|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Dzięki. Skąd to masz? Trzeba grzebać w historii, czy mają to gdzieś na stronie. nie ma tego na stronie, wygrzebalem z historii i teraz mam w zakladkach 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dzięki 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
nie ma sprawy  ale jesli to przestanie dzialac to chyba trzeba bedzie uciekac od nich bo ta nowa strona jest fatalna 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Co z tego że strona fatalna skoro nie ma dla nich konkurencji, i nic się nie zapowiada żeby to się zmieniło.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Co z tego że strona fatalna skoro nie ma dla nich konkurencji, i nic się nie zapowiada żeby to się zmieniło. Jest przecież Neteller.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dla Polskich graczy znacznie lepszy i korzystniejszy jest Skrill. W neteller nie ma nawet karty w pln, więc żadna konkurencja w PL.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Rozmawialiśmy z bazylem akurat o nowej wersji strony, która nam kompletnie nie leży.
Kwestia wyboru. Nie każdy gra u buka w PLN, no ale dobra. Skrill wciąż ma lepsze przewalutowanie, niższy koszt wypłaty gotówki z bankomatu i gorszy support. Neteller jest mniej awaryjny, ma droższe przewalutowania, droższe wypłaty z bankomatu, lepszy support i brak kart w pln.
Co komu pasuje.
Dodam od siebie, że wciąż korzystam z obu tych kart jednocześnie i nie mam zamiaru z żadnej z nich rezygnować.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mokotów rządzi, MB niekoniecznie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Neteller to jest jedyna alternatywa dla Skrilla, ale i tak jest sporo gorszy, można powiedziec że Skrill ma monopol, Neteller spoko ale to nie ta półka, jeśłi chodzi o nową stronę to może jeszcze coś poprawią bo pewnie wiele ośób uważa podobnie, mi również ta nowa strona to porażka..
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mi również ta nowa strona to porażka.. Dzięki za szczerość. Wreszcie się rozumiemy. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
A limity na wypłaty z bankomatów nie są zbyt niskie w Skrillu?
Co do walut to zgadza się, problemem jest głównie karta w Euro, gdyby była w PLN to byłby to dla nich duży plus pod względem naszego rynku i konkurowania z MB.
No i chyba nie każdy buk obsługuje Netellera u siebie w PLN (to znaczy dla kont u siebie w PLN nie udostępnia tej opcji płatności), pamiętam że Cbet miał z tym jakieś niedociągnięcia.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A limity na wypłaty z bankomatów nie są zbyt niskie w Skrillu? W Netku są trzy razy wyższe, ale nie lubię się Conrad powtarzać.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mokotów rządzi, MB niekoniecznie  Miałeś na myśli grupę mokotowską (gang mokotowski - gang obcinaczy palców , młodych wilczków) ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mokotów rządzi, MB niekoniecznie  Miałeś na myśli grupę mokotowską (gang mokotowski - gang obcinaczy palców , młodych wilczków) ? Miałem na myśli najcudowniejsze, najukochańsze miejsce na tej planecie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A limity na wypłaty z bankomatów nie są zbyt niskie w Skrillu?
Co do walut to zgadza się, problemem jest głównie karta w Euro, gdyby była w PLN to byłby to dla nich duży plus pod względem naszego rynku i konkurowania z MB.
No i chyba nie każdy buk obsługuje Netellera u siebie w PLN (to znaczy dla kont u siebie w PLN nie udostępnia tej opcji płatności), pamiętam że Cbet miał z tym jakieś niedociągnięcia. Uważasz Conrad,że 2500 EURO dziennej wypłaty to mało - mówię o koncie VIP?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mokotów rządzi, MB niekoniecznie  Miałeś na myśli grupę mokotowską (gang mokotowski - gang obcinaczy palców , młodych wilczków) ? Miałem na myśli najcudowniejsze, najukochańsze miejsce na tej planecie. Sorry, ale Mokatów nie może się dobrze kojarzyć. Ja mam tylko jedno skojarzenie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeśli ktoś chce wypłacać takie kwoty to zrobienie VIPa,mając takie środki w skrillu, nie jest aż takim problemem.
|
|
|
|
|
|
|
Uważasz Conrad,że 2500 EURO dziennej wypłaty to mało - mówię o koncie VIP? Całkiem sporo, ponad 3x więcej niż w Netellerze.  Widzę, że warunki przystąpienia do programu VIP są też dosyć łatwe do spełnienia: wystarczy obrócić 6k Euro w 3 mies. Spawa prowadzenia konta w wielu walutach nadal wygląda tak, że po prostu pozwalają na założenie wielu kont (osobny token też do każdego?)? Czy skonsolidowali to jakoś w jedno konto (1 login+hasło+token)?
|
|
|
|
|
|
|
Ok, widzę że w celach zwiększenia limitu trzeba obrócić 15k lub 45k przez 3 mies.
Czy zarówno wpłaty jak i wypłaty (do/z buka) liczą się do tego obrotu?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|