Hmmm korci mnie zaatakowac na Jorge dizisaj z Marqezem. Treningi jak i kwalifikacje wskazywaly na zdecydowane zwyciestwo Marca. Warm up jednak pokazuje ze w dniu wyscigu epiej dysponowany jest Lorenzo. Dodatkowo Marqez mial wypadek, ktos widzial czy bardzo sie poturbowal?
kierowałem sie tu wynikami treningów gdzie Pedrsa w kazdym byl szybszy. W 4 treningu na koncu sie wydupcył i mechanicy nie dostrolili maszyny na kwale. Dzsiaj na rozgrzece szybszy od Rossiego. I po 1 okr Pedrosa mial juz 2 sek przewagi nad Rossim
i jak to jest.. wielki Vettel bez dobrego samochodu jest nikim baaa.. jezdzacy w tej samej stajni Ricciardo prezentuje sie duzo duzo lepiej. gdyby nie ta dominacja w poprzednich latach zespołu Red Bull Vettel nie mialby teraz tylu tytulow. w ogole ta F1 jest IMO bardzo nieatrakcyjna, kiedys byla rownorzedna walka pomiedzy najwiekszymi, a teraz co sezon jakas stajnia wyprzeda inne o 2 dlugosci i emocji paktycznie zadnych
mam na kuponie ilu rajderow dojedzie do mety 18,5 mniej jak oni to licza?? jak wystartowalo 22 to musi byc 4 wypadki czy np jak ktos juz traci duzo to sie wycofuje nie mam bladego pojecia ma ktos pojecie?
mam na kuponie ilu rajderow dojedzie do mety 18,5 mniej jak oni to licza?? jak wystartowalo 22 to musi byc 4 wypadki czy np jak ktos juz traci duzo to sie wycofuje nie mam bladego pojecia ma ktos pojecie?
a czego tu nie rozumiesz może inaczej , ilu rajderów ukończy wyścig? łatwiej zrozumieć
Ile bolidów odpadnie na 1 okrażeniu ? Brak 1.61 WH
Mimo zapowiedzi, mamy suchy start do wyścigu. Ograniczona liczba bolidów (bez marussi i caterhama). Temperamentny Perez wycofany na koniec stawki. Może się udać ( kurs u konkurencji 1.5 max)