|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
jeszcze jeden, jeszcze jeden!!! juz po meczuuu wiem korzystałem ze stronki moor'a tak mi działa internet 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
West Ham-Cheltenham over 2,5 FT Basel-Ludogorets 1 Austria W.-Dynamo Z. X2 Liverpool-Notts C. over 2,5 FT Legia W.-Steaua B. BTS
W sumie poszło w ten sposób i kasa jest. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Dla tego napastnika  strzelił na 3-2 dla Schalke.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Dla tego napastnika  strzelił na 3-2 dla Schalke. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
sunderlad jest wielkiiiiii
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Urban wygląda jakby w sumie się cieszył, że zostaną w tej LE, Czuje pewnie, że w LM 6 meczy, 6 razy wpierdol... Można i tak do tego podejść, choć mi szkoda, że nie awansowali nawet gdyby mieli zbierać baty, boję się czy dożyję naszego klubu w elicie (zaraz wpadnie vindo stwierdzając, że nie :D) zaskoczę Cię i powiem, że dożyjesz  Teraz to mi setki życzysz, ,świnio 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze jeden, jeszcze jeden!!! juz po meczuuu wiem korzystałem ze stronki moor'a tak mi działa internet  no co ty gadasz, że przez net masz kilkuminutowe opóźnienie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kórwa mać sunderland przegrywał w 90 minucie 0-2 i wygrał 4-2 masakra  już nadzieje straciłem i wpadło 240 zeta. to chyba cud jakiś:) To chyba na jakiegoś innego lajwskora patrzysz, bo ja widzę 3-2 w 89 i dobitka na 4-2 w doliczonym 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co wy gadacie co miał żyro zrobić , jak wszedł na boisko to już było po meczu... Nie lubię żyro ale dziś się nie przyczynił do porażki... Dwóch piłkarzy out 1 Vrdoljak za beznadziejną stratę piłki ( 2 bramka) Tylko nie mówcie , że jedna sytuacja nie przekreśla zawodnika - w takich meczach żaden normalny i umiejący piłkarz nie kiwa się w takiej sytuacji 2 Furman (dno kompletne) zawinił przy pierwszej bramce , rumun go ograł jak dziecko + beznadziejne dośrodkowania i słaba gra w ataku + można dodać czarnego , bereszyńskiego , który nic nie wnosi do gry , Saganowskiego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kórwa mać sunderland przegrywał w 90 minucie 0-2 i wygrał 4-2 masakra  już nadzieje straciłem i wpadło 240 zeta. to chyba cud jakiś:) To chyba na jakiegoś innego lajwskora patrzysz, bo ja widzę 3-2 w 89 i dobitka na 4-2 w doliczonym  pewnie jadą na tym samym z moorem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kórwa mać sunderland przegrywał w 90 minucie 0-2 i wygrał 4-2 masakra  już nadzieje straciłem i wpadło 240 zeta. to chyba cud jakiś:) Zmień lajfskora
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz to mi setki życzysz, ,świnio  plus pieluchy na zadzie i Alzhiemmera 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Austria, Steaua jest powiew świeżości w LM. Jutro Sociedad i Karagandy awans very nice 
|
|
|
|
|
|
|
Teraz to mi setki życzysz, ,świnio  plus pieluchy na zadzie i Alzhiemmera  Ty, Ty  Spadam;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niektorzy to jakby pierwszy raz vdorljaka na oczy widzieli
gosc co mecz wyrabia norme jesli chodzi o straty, tyle, ze w lidze troche mniej to widac
poziom ogolny dramat, pozycja na ktorej notoryczne straty dyskwalifikuja pilkarza na wejsciu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz to mi setki życzysz, ,świnio  plus pieluchy na zadzie i Alzhiemmera  Ty, Ty  Spadam;-) spadaj się przewinąć 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Z uwagi na niedoszły zaklad pomiędzy mna a użytkownikiem ,,Bitnap...,, Po naradach doszedłem do wniosku takiego... Ze nie bede pizda i odejdę z QC ze specjalna dedykacja dla Bitnapa
Niestety drodzy użytkownicy QC nadeszła chwila i muszę opuścić QC (i nie tylko chyba) i oddać berło użytkownikowi ,Bitnap,
W sumie to dobry chlopak: Tylko ze w hazardzie pogrążony!
Wiec abdykuje z QC pora zajac sie nasza kopana. Moje komunikaty nie dochodzą do ich wiadomości, muszę wiec działać. Jesli w niedługim czasie, w naszej kopanej beda sukcesy, to prawdopodobnie bedzie to moja zasluga i chwała! A tymczasem oddaje berło w rece Bitnapa Niech go osobiście ,Biszop, ochrzci jako tajny moderator i niech chlopak dziala w imię QC
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nieważne czy w 89 min czy w 90, ale wygraliiiiii
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a całkowicie straciłem nadzieję, już miałem kupon targać :P)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z uwagi na niedoszły zaklad pomiędzy mna a użytkownikiem ,,Bitnap...,, Po naradach doszedłem do wniosku takiego... Ze nie bede pizda i odejdę z QC ze specjalna dedykacja dla Bitnapa
Niestety drodzy użytkownicy QC nadeszła chwila i muszę opuścić QC (i nie tylko chyba) i oddać berło użytkownikowi ,Bitnap,
W sumie to dobry chlopak: Tylko ze w hazardzie pogrążony!
Wiec abdykuje z QC pora zajac sie nasza kopana. Moje komunikaty nie dochodzą do ich wiadomości, muszę wiec działać. Jesli w niedługim czasie, w naszej kopanej beda sukcesy, to prawdopodobnie bedzie to moja zasluga i chwała! A tymczasem oddaje berło w rece Bitnapa Niech go osobiście ,Biszop, ochrzci jako tajny moderator i niech chlopak dziala w imię QC Do zobaczenia jutro i napisz na priv jaki bedziesz mial nick..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|