i co probujesz tym udowodnic ?zarobiles na rysiu to gratulacje,ale wiecej wygralem z jednego kuponu niz tym przez cale swoje zycie sumuajc wszystko razem(co pewnie nie jest wielkim sukcesem),a teraz bedziesz udawal damianek ze masz cos wiecej w glowce niz orzeszek ziemny
Ty Roger lepiej się pilnuj bo jesteś tu w czołówce tych którzy tylko denerwują innych, nie wnosząc żadnej wartości dodanej na forum.
ja nigdy do userow sie nie przypierdalam, czesto daje ciekawy link, jakis tekst z wywiadu znaleziony na innch stronach, czesto jak ktos o cos pyta w temacie to odpowiedam (wynik, cos z opoznieniem itd) czy cos
ale taki wiesniak co napisze ze ferru ma forme, przypierdzieli sie jak ktos to zaneguje jest wartosciowszy
Ty Roger lepiej się pilnuj bo jesteś tu w czołówce tych którzy tylko denerwują innych, nie wnosząc żadnej wartości dodanej na forum.
ja nigdy do userow sie nie przypierdalam, czesto daje ciekawy link, jakis tekst z wywiadu znaleziony na innch stronach, czesto jak ktos o cos pyta w temacie to odpowiedam (wynik, cos z opoznieniem itd) czy cos
ale taki wiesniak co napisze ze ferru ma forme, przypierdzieli sie jak ktos to zaneguje jest wartosciowszy
pokaz mi gdzie nieuleczalny debilu napisalem ze ferru ma forme?(pisalem ze obaj nie sa w optymalnej )dopowiadasz sobie wlasne bajki o pindolach,mistrzach typerki,pisaniu o slabej formie zeby pasowalo do twoich wypocin...naprawde chcesz sobie wysylac skany kuponow zebym ci udowodnil jaki jestes malutki
Wiesz co to znaczy wartosc dodana? Wlasnie nie udowadnianie na sile, ze nia jestes. W takim wypadku to dziala 'w druga strone'.
Wiesz co to znaczy wartosc dodana? Wlasnie nie udowadnianie na sile, ze nia jestes. W takim wypadku to dziala 'w druga strone'.
lepiej niech mi kazdy obrabia dupe, a ile razy sprawdzalem po forach czy innych stronach gdy ktos prosil o jakis wynik z futuresa czy inne gowno, albo szukalem info o zawodniku czy czyms tylko ja wiem, a pozniej mi ktos napisze ze jestem zerem
oczywiscie ze byl ale nie jak stawiales, pajacu nie umiesz sie do porazki przyznac, a z innych przegranych beke ciagniesz mimo ze od 2dni pierdzielisz jaki to ferru pewny, ciagnij sie
Daj z nim spokój, co by się nie stało on i tak jest na plus bo albo puścił kontrę albo przyłożył grubo.
Letki lub tłusty plus, u niego są tylko dwie opcje
ktos tu ma bol dupy,wpierdalasz sie miedzy wodke a zakaske madry po meczu,takich typerow nam trzeba,daj znac jak bedziesz znal jakis wynik po wszystkim