|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
PSV @2.5  Słabiutko grają, ale liczę że w końcu coś wpadnie  Dobrze, że ci szmaciarze nie zagrają w CL
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis wyniki typowo pod bukmachera
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
sorry za of ale działa wam może mrgreen.com [ ads.mrgreen.com] ? od wczoraj mam z nim problem, wogole się strona nie chce ładować na kilku kompach...
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Jest taki jeden w Legii. Jak go wziąłem, to on nic nie umiał! Ani czytać, ani pisać. Siadał w szatni i kolega wkręcał mu korki do butów. Był najlepszym piłkarzem swojego zespołu, a korków nie potrafił wkręcić! Zaczął nawet mieć takie momenty, kiedy wzrok mu się zawieszał i pomyślałem, że jest niedorozwinięty."
bank wawrzyniak albo radović , dam sobie ręke uciąć laugh
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Jest taki jeden w Legii. Jak go wziąłem, to on nic nie umiał! Ani czytać, ani pisać. Siadał w szatni i kolega wkręcał mu korki do butów. Był najlepszym piłkarzem swojego zespołu, a korków nie potrafił wkręcić! Zaczął nawet mieć takie momenty, kiedy wzrok mu się zawieszał i pomyślałem, że jest niedorozwinięty."
Messi tak na kadrze wyglada, ale on w Legii mie gral bank wawrzyniak albo radović , dam sobie ręke uciąć laugh
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nie mogę się udzielac w temacie o kasynach więc zapytam tutaj...nie wchodzi mi od wczoraj mrgreen.com i wogole sloty netent się nie uruchamiają...tzn pasek łądowania dochodzo do końca i po paru sekundach że gra jest niedostępna... miał ktoś tak kiedys ? we wszystkich kasynach żaden slot netentu się nie chce uruchamiać...prosze o pomoc
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To dlaczego się na ciebie uwzięli? Bo jebałem tych starych esbeków! Wiecie, co jest najlepsze dla polskiej piłki? Mam powiedzieć szczerze? Że spadła Polonia Warszawa! Bo te największe mendy, które kręciły najwięcej, stracą na moment dostęp. Ten spadek to największy skarb polskiej piłki! Oni wszyscy tam się spotykali, tam przyłazili, tam knuli.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powitać  co tu taka cisza?
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
wszyscy leczą kaca po zakończeniu wakacji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
właśnie wstałem dajcie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bo są to drużyny o podobnych statystykach jeśli chodzi o pierwsze 5 kolejek. GKS ma tylko więcej farta, nie bóję się tego powiedzieć. Mecz z Puszczą wymęczone zwycięstwo, potem wpadka i remis z Okocimskim, fart w Chojnicach po chyba jednym celnym strzale win, demolka z Katowicami, ale tu czerwona przejaskrawiła wynik meczu, no i zwycięstwo w Grudządzu po bramkach już w doliczonym czasie gry i kolejnym czerwonym kartoniku dla rywala. Myślałem, że GKS lepiej wejdzie w sezon i będzie dość łatwo punktował, ale jak widać jest inaczej. Miedź stwarza sobie sporo bramkowych sytuacji, ale nie potrafi ich wykorzystywać. Ekipa z Legnicy wielce się na ten fakt żali, ale też zapewnia, że to tylko kwestia czasu jak zaczną trafiać. Osobiście liczę, że pierwsze punkty zdobędą w nastepnej kolejce u siebie z Łęczną i powiem szczerze czaję się po cichu na to co bukmacherzy w tym spotkaniu zaproponują. Miedź zacznie wygrywać. W dzisiejszym meczu jednak celowałbym w BTS.
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
Bo są to drużyny o podobnych statystykach jeśli chodzi o pierwsze 5 kolejek. GKS ma tylko więcej farta, nie bóję się tego powiedzieć. Mecz z Puszczą wymęczone zwycięstwo, potem wpadka i remis z Okocimskim, fart w Chojnicach po chyba jednym celnym strzale win, demolka z Katowicami, ale tu czerwona przejaskrawiła wynik meczu, no i zwycięstwo w Grudządzu po bramkach już w doliczonym czasie gry i kolejnym czerwonym kartoniku dla rywala. Myślałem, że GKS lepiej wejdzie w sezon i będzie dość łatwo punktował, ale jak widać jest inaczej. Miedź stwarza sobie sporo bramkowych sytuacji, ale nie potrafi ich wykorzystywać. Ekipa z Legnicy wielce się na ten fakt żali, ale też zapewnia, że to tylko kwestia czasu jak zaczną trafiać. Osobiście liczę, że pierwsze punkty zdobędą w nastepnej kolejce u siebie z Łęczną i powiem szczerze czaję się po cichu na to co bukmacherzy w tym spotkaniu zaproponują. Miedź zacznie wygrywać. W dzisiejszym meczu jednak celowałbym w BTS. ja mam ov 2,5 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam.
Zenit-Lokomotiv BTS Real Madrid - Athletic Bilbao BTS Nordsjaelland-Vestsjaelland BTS Groningen-Ajax over 2,5 FT
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
 GAMBA @1.80 GRUUUUUUUUUUUUUUBO 
|
|