Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 27 z 46 1 2 25 26 27 28 29 45 46
E
enthusiast
enthusiast
E Offline
Originally Posted by Pindol
Na razie mogę tylko tyle powiedzieć, ponieważ dostałem anons: jedziemy po Ciebie *urwo, mecz.pl (z bramki i podpisane: *kurwysyn)
Więc nie wiem czy dam radę napisać więcej smile

Ginciu też pyra, więc skoro skurwysyn już jedzie to melduje się dzisiaj w Świdwinie o 5:56

[Linked Image] [imageshack.us]

Uploaded with ImageShack.us [imageshack.us]

Bonus: Unibet
D
Pooh-Bah
Pooh-Bah
D Offline
Originally Posted by TOM182

i wyszlo szydlo z worka jeden zlodziej drugi walarz

A
old hand
old hand
A Offline
czyli następna gala KSW bedzie w Świdwinie boks ambulans

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mógłby ktoś streścić mniej więcej, bo wklejając obrazki chyba nie czytałem uważnie. grin

Czy dobrze rozumiem, że Pindol okradł gincia. Gincio kupił od niego konto. Gincio sprzedaje (?) sprzedawał (?) typy. Pindol siedział cicho z kasą gincia. Ktoś jedzie do Pindola, ażeby "poprosić" by ten pieniądze skradzione oddał. Pindol wchodzi na mecz.pl by oddac co ukradł i nikt do Niego nie jechał?

Dodatkowo pojawia się nowy wątek, o którym pisze eini, w który to zamieszani są m.in. moderatorzy (?) - jeszcze nie wiadomo jaki (wątek).

W Modzie na Sukces łatwiej jest się pewnie połapać. ;-)))

E
enthusiast
enthusiast
E Offline

Jest pierwsza w nocy, tyle osób na meczu to dawno nie było, na razie 27 podstrona, więc spokojnie...

J
JZ Offline
addict
addict
J Offline
Originally Posted by eini
Originally Posted by JuN
Originally Posted by JuN
a kto Rutkowskim jest ?

Sprzedałeś futbolownet i już wylądowałeś na ciemnej liście simonsa, tylko dzieki podejrzanym układom jakoś się wywinąłeś od afery.
Ale spokojnie, mamy udowodnione konkretne powiązania do Szczecina... wink

śmiało, jak cos to mozesz podbijac.

Piwo mi obiecałeś w Szczecinie, na 14 nicku który miałem przedtem.
Tym razem nie podaruję, chyba, że Experto mnie zawczasu zbanuje, bo też mocno umoczony w aferę. Razem z amk'iem na triplach w bet365 zbili majątek a nie chcą się przyznać.

Czekam na odblokowanie privów, to mój ostatni konkretny post w tym temacie.

Albo privy albo zamilknę na wieki.
Ginciu aż się pali do interesu, nie chce mi się jechać te kilkanaście km do niego. Nie chcę mieć potem nieprzyjemnej rozmowy z ich "rzecznikiem"...

Wchodze na mecz.pl z czestotliwoscia raz na pare miechow i trafiam na taki temat. Dawno sie tak nie ubawilem, a zaraz pogubilem w watkach. Moze ktos zrobic cliffy i odpowiedziec w co jest zamieszany Experto i dlaczego nie jest oburzony gdy mowia ze jest zamieszany? laugh aplauz

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Experto usunął liste podejrzanych typków na forum bo miał mieć z tego powodu odpalone 50 zł

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Ale zwroty akcji w nocy, shocked

Czy 11 minut temu pociąg relacji Poznań Główny - Świdwin z załogą dotarł? Może ktoś potwierdzić?

Warto zauważyć ciekawostkę jaką jest sama nazwa miasta. ŚwidWIN - nowych buków sporo ostatnio, trzeba się rozglądać i za takim, a jak ktoś się tam rodzi to wiadomo - z duszą hazardzisty.

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Na razie mogę tylko tyle powiedzieć, ponieważ dostałem anons: jedziemy po Ciebie *urwo, mecz.pl (z bramki i podpisane: *kurwysyn)
Więc nie wiem czy dam radę napisać więcej smile

Ginciu też pyra, więc skoro skurwysyn już jedzie to melduje się dzisiaj w Świdwinie o 5:56

a nei wpadłeś na to, że ludzie posiadają samochody ?

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
1) @ Pindol, czy identyfikacja na fejsie okazała się prawidłowa?
2) Czy Fognini też jest ze Świdwina? Czy to jest consigliere tamtejszej szajki?

old hand
old hand
Nie Fognini jest z Lublina jeśli tak bardzo Cie to interesuje i nie mam nic wspólnego z Pindolem ? a skąd ten pomysł to chyba tylko Ty wiesz.

To że napisałem kilka zdań prawdy, to tylko dobrze dla osób które chciały w taki inny sposób załatwiać sprawy, po pierwsze uniknął kompromitacji i problemów, po drugie jak czytam takie idiotyzmy to to lubie sprowadzić na ziemie niekórych błaznów i tyle w temacie.

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Generalnie, temat powoli się kończy. Dzięki zintensyfikowanej akcji dzielnych urzytkowników mecz.pl chyba dojdzie do zwrot zagarniętego łupu.

A temat powinien zostać przypięty pod nazwą `` Jak nie dać się opindolić?!`` i powinien służyć do rozwiązywania afer stricte bukmachersko-kryminalistycznych
smile

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
zakradnijcie sie noca i zostawcie mu glowe karpia pod posciela,niech to bedzie ostrzezenie(glowa konia dobry pomysl ale gdzies to juz bylo)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
niech zgadne

Pindol zapomnial, ze sprzedal konto ginciowi a kase na koncie potraktowal jako bonus lojalnosciowy od bet365

a tak powaznie, Pindolku zesrales sie ze strachu, ze ktos cie odwiedzi i postanowiles szybko wyprostowac temat?

doprawdy slodkie smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Witam,

Widzę,że niezła nowela tutaj powstała. Ginciu, czekam na kontakt jutro jak będziesz. Sprawa będzie wyjaśniona w ciągu jednego, maks dwóch dni.

ej o mnie nie zapomniałes kopara ?

S
enthusiast
enthusiast
S Offline
Ciebie też ojebał? laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by skoczek13
Ciebie też ojebał? laugh

no dokladnie, widze ze trzeba zorganizowac swoja ekipe boks

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
simons, chyba musisz poczekac na swoja kolej, gniciu zalozyl temat a Ty sie tylko pod niego podpiales wiec jestes drugi w kolejce laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Experto
simons, chyba musisz poczekac na swoja kolej, gniciu zalozyl temat a Ty sie tylko pod niego podpiales wiec jestes drugi w kolejce laugh

na szczescie ginciu to kolo po szalu, wiec wszelkie namiary i dane zapewne mi udostpeni piwo

P
old hand
old hand
P Offline
Malolaty wy naprawde nie wiecie jak sie takie rzeczy zalatwia?...kto w takich dziwnych przypadkach oglasza publicznie ze z ekipa wjezdza.....bjerze sie ekipe i wjezdza a nie oglasza publicznie . Proponuje dac ogloszenie do wyborczej , faktu oraz zglosic sie do programu dlaczego ja.....jak dzieci kurwa.....jak dzieci

Strona 27 z 46 1 2 25 26 27 28 29 45 46

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (burbon, betowiec, Sensei, rafal08, rymoholik, VVega, latajaca_holenderka, aker, alfa), 2,359 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,293
Posty5,837,553
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025