|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Bozoljac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Greul Lorenzo Giustino 1 wejdzie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] w końcu się przełamałem, ale i tak ten US Open jest straszny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak się gra takie tasiemce to nie dziwne ze nie wchodzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
4 kursy poniżej 1,3 4 kursy poniżej 1,5 i tylko jeden trochę wyższy 1,63 9 spotkań to tasiemiec ? nie bądź śmieszny, wszyscy byli tutaj faworytami, niektórzy bardzo mocnymi i tylko od szczęścia zależało czy jakiś mecz się nie wyłoży śmieszą mnie teorie, że granie mniej niż 10 spotkań to jakieś wielkie tasiemce ... powyżej 10 spotkań mogę się zgodzić, że zaczyna się robić tasiemiec i trudniej, ale do 10 spotkań i to parę z takim małymi kursami to nie jest jakieś wielce skomplikowane, trzeba tylko trafić na dzień, gdzie Ci to jedno nie wyleci a najczęściej wylatuje to najbardziej pewne, które jakbyś chciał postawić 1000 zł na jakiś jeden konkretny mecz, to wybrałbyś właśnie ten jeden, który wypadł  więc dla mnie czy single czy triple czy 10 spotkań to jeden grzyb
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po za tym co mam grać za 1000 zł kurs 1,23 i ryzykować 1000 zł, żeby ugrać 230 zł ?  chyba lepiej zagrać 9 spotkań za 20 zł i może się tak samo zdenerwować kiedy jedno nie wpada, ale na pewno nie popłynąć kafla na jakimś głupim spotkaniu ...
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
chodziło mu zapewne o duble i jackpoty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przy tych stawkach co grasz az dziwne ze w taka depreche popadasz,przeciez to jest granie czysto dla zabawy....wiadomo dla kazdego rozna stawka moze miec rozne znaczenie ale bez przesady zeby po wtopach na pare dyszek popadac w jakis obled i sie obrazac na turniej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
4 kursy poniżej 1,3 4 kursy poniżej 1,5 i tylko jeden trochę wyższy 1,63 9 spotkań to tasiemiec ? nie bądź śmieszny, wszyscy byli tutaj faworytami, niektórzy bardzo mocnymi i tylko od szczęścia zależało czy jakiś mecz się nie wyłoży śmieszą mnie teorie, że granie mniej niż 10 spotkań to jakieś wielkie tasiemce ... powyżej 10 spotkań mogę się zgodzić, że zaczyna się robić tasiemiec i trudniej, ale do 10 spotkań i to parę z takim małymi kursami to nie jest jakieś wielce skomplikowane, trzeba tylko trafić na dzień, gdzie Ci to jedno nie wyleci a najczęściej wylatuje to najbardziej pewne, które jakbyś chciał postawić 1000 zł na jakiś jeden konkretny mecz, to wybrałbyś właśnie ten jeden, który wypadł  więc dla mnie czy single czy triple czy 10 spotkań to jeden grzyb jakie ma znaczenie jaki dajesz kurs czy 1.3 czy 2.0 kazde spotkanie zmniejsza prawdopodbienstwo i tyle  dla mnie 9 spotkan to tasiemiec a pisanie bo kursy niskie jest conajmniej żałosne. Wybierasz niskie kursy sugerując się tym co ustali bukmacher traf kurs tam gdzie wejdzie dog grajc 2-3 zdarzenia a lepiej na tym wyjdziesz ale przeciez jestem smieszny heh jestes idealnym klientem buka
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
przy tych stawkach co grasz az dziwne ze w taka depreche popadasz,przeciez to jest granie czysto dla zabawy....wiadomo dla kazdego rozna stawka moze miec rozne znaczenie ale bez przesady zeby po wtopach na pare dyszek popadac w jakis obled i sie obrazac na turniej co na dzis masz? seppi,anderson,juzek, donskoy, moze?
