|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie za swoje, nie ma co wybrzydzać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie za swoje, nie ma co wybrzydzać. 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Nie za swoje, nie ma co wybrzydzać.  Jak już w tej tonacji się wypowiadamy to powinien jeszcze być dopisek w chmurce: Twoje zdrowie Ginciu! 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
 fech  za teledysk
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jeśli chodzi o Pindola to w znajomych znaleziono kolejnego powiązanego delikwenta: Damian Misztal, na te dane chciał sprzedać konto bet365 + skrill, nosz kur** mafia  Żebyś wiedział, że "mafia" Ze Świdwina to były zbierane chyba wszystkie dane jakie mogły być, dlatego, to że otrzymałeś płatność na przykład od jakiegoś Damiana Misztala to nie znaczy, że to naprawde on. A byłbym ostrożny, bo kiedyś też szukałem pewnego oszusta. Może łatwo znaleźć go na fejsie czy nk i łatwo oskarżyć. To tylko taki przykład z mojej strony. Ten baran z marichuaną w zdjęciu to nie on, ale myslę że CSI mecz.pl szybko zrobi swoje o ile już tam nie dziłają skutecznie na privach  A ci oszuści są ku..wsko sprytni, były akcje podszywaniu się, przelewaniu 1 grosza na "weryfikację", jakieś powiązane transakcje, wszystko prawie idealnie zrobione, przejrzeć temat na mecz.pl >>>kupię,sprzedam, wymienię<<< kilkadziesiąt chyba podstron - i taki Świdwin ma tam spore zasługi, javapl, haven, jamajki srajki i 40 innych nicków to jest jedna banda. By nie powiedziedzieć tylko 2-3 ludzi. Od Pindola kupiłem osobiście bilety i byłem zadowolony - "przepuścili na bramkach na stadionie" - bilety były ok, teraz dopiero martwie się co by było gdyby ..  Ja tam nic do niego nie mam, więc rzucać kamieniem nie będę. I wcale go nie chronię, ale nie zamierzam być wplątany w jakąś akcję kupowania konta bet365, którym to wydaje mi się pomysłem, delikatnie mówiąc - głupim. Gdyby chodziło o coś poważnego to co innego. Ginciu i tak nic nie zrobi, wiele akcji grubszych było na meczu i wszystkie, albo większość to tylko czcze pisanie na forum. Pomijając to, że uważam, że prawdziwy gracz, który jak wspomniał Korver potrafi z bet365 wyciagnąć kilkanaście tys. złotych przed limitami - na pewno nie ogłasza w internecie, że kupi konto bet365 za 100 zł/ miesięcznie itp. To są bzdury. Konta w taki sposób kupują uzależnieni hazardziści a także jacyś nieudacznicy - a nie gracze którzy poważnie zarabiają pieniądze (zakładam że są tacy). A propos uzależnionych hazardzistów - swój swego oszukał. Sorry za podsumowanie ale generalnie większość tego typu spraw tak można określić.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jeśli chodzi o Pindola to w znajomych znaleziono kolejnego powiązanego delikwenta: Damian Misztal, na te dane chciał sprzedać konto bet365 + skrill, nosz kur** mafia  Żebyś wiedział, że "mafia" Ze Świdwina to były zbierane chyba wszystkie dane jakie mogły być, dlatego, to że otrzymałeś płatność na przykład od jakiegoś Damiana Misztala to nie znaczy, że to naprawde on. A byłbym ostrożny, bo kiedyś też szukałem pewnego oszusta. Może łatwo znaleźć go na fejsie czy nk i łatwo oskarży__,,,ć. To tylko taki przykład z mojej strony. Ten baran z marichuaną w zdjęciu to nie on, ale myslę że CSI mecz.pl szybko zrobi swoje o ile już tam nie dziłają skutecznie na privach  A ci oszuści są ku..wsko sprytni, były akcje podszywaniu się, przelewaniu 1 grosza na "weryfikację", jakieś powiązane transakcje, wszystko prawie idealnie zrobione, przejrzeć temat na mecz.pl >>>kupię,sprzedam, wymienię<<< kilkadziesiąt chyba podstron - i taki Świdwin ma tam spore zasługi, javapl, haven, jamajki srajki i 40 innych nicków to jest jedna banda. By nie powiedziedzieć tylko 2-3 ludzi. Od Pindola kupiłem osobiście bilety i byłem zadowolony - "przepuścili na bramkach na stadionie" - bilety były ok, teraz dopiero martwie się co by było gdyby ..  Ja tam nic do niego nie mam, więc rzucać kamieniem nie będę. I wcale go nie chronię, ale nie zamierzam być wplątany w jakąś akcję kupowania konta bet365, którym to wydaje mi się pomysłem, delikatnie mówiąc - głupim. Gdyby chodziło o coś poważnego to co innego. Ginciu i tak nic nie zrobi, wiele akcji grubszych było na meczu i wszystkie, albo większość to tylko czcze pisanie na forum. Pomijając to, że uważam, że prawdziwy gracz, który jak wspomniał Korver potrafi z bet365 wyciagnąć kilkanaście tys. złotych przed limitami - na pewno nie ogłasza w internecie, że kupi konto bet365 za 100 zł/ miesięcznie itp. To są bzdury. Konta w taki sposób kupują uzależnieni hazardziści a także jacyś nieudacznicy - a nie gracze którzy poważnie zarabiają pieniądze (zakładam że są tacy). A propos uzależnionych hazardzistów - swój swego oszukał. Sorry za podsumowanie ale generalnie większość tego typu spraw tak można określić. Eh w wielu kwestiach nie moge sie z Toba zgodzic ale nie o to w tym temacie chodzi, krotka pilka czy na te fotce jest Pindol lub mozg calej tej operacji?