|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Malolaty wy naprawde nie wiecie jak sie takie rzeczy zalatwia?...kto w takich dziwnych przypadkach oglasza publicznie ze z ekipa wjezdza.....bjerze sie ekipe i wjezdza a nie oglasza publicznie . Proponuje dac ogloszenie do wyborczej , faktu oraz zglosic sie do programu dlaczego ja.....jak dzieci kurwa.....jak dzieci nie czujesz klimatu tego tematu 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no nie czuje.....ale gdybym ja zostal w ten sposob wyjebany......o ile taki fakt mial miejsce ....gosc po pierwszym niewywiazaniu sie z terminu zwrotu pieniadze przyniosl by mi w zebach w dowolnie wyznaczone miejsce na kuli ziemskiej  ....nawet do biura do Conrada w Singapurze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Malolaty wy naprawde nie wiecie jak sie takie rzeczy zalatwia?...kto w takich dziwnych przypadkach oglasza publicznie ze z ekipa wjezdza.....bjerze sie ekipe i wjezdza a nie oglasza publicznie . Proponuje dac ogloszenie do wyborczej , faktu oraz zglosic sie do programu dlaczego ja.....jak dzieci kurwa.....jak dzieci ty taki dorosły, a sam pierdolisz farmazony jak pierwszy lepszy gimbus takie tematy załatwia się honorowo w pojedynkę, a nie ciągnie ze sobą zgraję ziomków czy "najemników"  no chyba, że jesteś taką cipą, że z marnym pindolem nie dasz sobie rady 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to chyba jak się z kolegą wlepkami pod klatką wymieniasz
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Malolaty wy naprawde nie wiecie jak sie takie rzeczy zalatwia?...kto w takich dziwnych przypadkach oglasza publicznie ze z ekipa wjezdza.....bjerze sie ekipe i wjezdza a nie oglasza publicznie . Proponuje dac ogloszenie do wyborczej , faktu oraz zglosic sie do programu dlaczego ja.....jak dzieci kurwa.....jak dzieci ty taki dorosły, a sam pierdolisz farmazony jak pierwszy lepszy gimbus takie tematy załatwia się honorowo w pojedynkę, a nie ciągnie ze sobą zgraję ziomków czy "najemników"  no chyba, że jesteś taką cipą, że z marnym pindolem nie dasz sobie rady  przedewszystkim nie oglasza sie tego publicznie jezeli juz...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawostka - przejrzałem temat, są tylko 4 osoby, które chyba nieświadomie napisały błędnie słowo użytkownik. Uwaga, są to ginciu, Pindol, eini, Experto  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aro widze niezly chuligan, na obcy teren wjezdza solo i honorowo rozbraja miejscowe ekipy  za duzo sredniowiecznych filmow sie naogladales przyjacielu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Experto siedzi w tym po uszy
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Jakie wjazdy na baze , jakie pobicia, jakie zastraszania? Ku... My tu mamy doczynienia głównie z osobami młodymi jak sądzę po tonie wypowiedzi. Nie wydaje mi się, że dorosły rozgarnięty facet da się nazywając już rzeczy konkretnie - opierdolić tak naiwnie. Można kogoś wyjebać na kase, ale ten sposób jest po prostu parszywie bezczelnie dziecinny a inna sprawa, że to co się tu dzieje to trzeba brać pół żartem pół serio 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to chyba jak się z kolegą wlepkami pod klatką wymieniasz znowu do mnie pijesz?
