Eh zapomniałem Przeprosić za mojego ojca, brata i szwagra bo oni też używają kosmetyków a według większości forum ten kto używa kosmetyków jest pedałem, a i podobno Conrad też używa żeli i kremów tak więc za niego też Przepraszam.
Jak już ktoś wcześniej wspomniał - na pewno wielu, ale wydymanie w ten sposób to żaden powód do domu i większość pewnie wolała przełknąć stratę owych 3-4 stówek, by tylko uchronić się od wstydu.
Kosmetyki Pindolenie Bogusław L jest wesoło Biszop opisywany przez Ciebie numer z zamówieniem z Chin i składką znam Ludzie są tak łatwowierni i łapią się naprawdę na niezbyt przebiegłe pomysły Ten kraj jest zepsuty od samej góry Amber Gold,metoda na wnuczka,wyłudzenia internetowe,zaliczki na auta ,domy,łapówki dla Policji z WRD i nie tylko, i takie bukmacherowe Pindole z tym się nie da walczyć, wystarczy tego unikać(znaczy się myśleć co się robi)
Kosmetyki Pindolenie Bogusław L jest wesoło Biszop opisywany przez Ciebie numer z zamówieniem z Chin i składką znam Ludzie są tak łatwowierni i łapią się naprawdę na niezbyt przebiegłe pomysły Ten kraj jest zepsuty od samej góry Amber Gold,metoda na wnuczka,wyłudzenia internetowe,zaliczki na auta ,domy,łapówki dla Policji z WRD i nie tylko, i takie bukmacherowe Pindole z tym się nie da walczyć, wystarczy tego unikać(znaczy się myśleć co się robi)
Świnia jesteś i tyle:] Nie dasz uczciwie zarobić, a miałem juz 2oparu chętnych z wpłata... kurde, mogłeś pisać na priv, byśmy się podzielili