Champions League z polskim zespołem - było to Zagłębie Lubin, a w 2007 roku to rumuński zespół był górą.
Legia Warszawa będzie przeciwnikiem Steauy Bukareszt w czwartej rundzie eliminacji Ligi Mistrzów. Mihai Stoica, dyrektor generalny Steauy Bukareszt, narzeka na wyniki losowania. - To dobry zespół, który świetnie rozpoczął rozgrywki. Są świetnie zorganizowani, a ich kibice należą do najbardziej fanatycznych w Europie.
Legia Warszawa - to ostatnia przeszkoda na drodze Steauy do Ligi Mistrzów. Pierwszy mecz odbędzie się w Bukareszcie, rewanż w Polsce. Legia to chyba najtrudniejszy przeciwnik, jakiego Steaua mogła wylosować I to mi się podoba ich media, odwrotnie do naszych Wiedzą że Legia jest słabiutka to nie wiem czy ich szanują czy robią zasłonę dymną i piszą że ciężko, a u nas będzie to co zawsze pompowanie balonika że kto to jest Steaua że Legia ich pojedzie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grecy pieknie po 2.45 jada z Pepikami..wie ktos jak Angole?
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Legia Warszawa - to ostatnia przeszkoda na drodze Steauy do Ligi Mistrzów. Pierwszy mecz odbędzie się w Bukareszcie, rewanż w Polsce. Legia to chyba najtrudniejszy przeciwnik, jakiego Steaua mogła wylosować albo słodko pierdząca kurtuazja albo mega głąbów w tej rumuni nie brakuje
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
sevilla to już nie to co kiedyś;) Posprzedawali większość grajków, którzy robili im grę
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
sevilla to już nie to co kiedyś;) Posprzedawali większość grajków, którzy robili im grę w ich miejsce przyszli mlodsi wcale nie gorsi ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cygany pokorne czy ktos pamieta wypowiedzi brosza przed dwumeczem z qarabagiem? "jestesmy pewni awansu" "jedziemy po awans" bla bla bla a po odpadnieciu "jestem zadowolony z gry" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
albo słodko pierdząca kurtuazja albo mega głąbów w tej rumuni nie brakuje Albo mają inną mentalność niż polacy
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
byłem na meczu Karpaty Lwów - Sevilla to może i na Śląsk się wybiore 
|
|