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
Aro widze niezly chuligan, na obcy teren wjezdza solo i honorowo rozbraja miejscowe ekipy  za duzo sredniowiecznych filmow sie naogladales przyjacielu  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aro widze niezly chuligan, na obcy teren wjezdza solo i honorowo rozbraja miejscowe ekipy  za duzo sredniowiecznych filmow sie naogladales przyjacielu  żaden ze mnie chuligan, to że pindol zachował się ostatnia kurwa to nie znaczy, że trzeba od razu zniżyć się do jego poziomu i obijać go w 10 chłopa ja osobiście jakbym był na miejscu gincia nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, że pindol oddaje mi kasę, wszystko już jest ok i grzecznie się żegnamy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aro widze niezly chuligan, na obcy teren wjezdza solo i honorowo rozbraja miejscowe ekipy  za duzo sredniowiecznych filmow sie naogladales przyjacielu  żaden ze mnie chuligan, to że pindol zachował się ostatnia kurwa to nie znaczy, że trzeba od razu zniżyć się do jego poziomu i obijać go w 10 chłopa ja osobiście jakbym był na miejscu gincia nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, że pindol oddaje mi kasę, wszystko już jest ok i grzecznie się żegnamy na zgode jeszcze byście flache obalili
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fure by zalał zeby jechac na drugi koniec Polski aby obic wafla jakiejs ciawie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aro widze niezly chuligan, na obcy teren wjezdza solo i honorowo rozbraja miejscowe ekipy  za duzo sredniowiecznych filmow sie naogladales przyjacielu  żaden ze mnie chuligan, to że pindol zachował się ostatnia kurwa to nie znaczy, że trzeba od razu zniżyć się do jego poziomu i obijać go w 10 chłopa ja osobiście jakbym był na miejscu gincia nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, że pindol oddaje mi kasę, wszystko już jest ok i grzecznie się żegnamy na zgode jeszcze byście flache obalili a gdzie tam, na komisariat bym go zaciągnął 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a nei wpadłeś na to, że ludzie posiadają samochody ? Nie, nie wpadłem, drogi urzytkowniku. Chyba nie rozumiesz, że na taką grubą afere nie jeździ się własnym samochodem. To tak jakbyś na strzelaninę przyjechał z nożem. A poza tym pyrusy oszczędzają i taniej wychodzi PKP. Szczególnie że jest takie idealne połącznie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nei wpadłeś na to, że ludzie posiadają samochody ? Nie, nie wpadłem, drogi urzytkowniku. Chyba nie rozumiesz, że na taką grubą afere nie jeździ się własnym samochodem. To tak jakbyś na strzelaninę przyjechał z nożem. A poza tym pyrusy oszczędzają i taniej wychodzi PKP. Szczególnie że jest takie idealne połącznie  gruba akcja to pewnie cały skład wyczarterują 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no nie czuje.....ale gdybym ja zostal w ten sposob wyjebany......o ile taki fakt mial miejsce ....gosc po pierwszym niewywiazaniu sie z terminu zwrotu pieniadze przyniosl by mi w zebach w dowolnie wyznaczone miejsce na kuli ziemskiej  ....nawet do biura do Conrada w Singapurze  To pożycz mi z 5k Podam Ci nawet mój adres i dane  Chętnie bym Ci udowodnił że nikt by ci nic w zębach nie przyniósł 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
ja pier... 28 stron takiego tematu:] a jak powiem, że mam do opchniecia towar, wartości sklepowej powiedzmy po tysiącu za sztukę, mam 100 sztuk, i szukam 100 chętnych, jak się zbierze grupa to bedzie po 500 złotych za sztukę, warunek przedpłata po 100%, bo przecież musze do Chin skoczyć po zamówienie to też znajdę tu 100 chetnych??  mam nieodparte wrażenie, że bez problemu  robimy interesa??  sorry, nie wnikam w szczegóły, ale temat pokazuje jasno, że głupich nie sieją a dla tekiego jednego mam zajebiste kremy, męskie, zajebiście męskie, na wszystkie 3 pory dnia, po pińcset za sztuke, oczywiście wpłata z góry 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja pier... 28 stron takiego tematu:] a jak powiem, że mam do opchniecia towar, wartości sklepowej powiedzmy po tysiącu za sztukę, mam 100 sztuk, i szukam 100 chętnych, jak się zbierze grupa to bedzie po 500 złotych za sztukę, warunek przedpłata po 100%, bo przecież musze do Chin skoczyć po zamówienie to też znajdę tu 100 chetnych??  mam nieodparte wrażenie, że bez problemu  robimy interesa??  sorry, nie wnikam w szczegóły, ale temat pokazuje jasno, że głupich nie sieją a dla tekiego jednego mam zajebiste kremy, męskie, zajebiście męskie, na wszystkie 3 pory dnia, po pińcset za sztuke, oczywiście wpłata z góry  Powiem krótko w dupie byłeś i Murzyna widziałeś. Gdybyś choć troszkę ruszył łbem to doszedłbyś do wniosku, że osoby które kupują konta mają o wiele wiecej w głowie niż Ty, a dlaczego? A dlatego, że osoby które kupują konta ogrywają buki i stąd mają limity i podejrzewam że większość osób która została oszukana wrzuca sobie to w koszty działalności i śmiga dalej...a tropienie Pasożyta to tylko odskoczenia od codzienności bynajmniej ja tak robie nie wiem jak reszta 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|