|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie chce mi sie czytać ostatnich postów ale jezeli simons piszac zguba masz na mysli ze to użytkownik Pindol to zaręczam, że nie skoro wiesz kto to, to dlaczego nie chcesz pomoc? ale komu? w czym? kto dał d*** ten niech teraz sobie radzi tez nie raz go scigałem i mimo ze mieszka 2 bloki ode mnie to...ciezko było ludzie nie znam was, dlaczego miałbym wam podawać namiary na ziomka ktorego znam naście lat nawet jezeli wysterował was na kase - to wasz problem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
koles a tobie sie nudzi ze podajesz moje konto hehe to nie twoje konto. po wejsciu w link pojawiło sie moje ale juz wiem ze to fake
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie chce mi sie czytać ostatnich postów ale jezeli simons piszac zguba masz na mysli ze to użytkownik Pindol to zaręczam, że nie skoro wiesz kto to, to dlaczego nie chcesz pomoc? ale komu? w czym? kto dał d*** ten niech teraz sobie radzi tez nie raz go scigałem i mimo ze mieszka 2 bloki ode mnie to...ciezko było ludzie nie znam was, dlaczego miałbym wam podawać namiary na ziomka ktorego znam naście lat nawet jezeli wysterował was na kase - to wasz problem Zajabisty jestes, skoro chcesz go chronic to jestes tyle wart ile ten koles czyli 0 tyle w temacie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zajabisty jestes, skoro chcesz go chronic to jestes tyle wart ile ten koles czyli 0 tyle w temacie. ty dla mnie tez, pewnie sprzedałbys kolege od razu, parówko w cienkim flaku
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie chce mi sie czytać ostatnich postów ale jezeli simons piszac zguba masz na mysli ze to użytkownik Pindol to zaręczam, że nie skoro wiesz kto to, to dlaczego nie chcesz pomoc? ale komu? w czym? kto dał d*** ten niech teraz sobie radzi tez nie raz go scigałem i mimo ze mieszka 2 bloki ode mnie to...ciezko było ludzie nie znam was, d laczego miałbym wam podawać namiary na ziomka ktorego znam naście latnawet jezeli wysterował was na kase - to wasz problem Dlatego ze takie parówy jak ta Kanalia trzeba tepić.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zajabisty jestes, skoro chcesz go chronic to jestes tyle wart ile ten koles czyli 0 tyle w temacie. ty dla mnie tez, pewnie sprzedałbys kolege od razu, parówko w cienkim flaku Zajebistych masz kolegow - respect 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zgadzam sie, dodam ze glupote jaka prezentuj niektorzy w tym temacie rowniez takze pozwolisz, że bede go tepil tak jak mi sie podoba, a nie tobie czy tobie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zajebistych masz kolegow - respect  az tak przezywasz to jakich mam kolegów? chyba masz jakis problem
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zgadzam sie, dodam ze glupote jaka prezentuj niektorzy w tym temacie rowniez takze pozwolisz, że bede go tepil tak jak mi sie podoba, a nie tobie czy tobie Dobra Koleś skończ już pierdzielić bo nie wierze w żadne twoje słowo. Wygląda na to że konto na facebook-u które podałem należy do Pindola, wszystko na to wskazuje: - Pindol czesto pisał ze gra w piłke na obronie w jakieś tam podwórkowej lidze i wygląda na to, że gra w Spójni Świdwin jako obronca, nawet na stronie klubowej jest wpisana ksywka ,,Pindol": http://www.spojniaswidwin.pl/kadra.php?cat_id=17- W znajomych znaleziono nastepujacego delikwenta: Andrzej Sikorski, co ciekawe na takie dane Pindol kazał robić przelewy na konto skrill. - Również wiek i miejsca zamieszkania sie zgadzają. Przypadek ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przypadek nie, ale to nie jest on jak masz cos pod deklem to sie domyslisz nie wierze w żadne twoje słowo
Przypadek ? ciekawe 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przypadek nie, ale to nie jest on jak masz cos pod deklem to sie domyslisz nie wierze w żadne twoje słowo
Przypadek ? ciekawe  Nie umiesz czytać? Dla mnie Twoje słowa są tyle warte ile ten cały Pindol ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i gra gitara 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe to jest co teraz sobie myśli @pindol jak to czyta....kierwa miało byc łatwo i przyjemnie, a właśnie mnie namierzyli... 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pewnie usunie profil 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pewnie usunie profil  niech usuwa i tak wszystkie dane, które mogą się przydać już zostały skopiowane ...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No to jeżeli macie już namiary, to nie pozostaje już nic innego jak tylko zacytowanie klasyka:
Let's get ready to rainboooooww!!!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pewnie usunie profil  niech usuwa i tak wszystkie dane, które mogą się przydać już zostały skopiowane ... 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A może Sztrop też ma coś za uszami skoro tak go broni i próbuje zmylić Wasz trop  Tak tylko gdybam...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe to jest co teraz sobie myśli @pindol jak to czyta....kierwa miało byc łatwo i przyjemnie, a właśnie mnie namierzyli...  jak mial kilka kont na bet to czemu nie mialby kilka na meczpl, moze nie jeden post tutaj napisal
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Obawiam się , że sztrop może mieć rację. Z Pindolem osobiście spotkałem się w Świdwinie jak odbierałem bilety na Euro, z tego co pamiętam to nie ten koleś co simons pokazałeś w facebook'u. Aczkolwiek tutaj na forum każdy ma po 20 nicków więc może i w życiu także po 20 mord
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|