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pindol Offline Carpal Tunnel Meldunek: 19/03/2012 Postów: 5016 Jeśli jesteś zainteresowany używanymi kontami w becie, to zapraszam na gg: 48327342 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pindol Offline Carpal Tunnel Meldunek: 19/03/2012 Postów: 5016 Jeśli jesteś zainteresowany używanymi kontami w becie, to zapraszam na gg: 48327342  Interes kwitnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozumiem, ze jeszcze nikt nie mial okazji go zbanowac? qrwa ja jestem w stanie wiele zrozumiec, ale ze oszusci i wszelkiej masci sciemniacze lataja sobie po forum jakby nigdy nic to juz nie bardzo czy wy sobie jaja robicie z ludzi? ja rozumiem, ze ginciu jest "lekkomyslny" ze dal sie zrobic w chuja jak male dziecko ale na co liczycie? ze pindol wpadnie do niego na priv i napisze "nie chce stracic konta na mecz.pl wiec oddam ci caly hajs"? banowac takich sqrwieli z miejsca a nie ze on wchodzi na forum jakby nigdy nic i sobie kort tenisowy czyta albo privuje  to jest zwykla ŻENADA panowie ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
rozumiem, ze jeszcze nikt nie mial okazji go zbanowac? qrwa ja jestem w stanie wiele zrozumiec, ale ze oszusci i wszelkiej masci sciemniacze lataja sobie po forum jakby nigdy nic to juz nie bardzo czy wy sobie jaja robicie z ludzi? ja rozumiem, ze ginciu jest "lekkomyslny" ze dal sie zrobic w chuja jak male dziecko ale na co liczycie? ze pindol wpadnie do niego na priv i napisze "nie chce stracic konta na mecz.pl wiec oddam ci caly hajs"? banowac takich sqrwieli z miejsca a nie ze on wchodzi na forum jakby nigdy nic i sobie kort tenisowy czyta albo privuje  to jest zwykla ŻENADA panowie ... Robota na stanowisku Moderator to bardzo ciezka fucha i to jeszcze charytatywnie tak więc nie ma co się dziwić, że chłopoki mają ważniejsze sprawy na głowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozumiem, ze jeszcze nikt nie mial okazji go zbanowac? qrwa ja jestem w stanie wiele zrozumiec, ale ze oszusci i wszelkiej masci sciemniacze lataja sobie po forum jakby nigdy nic to juz nie bardzo czy wy sobie jaja robicie z ludzi? ja rozumiem, ze ginciu jest "lekkomyslny" ze dal sie zrobic w chuja jak male dziecko ale na co liczycie? ze pindol wpadnie do niego na priv i napisze "nie chce stracic konta na mecz.pl wiec oddam ci caly hajs"? banowac takich sqrwieli z miejsca a nie ze on wchodzi na forum jakby nigdy nic i sobie kort tenisowy czyta albo privuje  to jest zwykla ŻENADA panowie ... 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Po jaka kurwe banowac, niech ma jeszcze szanse na wyjasnienia sprawy w temacie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Po jaka kurwe banowac, niech ma jeszcze szanse na wyjasnienia sprawy w temacie. he życiową szansę to on już stracił, skoro milczy a działa dalej to chyba wszystko jasne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 ban na kolejnym koncie - strasznie odczuje taką karę... na pewno tym razem nie założy nowego i na pewno już będzie grzeczny 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ostatnio mojej ciotce w tramwaju ktoś zakosił telefon, a że ostatnio straciła męża a ja wujka był to dla niej kolejny cios. Po kilku dniach ku jej zdziwieniu odezwał się złodziej, powiedział że chce się spotkać i oddać telefon. Mimo że moja ciotka była sceptyczna co do spotkania z złodziejem zdecydowała się pójść, umówiła się z nim w jednym z centrów handlowych. Na spotkaniu Koleś wytłumaczył jej że jest zawodowym złodziejem i po tym jak ukradł jej telefon, przejrzał jej sms-y a tam znalazł sms-y które wymieniała z psychologiem aby podnieść się po śmierci męża. Złodzieja ruszyło sumienie i zdecydował się oddać telefon tak więc wiecej wiary w ludzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 ban na kolejnym koncie - strasznie odczuje taką karę... na pewno tym razem nie założy nowego i na pewno już będzie grzeczny  w sumie racja, co bedziemy oszustowi zycie utrudniac niech znajduje kolejne ofiary z konta Pindol ps: ze swiezego konta juz tak nienawywija z racji braku pw, malej wiarygodnosci itp ale przeciez to niewazne Pindol wpadaj i czuj sie jak u siebie, jak widzisz sa ludzie ktorym na tobie bardzo zalezy mimo tego ze jestes zwykla szmata 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
w sumie racja, co bedziemy oszustowi zycie utrudniac
niech znajduje kolejne ofiary z konta Pindol Ofiary?  oszust chce kupić konto od oszusta i oszukać bukmachera. kto tu jest ofiarą?  zbanowanie lewego juzera nic da. szkoda, że uczestnicy tych handelków sobie mózgi pobanowali.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
w sumie racja, co bedziemy oszustowi zycie utrudniac
niech znajduje kolejne ofiary z konta Pindol Ofiary?  oszust chce kupić konto od oszusta i oszukać bukmachera. kto tu jest ofiarą?  zbanowanie lewego juzera nic da. szkoda, że uczestnicy tych handelków sobie mózgi pobanowali. Głównym oszustem jest bet365 bo wyklucza z gry tych którzy mają wiedzę aby coś ugrać 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|