|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pindol obsmarowany, to moze ktoś coś słyszał na temat Nanka lub BigBena  ? pewnie pożyczki im udzieliłeś
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pindol obsmarowany, to moze ktoś coś słyszał na temat Nanka lub BigBena  ? pewnie pożyczki im udzieliłeś 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pindol obsmarowany, to moze ktoś coś słyszał na temat Nanka lub BigBena  ? pewnie pożyczki im udzieliłeś  to zakładasz nowy temat i jedziemy od początku 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Big ben to walki robil z 2 lata temu, ale pozniej zrozumial swoj blad i stal sie przyzwoitym mecz.peelowcem
czyzby wrocil na zla droge?
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
simons z ciekawości, na dużą kwotę przekręcił Cię azarenkowiec?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Big ben to walki robil z 2 lata temu, ale pozniej zrozumial swoj blad i stal sie przyzwoitym mecz.peelowcem
czyzby wrocil na zla droge? Skoro chlopak nie loguje sie od kilku miesiecy to predzej wrocil na zla droge niz wzial rozwod z bukmacherka 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
simons z ciekawości, na dużą kwotę przekręcił Cię azarenkowiec? zalezy ile dla Ciebie to duzo bo do jednego 100 to duzo a do drugiego 1000 to malo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyzby wrocil na zla droge? było wtedy frajera zbanować na wieki wieków i byłby spokój wiem, że kilka tygodni temu zwracał się do paru osób na priv o pożyczkę
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Patrząc na to wszystko to na usta nasuwa się jedno pytanie, jakie zadania mają administratorzy tego forum? Czy obdarowywanie banem za niepoprawność polityczną to wszystko na co ich stać? Skoro Koleś kilka lat temu kiwał na prawo i lewo to co on tu jeszcze robi? Do porównania, ja za umieszczenie listy dostałem bana ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cześć, prosiłbym żeby ta rozmowa została między nami pojawił się u mnie niespodziewany problem i chciałbym Cie prosić o pożyczkę 400 zł, mogę przesłać Ci na maila skan mojego dow.osobistego i prawa jazdy, kasę oddam 11-12 czerwca (wtedy mam wypłatę) na pewno nie chcę Cię oszukac, dla takiej kwoty nie psuł bym sobie 'opinii' na forum bardzo prosze o pomoc! proszę o odpowiedź pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
Patrząc na to wszystko to na usta nasuwa się jedno pytanie, jakie zadania mają administratorzy tego forum? mylisz moderowanie z prawdziwa praca za ktora dostajesz siano, zaden moderator nie bedzie chronil innych uzytkownikow przed niedobrym swiatem big ben na forum urzedowal jeszcze miesiac temu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cześć, prosiłbym żeby ta rozmowa została między nami pojawił się u mnie niespodziewany problem i chciałbym Cie prosić o pożyczkę 400 zł, mogę przesłać Ci na maila skan mojego dow.osobistego i prawa jazdy, kasę oddam 11-12 czerwca (wtedy mam wypłatę) na pewno nie chcę Cię oszukac, dla takiej kwoty nie psuł bym sobie 'opinii' na forum bardzo prosze o pomoc! proszę o odpowiedź pozdrawiam  big ben?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Patrząc na to wszystko to na usta nasuwa się jedno pytanie, jakie zadania mają administratorzy tego forum? mylisz moderowanie z prawdziwa praca za ktora dostajesz siano, zaden moderator nie bedzie chronil innych uzytkownikow przed niedobrym swiatem big ben na forum urzedowal jeszcze miesiac temu Czyli rozumując to co napisałeś to gdyby ktoś Ci zapłacił to bardziej przykładałbyś sie do pracy i nikt nikogo by nie oszukał? Ja myślałem że bycie Moderatorem/Adminem to zaszczyt a nie mus tak więc co tu jeszcze robisz?
|
|
|
|
|
|
|
Prace to ja mam inna, a to to tylko hobby.
Natomiast chronienie niewinnych owieczek przed zlym swiatem hmmm nie moje powolanie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Prace to ja mam inna, a to to tylko hobby.
Natomiast chronienie niewinnych owieczek przed zlym swiatem hmmm nie moje powolanie. dobra szkoda klawiatury bo widze ze tu beton jak za czasów G. Lato 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co, że tak zapytam robi Experto jako moderator, a nawet global moderator? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A co, że tak zapytam robi Experto jako moderator, a nawet global moderator?  za chwile sie przekonasz na własnej skorze dostając bana za głupie pytanie 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
A co, że tak zapytam robi Experto jako moderator, a nawet global moderator?  każdy lubi mieć władzę ...........gdziekolwiek 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|