Tak wyglada Oslo. Norwegia kraj fjordow i "pieknych" spolecznosci. Masakra co to sie tam dzieje. Araby w sukienkach, kurwy co krok. Niech bedzie, ze smieszny filmik zamiast dramatu...
najgorsze ze pewwnie pociagnie do pazdziernika bo co jak co, to obciachow z czarnogory wielkosci swietokrzystkiego to raczej pykniemy, nie mowiac o amatorach z san marino
najgorsze ze pewwnie pociagnie do pazdziernika bo co jak co, to obciachow z czarnogory wielkosci swietokrzystkiego to raczej pykniemy, nie mowiac o amatorach z san marino
Mocno wątpię, że tak 'pykniemy' Czarnogórę ...
Jakoś mnie podobnie naszło... a kolejna kwestia którą sobie uświadomiłem, przecież oni jak sie podłożą Czarnogórze, to maja prawie dwa lata wakacji z reprezentacja naprawdę nie widze jakiegoś jednego po którym wybitnie widać, żeby mu zależało na nie zostaniu kelnerem/dostarczycielem punktów, reszta ma wyjebane jak Rostowski budżet
Fornal na siłę chciał Sobiecha brać. Nie uwierzył kasztan sztabowi H96, że Artur nie da rady grać. Nawet jakiś tam dziennik niemiecki artykuł o tym napisał pt: Co ci dał ten teatrzyk, uparciuchu?
Tak wyglada Oslo. Norwegia kraj fjordow i "pieknych" spolecznosci. Masakra co to sie tam dzieje. Araby w sukienkach, kurwy co krok. Niech bedzie, ze smieszny filmik zamiast dramatu...
Takiego grilla co tam palą to już gdzieś na tym forum podobnego widziałem ...