Hmmm korci mnie zaatakowac na Jorge dizisaj z Marqezem. Treningi jak i kwalifikacje wskazywaly na zdecydowane zwyciestwo Marca. Warm up jednak pokazuje ze w dniu wyscigu epiej dysponowany jest Lorenzo. Dodatkowo Marqez mial wypadek, ktos widzial czy bardzo sie poturbowal?
kierowałem sie tu wynikami treningów gdzie Pedrsa w kazdym byl szybszy. W 4 treningu na koncu sie wydupcył i mechanicy nie dostrolili maszyny na kwale. Dzsiaj na rozgrzece szybszy od Rossiego. I po 1 okr Pedrosa mial juz 2 sek przewagi nad Rossim
i jak to jest.. wielki Vettel bez dobrego samochodu jest nikim baaa.. jezdzacy w tej samej stajni Ricciardo prezentuje sie duzo duzo lepiej. gdyby nie ta dominacja w poprzednich latach zespołu Red Bull Vettel nie mialby teraz tylu tytulow. w ogole ta F1 jest IMO bardzo nieatrakcyjna, kiedys byla rownorzedna walka pomiedzy najwiekszymi, a teraz co sezon jakas stajnia wyprzeda inne o 2 dlugosci i emocji paktycznie zadnych
mam na kuponie ilu rajderow dojedzie do mety 18,5 mniej jak oni to licza?? jak wystartowalo 22 to musi byc 4 wypadki czy np jak ktos juz traci duzo to sie wycofuje nie mam bladego pojecia ma ktos pojecie?
mam na kuponie ilu rajderow dojedzie do mety 18,5 mniej jak oni to licza?? jak wystartowalo 22 to musi byc 4 wypadki czy np jak ktos juz traci duzo to sie wycofuje nie mam bladego pojecia ma ktos pojecie?
a czego tu nie rozumiesz może inaczej , ilu rajderów ukończy wyścig? łatwiej zrozumieć
Ile bolidów odpadnie na 1 okrażeniu ? Brak 1.61 WH
Mimo zapowiedzi, mamy suchy start do wyścigu. Ograniczona liczba bolidów (bez marussi i caterhama). Temperamentny Perez wycofany na koniec stawki. Może się udać ( kurs u konkurencji 1.5 max)
Tak jak teraz wyjebali Hamiltona to Nie lubię go, ale przynajmniej coś prezentuje w przeciwieństwie do tych miernot Rosberga i Vettela co są teraz na cele, którym ktoś w odpowiednim momencie dał odpowiedni samochodzik
Witam, jak oceniacie szanse na brak SC na torze ? 4.33 Bet365 kusi
Co do samego wyscigu widze to tak: Max przed Ricciardo @ 1.80 Bet365 Daniel pewny 3 miejsca, Max z Seba i Kimim blisko siebie walcza o 4 lokate w generalce. team orders ? niby nie, a jednak tak : ) uwazam ze zadanie Daniela na dzis to puszczenie Maxa i blokowanie bolidow Ferrari taki game plan, co z tego wyjdzie czas pokaze, to glowny bet na dzis
do gry po nizszych kursach zwyciestwo Hamiltona, Rosberg w moim odczuciu bardzo minimalistyczny ostatnimi czasy, bardziej liczy jak sie sciga, mam nadzieje ze rozwali bolid w ktoryms z wyscigow i Hamilton bedzie sie cieszyl z mistrzostwa. Drugi bet Alonso - Button [1] - Hiszpan fajnie sie tu prezentuje, mimo ze jego ambicje sa zdecydowanie wieksze walczy o top 10 i mysle ze zaliczy dzis dobry wyscig na punktowanj pozycji. Button -7 na starcie nie powinien odegrac dzis wielkiej roli.
W porannych godzinach odbył się wyścig innej serii, a większość część czasu kierowcy spędzili za samochodem bezpieczeństwa.
Obecnie zespoły Formuły 1 za pośrednictwem Twittera publikują zdjęcia z toru oraz o aktualnych warunkach pogodowych. Na chwilę obecną pada lekki deszcz, a temperatura wynosi 19 stopni Celsjusza.
Max Verstapen - Daniel Ricciardo [1] 1.85 betsson (bet365 1.80) Ponawiam bet z Brazylii gdzie weszlo na miekko po swietnej jezdzie Maxa. W koncowce prezentuje sie lepiej od kolegi z zespolu i nadal walczy o 4 lokate, Daniel 3. Team orders ? niby nie a jednak : ) Biore wyscig nie kwale, tam walka o punkty.. jezeli Daniel bedzie wyzej w kwalach kurs na niedzielny wyscig powinnien byc zacny : ) asekuracyjnie biore juz dzis co daja, bo na moje Holender pojedzie dobre kwale i optymalnie widze go na 3 lokacie w Q, kapke nizej Daniel i pilnujemy Seba - taki scenariusz.. wyscig zweryfikuje.
Fernando cofnięty o 30 pozycji na stracie do jutrzejszego wyscigu. Na mokry (przesychający) tor zakłada sliki . Wjezdza na pomiarowe okrążenie na 1 sekundę przed zakończeniem sesji i wygrywa Q1
Dopiero w połowie sezonu buk się kapnął, że na jednym kuponie można było sobie zrobić ako h2h z jednym zawodnikiem na kuponie typu Hulk vs stroll + Hulk vs vandoorne czy ostatnio w GB tak palmera ustrzeliłem Przynajmniej nie robili zwrotów i była wypłata
Kubica weźmie udział w trzech sesjach treningowych w trakcie sezonu. Będą to pierwsze piątkowe treningi w GP Hiszpanii, GP Austrii oraz najprawdopodobniej GP Abu Zabi.
75% szans na deszcz podczas wyścigu na paul ricard. Wow wczoraj przy szansach 45% lało jak z cebra na trzecim treningu, ale opad był krótkotrwały i zdążyło wyschnąć na kwale ( podobno tylko krawężniki były wilgotne )
Ależ emocjonująca Q1 / Wyniki poprawiały sie z każdym przejechanym okrazeniem. W strefie zagrozenia byli tacy zawodnicy jak Ricardo czy Vettel. Ostatecznie do Q2 nie weszli dwaj kierowcy force india
Poprawny wynik Kubicy. 15 miejsce. za nim 2 Williamsy i dwa Haasy.(awarii tsunody nie licze). Tuż przed nim Kolega z teamu na 14 miejscu, który startowal z 7 pola . Więcej tym bolidem na dzisiaj nie dało się wyciągnąć.
Niebezpieczny wypadek na torze Monza , Aston Martin po kontakcie ze spowalniaczem (leżący policjant) wylecial w powietrze po czym wylądował kołami do góry i zatrzymał się na bandzie