Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 97 z 125 1 2 95 96 97 98 99 124 125
M
old hand
old hand
M Offline
Originally Posted by Ojro
witejcie

Karagandy, Sociedad cop peffki grin
Ja sie zastanawiam, czy UEFA nie pomoże Celticowi... Wyjazdy do Kazachstanu w Lidze Mistrzów? Nie widzę tego. A karny i czerwona w 10 minucie i pozamiatane... wink

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witejcie

Pilzno, Sociedad, Karabachy awanse pograne

@ 1.90

laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Master of Puppets
witejcie

Ja sie zastanawiam, czy UEFA nie pomoże Celticowi... Wyjazdy do Kazachstanu w Lidze Mistrzów? Nie widzę tego. A karny i czerwona w 10 minucie i pozamiatane... wink

Jakbyśmy tak patrzyli to czemu Platini nie pomogl zwiazkowi Bonka, wczoraj by dali nam karnego jakiegos z kapelusza, jednej by im nie uznali nie dali spalonego Legii i juz by bylo

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
witejcie

włączając Kazachów do europejskich pucharów musieli się z tym liczyć, nie będzie zmiłuj się!

aczkolwiek nie przeczę, Celtic wyjazd, a dom to inne światy. Ale te kursy na gości blush

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
W każdej normalnej lidze świata jak jakiś zawodnik dobrze gra w słabszym klubie to od razu jest odkupowany przez top 3. Tylko u nas jakoś to nie funkcjonuje. Czemu Legia nie kupuje Milików, Olkowskich, Jankowskiego, Traore z Lechii? Tylko nie piszcze mi że nie miała pieniędzy bo taki Vdorljak który biega w kołku cały mecz zarabia gruby hajs

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Milik na 100% nie przeszedłby do Legii cop nie drążyć tematu...

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Dali by 2 mln euro i Górnik by go puścił. Tylko to jest te nasze myślenie. Górnik myśli by nie oddawać Legi dobrego napadziora a Legia myśli by nie wzmacniać finansowo Górnika. Ale oni nie wiedzą że jakby taki transfer doszedłby do skutu to całą polska piłka na tym zyskuje. Legia by miała napastnika który gwarantuje te 15 goli w sezonie i jest dobry w grze kombinacyjnej. Milik by się ogrywał i byłby jakimś tam konkurentem Lewego w kadrze. No i Górnik by zarobił i miałby szanse znowu wyszkolić jakiegoś zawodnika( co może się uda z Zacharą)

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
A wyszło tak że tylko Górnik zarobił. Legia nie ma nastanika i Milik grzeje ławe albo krzesełka na trybunach

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Szczypii, coś w tym jest...

Dortmund - Bayern... Goetze za 30-40mln E

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Każdy zawodnik w Holandii z jakiegoś Heerenvenn, Vittese czy jakieś Bredy przechodzi potem przez PSV, Ajax czy Twente i wszyscy jakoś są tam zadowoleni. PSV dostaje dobrego piłkarza a np. Heerenveen kase za niego na dalszy żywot.

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
U mnie dziś zamyka awans Zenitu i awans Pilza, co trzeba boksować bardzo mocno boks boks

No i oddzielnie nieszczęsny awans Celticu, lecz tutaj jestem człowiekiem małej wiary... boks boks

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
@ xqwzts
W zeszłym sezonie posprzedawali wystarczająco. A kto przyszedł? Szrot.

Mógł Luis Figo, mógł i Sobota, no bez jaj. Jakby walnął 2 bramy Rumunom, to byłby bohaterem na Ł3 na lata...

Ostatni aspekt - ja różnicę widzę. Dla Legii to był mecz życia i po 10 minutach było już po zawodach. Dla rumunów - no ważny, bardzo ważny mecz, i po 10 minutach...
Co do braku jakiejkolwiek myśli przewodniej w grze polskich drużyn, zgadzam sie w 100%. Na aferę, huzia na Józia i obrona Częstochowy to 3 podstawowe taktyki w Polsce.
ja tam sobie nie przypominam żeby aż tak posprzedawali wink

Sobota chyba był w grupie śpiewającej po mistrzostwie w zeszłym roku, więc nie ma opcji żeby grał w Legii pomijając cenę i chęci po stronie Śląska czy Soboty duch

ta różnica to tylko problem Legii chyba, zamiast wyjść na boisko jak Śląsk z Sevillą, na pełnej, to obsranie i tak w każdym meczu, najgorsze że każdy to widział od pierwszego meczu w eliminacjach a zmiany nie widać.

polska myśl szkoleniowa, piłka jest okrągła a bramki są dwie, i tak gramy na tej złotej zasadzie już 40 lat laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witejcie

będą grać w Astanie, a to rozwijająca się potęga. Bliżej Uefa do nich niż do Celticu wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
potega laugh

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by bitnap
potega laugh
Joł Królu QC piwo

Bo widziałem że wczoraj Napoleon Cię namaścił laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
eloDom

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Wczoraj fajnie czytało się te wszystkie "za" i "przeciw" L. Co ludzie mają w tych głowach...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bitnap
potega laugh

poczytaj sobie, a później jełopowato ciesz

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by Szypii
W każdej normalnej lidze świata jak jakiś zawodnik dobrze gra w słabszym klubie to od razu jest odkupowany przez top 3. Tylko u nas jakoś to nie funkcjonuje. Czemu Legia nie kupuje Milików, Olkowskich, Jankowskiego, Traore z Lechii? Tylko nie piszcze mi że nie miała pieniędzy bo taki Vdorljak który biega w kołku cały mecz zarabia gruby hajs
trzeba trochę z innej strony spojrzeć, to jest biznes, kto mądry zainwestuje takie pieniądze (jak na polskie ligowe warunki - ogromne) nie mając żadnych gwarancji na sukces, w dodatku gdy biznes nie przynosi dochodu.
W normalnej lidze świata, czyli w normalnym kraju stać prawie każdego na kupno koszulki klubowej czy innych rzeczy i wspierasz finansowo klub a to może być duży procent wpływów na konto, a w Polsce?

Wojciechowski już robił takie zakupy o których piszesz, w Polonii, wiadomo jak się skończyło.

Poza tym kluby w Polsce zawyżają ceny gdy pyta np. Legia, (1mln euro za Jankowskiego hahaha) laugh

z piłkarzy których wymieniłeś Milik by nie chciał, Jankowski... nie wiem co każdy w nim widzi, Olkowski w sumie po co tongue
Z Traore to coś tam było ale ciężko się połapać co przez gierki jego managera, Traore i Urbana

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Domel jak tam Liga Mistrzów? co to się stało?

Strona 97 z 125 1 2 95 96 97 98 99 124 125

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, kamel, betowiec, latajaca_holenderka, ANZELMO, Akhu, aker), 2,713 gości, oraz 20 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,905
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025