Tu pewnie szybciej dostanę odpowiedź - ktoś wie jak wygląda sprawa limitów w Betsafe po przeniesieniu tam zlimitowanego konta Tobet? Wyzerowali czy nadal ten limit tam jest?
Prezes Steauy - Becali - siedzi właśnie w więzieniu ( dostał 3,5 roku ), ale ciekawostką jest, dla bitka, że jak Tottenham dawał za obrońcę Chirichesa 7 mln. funtów, to nie pozwolił go sprzedać teraz mówiąc : "Co niby jest Tottenham. Jestem Gigi Becali i nie jestem niczyim niewolnikiem."
Prezes Steauy - Becali - siedzi właśnie w więzieniu ( dostał 3,5 roku ), ale ciekawostką jest, dla bitka, że jak Tottenham dawał za obrońcę Chirichesa 7 mln. funtów, to nie pozwolił go sprzedać teraz mówiąc : "Co niby jest Tottenham. Jestem Gigi Becali i nie jestem niczyim niewolnikiem."
Barwna postać.
Jego adwokaci teraz kręcą i będą składali wniosek by za dnia Becali był na wolności, a na noc był zamykany w więzieniu.
Ponieważ nie ma jak kierować swoimi środkami na filantropię...
Zespół takiego gościa musi wejść do LM.
Dostanie w grupie Barcem, Real czy inną BVB to będzie fajnie i kolorowo w mediach
Tu pewnie szybciej dostanę odpowiedź - ktoś wie jak wygląda sprawa limitów w Betsafe po przeniesieniu tam zlimitowanego konta Tobet? Wyzerowali czy nadal ten limit tam jest?
nadal jest
Tacy jesteście w temacie to może wiecie coś głębiej...
wzieli oddsmakerów z tobeta czy nie?
bo żaden buk nie odważy się wystawiać kursów na te nasze regionalne ligi jak oni...
nadal jest
Dzięki. Dziwne jest zatem to, że proponują mi kolejne bonusy przy limicie na poziomie 2 zł...
Barwna postać.
to nie jest przypadkiem ten debil to "naprawiał" Maybacha łomem?
1 Powyżej 2.5 Rostov v Volga Nizhny Novgorod (Suma goli) 19/08/2013 Brak 2.10 Odbędzie się 2 Powyżej 2.5 Volyn Lutsk v Karpaty Lviv (Alternatywna azjatycka suma goli) 19/08/2013 Brak 2.05 Odbędzie się
1 Powyżej 2.5 Rostov v Volga Nizhny Novgorod (Suma goli) 19/08/2013 Brak 2.10 Odbędzie się 2 Powyżej 2.5 Volyn Lutsk v Karpaty Lviv (Alternatywna azjatycka suma goli) 19/08/2013 Brak 2.05 Odbędzie się