|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
 zostałem zdemaskowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zeby wyjsc z grupy craax to trzeba cos grac a nie tylko liczyc na szczescie
w lidze legia zdystansuje wszystkich jesli wejda do grupowej, ale poki sie mentalnosc i psychika nie zmieni to my nic w europie nie zdzialamy poza przypadkowymi awansami
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
vindom jak patrzysz na to zdjęcie to wiem co chcesz napisać. Nawet nie próbuj... 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
LED, widzialem lepsze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fech poki co masz bana tymczasowego  nie pogarszaj sprawy  vidmo nie zostal odpalony - You cannot ignore an Admin or Moderator. jestem na niego skazany czy chce czy nie  vindom musisz cytować moje posty, wtedy i tak przeczyta co napisałem  się zrobi albo będę pisał w stylu: "Bitek, Bitek a Fech napisał" i tu cytat  No i trzeba rozpocząć etap: "Oswajanie bitka"  krzeslo i bat 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tronkowi chyba się pojebały czaty, na jakimś erotycznym chciał to jakiejś lasce napisać  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w lidze legia zdystansuje wszystkich jesli wejda do grupowej, ale poki sie mentalnosc i psychika nie zmieni to my nic w europie nie zdzialamy poza przypadkowymi awansami awans to awans, juz przestanmy pierdolic co bedzie - NAJPIERW NIECH BEDZIE UPRAGNIONA GRUPA
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
w lidze legia zdystansuje wszystkich jesli wejda do grupowej, ale poki sie mentalnosc i psychika nie zmieni to my nic w europie nie zdzialamy poza przypadkowymi awansami No to pierw zacznij od siebie... 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w lidze legia zdystansuje wszystkich jesli wejda do grupowej, ale poki sie mentalnosc i psychika nie zmieni to my nic w europie nie zdzialamy poza przypadkowymi awansami awans to awans, juz przestanmy pierdolic co bedzie - NAJPIERW NIECH BEDZIE UPRAGNIONA GRUPA wreszcie ktoś coś mądrego napisał 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
w lidze legia zdystansuje wszystkich jesli wejda do grupowej, ale poki sie mentalnosc i psychika nie zmieni to my nic w europie nie zdzialamy poza przypadkowymi awansami No to pierw zacznij od siebie...   NAPOL LEON
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
w lidze legia zdystansuje wszystkich jesli wejda do grupowej, ale poki sie mentalnosc i psychika nie zmieni to my nic w europie nie zdzialamy poza przypadkowymi awansami awans to awans, juz przestanmy pierdolic co bedzie - NAJPIERW NIECH BEDZIE UPRAGNIONA GRUPA 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
HejtoFoby w Akcji  Nara 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na wyjscie z grupy przyjdzie czas, ale wtedy druzyna w bialo-czerwone pasy tego dokona 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na wyjscie z grupy przyjdzie czas, ale wtedy druzyna w bialo-czerwone pasy tego dokona  Atletico faktycznie jakieś tam szanse powinno mieć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na wyjscie z grupy przyjdzie czas, ale wtedy druzyna w bialo-czerwone pasy tego dokona  aha
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
w lidze legia zdystansuje wszystkich jesli wejda do grupowej, ale poki sie mentalnosc i psychika nie zmieni to my nic w europie nie zdzialamy poza przypadkowymi awansami awans to awans, juz przestanmy pierdolic co bedzie - NAJPIERW NIECH BEDZIE UPRAGNIONA GRUPA wreszcie ktoś coś mądrego napisał  A pisałeś wcześniej, że mój wywód ci się podobał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w lidze legia zdystansuje wszystkich jesli wejda do grupowej, ale poki sie mentalnosc i psychika nie zmieni to my nic w europie nie zdzialamy poza przypadkowymi awansami awans to awans, juz przestanmy pierdolic co bedzie - NAJPIERW NIECH BEDZIE UPRAGNIONA GRUPA wreszcie ktoś coś mądrego napisał  A pisałeś wcześniej, że mój wywód ci się podobał  ale masz potencjał na więcej, nie chcę Cię od razu tak zagłaskać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w lidze legia zdystansuje wszystkich jesli wejda do grupowej, ale poki sie mentalnosc i psychika nie zmieni to my nic w europie nie zdzialamy poza przypadkowymi awansami awans to awans, juz przestanmy pierdolic co bedzie - NAJPIERW NIECH BEDZIE UPRAGNIONA GRUPA wreszcie ktoś coś mądrego napisał  A pisałeś wcześniej, że mój wywód ci się podobał  Fech otrzyj gile, nie przystoi tak się mazgaić a propos zdjęcia to właśnie miałem spytać, czy nie masz z nim coś wspólnego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na wyjscie z grupy przyjdzie czas, ale wtedy druzyna w bialo-czerwone pasy tego dokona  Atletico faktycznie jakieś tam szanse powinno mieć. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|