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
tasiemiec szybki zaczyna się od 20 zdarzeń 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tasiemiec szybki zaczyna się od 20 zdarzeń  aha to nie wiedzialem  teraz będę pamietał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o ktorej gra ines ferrer itf mamaia bo nie moge znalezc pewnego zrodla:/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przy tych stawkach co grasz az dziwne ze w taka depreche popadasz,przeciez to jest granie czysto dla zabawy....wiadomo dla kazdego rozna stawka moze miec rozne znaczenie ale bez przesady zeby po wtopach na pare dyszek popadac w jakis obled i sie obrazac na turniej co na dzis masz? seppi,anderson,juzek, donskoy, moze? na dzis nic nie widze z ATP,z WTA tylko kerber dobrze wyglada po 1.6 i chyba szykuje sie rewanz za mecz na Wimbledonie....estonka jakies tam problemy zdrowotne miala bo od wimbledonu nigdzie nie grala a kerber forma na USO narazie bardzo dobra......Widzial ktos Halep i Kirilenko na tym turnieju?Halep niby w sztosie,ale kiri jako underdog źle nie wyglada......mecz jutro ale po statystykach rosjanka tez idzie jak burza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie ma znaczenie jaki dajesz kurs czy 1.3 czy 2.0 kazde spotkanie zmniejsza prawdopodbienstwo i tyle  dla mnie 9 spotkan to tasiemiec a pisanie bo kursy niskie jest conajmniej żałosne. Wybierasz niskie kursy sugerując się tym co ustali bukmacher traf kurs tam gdzie wejdzie dog grajc 2-3 zdarzenia a lepiej na tym wyjdziesz ale przeciez jestem smieszny heh jestes idealnym klientem buka wielkiego znaczenia nie ma, poniżej 1.2 w ogóle nie obstawiam niczego, ale te mecze dałem nie dlatego, że były niskie kursy, tylko dlatego, że wydawały się pewne i oprócz Granollers/Lopez wszyscy z tego przedziału kursowego wygrali po 2-0 pewnie że fajniej dawać wysokie kursy, ale wczoraj jakbym miał dawać doga to dałbym Duval i bym popłynął gdzie pieprz rośnie - strasznie mnie zdziwiło 2-0 dla Hantuchovej
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
inwestorzy posprawdzajcie dostepne bonusy w Unibecie konkretne bonusy rozdają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja spróbuje Chardego z Benkiem  dobrze wygląda też Makarova z Lisicką
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
o ktorej gra ines ferrer itf mamaia bo nie moge znalezc pewnego zrodla:/ O 13
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja wybiorę coś z tego Wawrinka -1.5 seta Erlich/Ram Nestor/Pospisil Kudla +9.5 gema Bopanna/Vasselin Bautista/Gimeno Traver +1.5 seta Cuevas/Zeballos Stephens Wozniacki 2-0 Dushevina/Watson Mirza/Zheng Black/Erakovic Robson +5.5 gema Makarova +1.5 seta Seppi Donskoy Ram +1.5 seta jakieś 5 albo 6 spotkań z tego 
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
4 kursy poniżej 1,3 4 kursy poniżej 1,5 i tylko jeden trochę wyższy 1,63 9 spotkań to tasiemiec ? nie bądź śmieszny, wszyscy byli tutaj faworytami, niektórzy bardzo mocnymi i tylko od szczęścia zależało czy jakiś mecz się nie wyłoży śmieszą mnie teorie, że granie mniej niż 10 spotkań to jakieś wielkie tasiemce ... powyżej 10 spotkań mogę się zgodzić, że zaczyna się robić tasiemiec i trudniej, ale do 10 spotkań i to parę z takim małymi kursami to nie jest jakieś wielce skomplikowane, trzeba tylko trafić na dzień, gdzie Ci to jedno nie wyleci a najczęściej wylatuje to najbardziej pewne, które jakbyś chciał postawić 1000 zł na jakiś jeden konkretny mecz, to wybrałbyś właśnie ten jeden, który wypadł  więc dla mnie czy single czy triple czy 10 spotkań to jeden grzyb Patrząc na to ile już było wtop po kursach 1,2-1,4 na tym uso nie odstraszyło Cie to jeszcze od grania takich meczów? Jesli z takich akumulatorów w dłuższym okresie jesteś na plusie to naprawdę słowa uznania, ale jeśli piszesz ze lepiej grac takie taśmy niż duble czy triple nie mogę się z Tobą kompletnie zgodzić i jakoś potem nie dziwi mnie Twoja częsta frustracja.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|