|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz Polakow pójdzie jak z górki, więc przedłużą tą szopke do jutra...
a szkoda...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro frytek w singla pocisnie hewitta, wkoncu kiedys mial ferrera na widelcu
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Za rok znowu musimy napierdalac caly rok w DC wygrane zeby we wrzesniu zagrac takie baraze jak teraz? Tak jest sir, a jeszcze dojdą ekipy które poprzegrywają play-off i drużyny które nie weszły do play-off np Rosjanie  JESTEM KURWA ZALAMANY  Teraz Polakow pójdzie jak z górki, więc przedłużą tą szopke do jutra...
a szkoda... Hajs z biletow sie bedzie zgadzac. Mial sie zgadzac ze Slowenia, tu tez sie musi "zgadzac" 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Tak jak piszesz iti, wszystko nam sie w tym roku ułożyło. Same mecze u siebie, słaba forma rywali ( zemjla byl po kontuzji wtedy, a i tak napsuł krwi deblistom), Anderson operacja ramienia, A teraz znowu bedzie losowanie, i mozemy trafic odwrotnie do tego roku ciężkie eliminacje,
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
jutro frytek w singla pocisnie hewitta, wkoncu kiedys mial ferrera na widelcu Od kiedy to frytka nabija widelec a nie widelec frytke ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
frytki break comon! dosc już tych kiepskich dni polskiego sportu ! do boju Polsko    zdajesz sobie sprawe ze ten mecz jest o unikniecie kompromitacji tak? no jasne że wiem:P Ale potrzeba ogromnej wiary w możliwość odwrócenia losów meczu      !!! dopoki piłka w grze wszystko jest możliwe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za rok znowu musimy napierdalac caly rok w DC wygrane zeby we wrzesniu zagrac takie baraze jak teraz? Tak jest sir, a jeszcze dojdą ekipy które poprzegrywają play-off i drużyny które nie weszły do play-off np Rosjanie  JESTEM KURWA ZALAMANY  Teraz Polakow pójdzie jak z górki, więc przedłużą tą szopke do jutra...
a szkoda... Hajs z biletow sie bedzie zgadzac. Mial sie zgadzac ze Slowenia, tu tez sie musi "zgadzac"  No, ta jest przewaznie w DC. Liczylem ze Kangury beda bezlitośni...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Batian Trinker po mecz 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
W Fed cupie też w tym roku po latach awansowaliśmy do II grupy światowej, ale wystarczy nieobecnośc agi i leżymy
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
W Fed cupie też w tym roku po latach awansowaliśmy do II grupy światowej, ale wystarczy nieobecnośc agi i leżymy Mam lenia i nie chce mi sie sprawdzac - jeszcze jakies baraze w FC nas czekaja, taki odpowiednik obecnych barazy DC czy juz jakas grupa swiatowa najwyzsza?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Batian Trinker po mecz  Trzymaj kciuki mocno , bo grubo siadzie... mialem zagrac kontre jak mial go polamanego ale zjebalem.... bede moocno wkurwiony jak nie wygra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro frytek w singla pocisnie hewitta, wkoncu kiedys mial ferrera na widelcu Od kiedy to frytka nabija widelec a nie widelec frytke ? to bylo tak ze frytek probowal go nabic ale przyszlo co do czego to zostal zjedzony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobre sa te modly na czelku w stambule 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
W Fed cupie też w tym roku po latach awansowaliśmy do II grupy światowej, ale wystarczy nieobecnośc agi i leżymy Mam lenia i nie chce mi sie sprawdzac - jeszcze jakies baraze w FC nas czekaja, taki odpowiednik obecnych barazy DC czy juz jakas grupa swiatowa najwyzsza? Nie. Wygraliśmy baraż z belgią o wejście do " zaplecza" grupy światowej . teraz nawet porazka w lutym ze szwcja nas z tej grupy nie wyklucza 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
@2.00 frytki / @4 Gucie i dzida 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
W Fed cupie też w tym roku po latach awansowaliśmy do II grupy światowej, ale wystarczy nieobecnośc agi i leżymy Mam lenia i nie chce mi sie sprawdzac - jeszcze jakies baraze w FC nas czekaja, taki odpowiednik obecnych barazy DC czy juz jakas grupa swiatowa najwyzsza? Nie. Wygraliśmy baraż z belgią o wejście do " zaplecza" grupy światowej . teraz nawet porazka w lutym ze szwcja nas z tej grupy nie wyklucza  To nie odpadniemy, w sensie nie wjebiemy ze Szwecja. Nie da sie z takimi amatorkami przegrac... Ale koniecznie Paula Kania musi dostac szanse.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Batian Trinker po mecz  Trzymaj kciuki mocno , bo grubo siadzie... mialem zagrac kontre jak mial go polamanego ale zjebalem.... bede moocno wkurwiony jak nie wygra łam bastian teraz  
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ile bp mialy Fryteczki przy 3-3 w drugim? 2 czy 3?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|