|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
typ na over u Turkow pożyczę sobie bo rzeczywiście wygląda fajnie  Ale moim zdaniem over u naszych i tak bardzo realny...wiem że mają wygrywać defensywą, ale gadka była taka sama już w sparingach a przychodziło co do czego to overy się sypały Gruzja ma bardzo dobrych strzelcow i gra szybko a nasi to nie potęga w obronie na obwodzie Defensywa Gruzinów kuleje więc i nasi powinni mieć dużo okazji do rzutów Co do Koszara to w którymś z meczy sparingowych pamiętam jak kontrolwał tempo akcji  aut - piłka w ręce obrońcy - aut - piłka w ręce obrońcy...no zobaczymy czy się spręży bo Szubarge to można na końcówki jak potrzebna jest szarża bez głowy No z Ukrainą to się wszyscy popisali  Nie wiem ale mam jakieś przeczucie, że będzie bardzo niski wynik, pierwszy mecz-emocje wiadomo. Sparingi to co innego, widać, że było ćwiczone sporo schematów. Taki wynik jak był w mecz z Hiszpanami mi się gdzieś widzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
typ na over u Turkow pożyczę sobie bo rzeczywiście wygląda fajnie  Ale moim zdaniem over u naszych i tak bardzo realny...wiem że mają wygrywać defensywą, ale gadka była taka sama już w sparingach a przychodziło co do czego to overy się sypały Gruzja ma bardzo dobrych strzelcow i gra szybko a nasi to nie potęga w obronie na obwodzie Defensywa Gruzinów kuleje więc i nasi powinni mieć dużo okazji do rzutów Co do Koszara to w którymś z meczy sparingowych pamiętam jak kontrolwał tempo akcji  aut - piłka w ręce obrońcy - aut - piłka w ręce obrońcy...no zobaczymy czy się spręży bo Szubarge to można na końcówki jak potrzebna jest szarża bez głowy
tutaj zdecydowanie lepszym  był by Dardan no ale wiadomo jak sie skonczylo...
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Hiszpania @1,1 Myślę, że jest 99% szans, że typ wejdzie. Nie wyobrażam sobie w ogóle innej opcji, niż wygrana Hiszpanów.
Nasi po raz pierwszy od dawna wydają się być mocni i do tego w formie. Lampe, Gortat i Koszarek mam nadzieję, że pociągną ten wózek. Na dzień dobry nieobliczalna Gruzja, bez 2 asów a NBA, z którą wygraliśmy niedawno 12 punktami. Polska -5,2 @1,9
I taki dubelek poszedł. 14:30 trzymamy kciuki! Jest jeszcze jedna opcja, wygrana naszych po egzotycznym kursie Co do dzisiejszego spotkania, wiadomo jak to z premierami, ale rowniez jestem zdania ze i handi pokryją nasi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najważniejsze żeby wygrali  a over zagram bo jak już oglądam cokolwiek czy piłkę nożna...czy baseball czy futbol amerykański zawsze gram over  zresztą stawki adekwatne do początku turnieju więc jak już mają wygrać z underem to lepsze to od overowej porażki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szubardze to jak oborńća wyjdzie wysoko od samego początku to gość wygląda jak dziecko we mgle, rezerwowym rozgrywającym w trakie turnieju podejrzewam, że stanie się Kelati.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na 17.45 jest też super bet ale to wszystko w swoim czasie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
c na 17.45 jest też super bet ale to wszystko w swoim czasie  Czarnogora
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
c na 17.45 jest też super bet ale to wszystko w swoim czasie  Czarnogora  Nie, ale też dobry kierunek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja juz przylozylem handi w strone Turkow, nie sadze by Finom ciagle wpadalo z poldystansu czy nawet za 3, Polske pogralem 4fun, ale kurs jest ciut za niski. tak 1,50 bardziej by oddawalo rozklad sil IMO. do tego mysle, ze Hiszpanie zmiota Chorwatow, Litwa pogoni Serbow, Izrael tez powinien zamiesc podobnie jak Słoweńcy (w obu meczach jakies handi).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sporo osob chyba gra w strone Belgow, bo widze, ze linie spadaja i kurs tez lekko zlecial. jakos nie mam pomyslow na ten mecz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Był super bet w postaci undera 15,5 pkt Spanoulisa w Sportigbecie ale niestety bardzo szybko zbity.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie za wysokie te linie w PBA na dzisiaj? Wyjściowe ponad 180 to sporo..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sporo osob chyba gra w strone Belgow, bo widze, ze linie spadaja i kurs tez lekko zlecial. jakos nie mam pomyslow na ten mecz. Właśnie coś czytam o tym meczu i zupełnie nie wiem dlaczego ludzi się tak rzucają na Belgów, no ale cóż 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
maaajo Izrael + Turcja bez obaw moge przylozyc mocno ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
maaajo Izrael + Turcja bez obaw moge przylozyc mocno ? opłaca Ci się po takich kursach ? hmm
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Polska dzis izzi z Gruzją ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
maaajo Izrael + Turcja bez obaw moge przylozyc mocno ? opłaca Ci się po takich kursach ? hmm to sie okaze jak sie mecze skoncza i za ile przyjma, ale na koszykowce znam sie tyle co przecietny widz dlatego pytam duzo lepszych gosci 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
maaajo Izrael + Turcja bez obaw moge przylozyc mocno ? opłaca Ci się po takich kursach ? hmm to sie okaze jak sie mecze skoncza i za ile przyjma, ale na koszykowce znam sie tyle co przecietny widz dlatego pytam duzo lepszych gosci  Nie przewiduje problemów sam mam to + Francje jeszcze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Izrael, Turcja, Hiszpania, Francja, Słowenia... chyba tylko jakis kataklizm moglby spowodowac przegrana ktoregos z w/w zespolow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
maaajo Izrael + Turcja bez obaw moge przylozyc mocno ? opłaca Ci się po takich kursach ? hmm to sie okaze jak sie mecze skoncza i za ile przyjma, ale na koszykowce znam sie tyle co przecietny widz dlatego pytam duzo lepszych gosci  Nie przewiduje problemów sam mam to + Francje jeszcze. to doloze Francuzow - dzieki za opinie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|