|
|
journeyman
|
|
journeyman
conrad, jasne ze nie mozna dolaczyc "kilku pewniakow" do kuponu bo betfair to gielda, z technicznego punktu widzenia ciezko byloby znalezc druga osobe ktora chcialaby grac np. 8 czy 10 identycznych kombinacji zakladow jak Ty.
Poza tym fakt, ze sa gielda (nie sa strona w zakladach, nie grasz przeciwko nim, ale innej osobie) powoduje, ze sa dla mnie najbardziej wiarygodni- w przeciwienstwie do tradycyjnych bukmacherow, dla ktorych jestes przeciwnikiem.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
conrad, jasne, ze nie mozna dodac "kilku pewniakow" do kuponu, bo betfair to gielda i tak mysle, ze z technicznego punktu widzenia byloby bardzo ciezko znalezc druga osobe, obstawiajaca identyczna jak Ty kombinacje 8 czy 10 zakladow.
Sam fakt, ze sa gielda (nie sa strona w zakladach, nie grasz przeciwko nim, ale innej osobie) sprawia, ze sa najbardziej wiarygodni-w przeciwnienstwie do tradycyjnych bukmacherow dla ktorych jestes przeciwnikiem....
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
sorry za spamowanie, w czasie zapisywania dostalem komunikat o bledzie, wiec napisalem jeszcze raz...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
mają długą procedurę, ale jak nie masz więcej niż 1 konta to nie ma się o co obawiać. jeżeli chodzi o wybór lig - nie znam 1 firmy, w której byłoby tyle zakładów. raczej musisz zapisać sie do kilku regionalnych buków, żeby mieć podobną ofertę.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ok mam pytanie:
Jakiego bukmachera polecacie do obstawiania hokeja?? ( europejskiego i nhl ). Naljepiej żeby nie było minimum wpłaty.
Mam już konto na GB gdzie sobie stawiam. Mam te ż eurobeta ale oni na większość lig hokejowych dają minimum 3 mecze a ja gram single albo 2 max na kupon.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Znajomy szuka bukmachera, u którego będzie mógł przechowywać wysokie kowty(kilka tysięcy), ma szeroką ofertę, a przede wszystkim ma bardzo bogatą ofertę live bettingu. Chodzi tutaj o buka tradycyjnego, nie o giełdę zakładów. Kogo polecicie ?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Jest 10+ firm, gdzie spokojnie możesz przetrzymywać dowolne kwoty. Rozejrzej się w ofertach, a sprawę bezpieczeństwa spokojnie odstaw na sam koniec..
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Znajomy szuka bukmachera, u którego będzie mógł przechowywać wysokie kowty(kilka tysięcy), ma szeroką ofertę, a przede wszystkim ma bardzo bogatą ofertę live bettingu. Chodzi tutaj o buka tradycyjnego, nie o giełdę zakładów. Kogo polecicie ? na poprzedniej stronie masz nazwy firm - jeśli w grę wchodzi taka kwota to tylko tam - ja bym nie ryzykował w innych - zresztą wystarczy posty poczytac o innych i wyciągnąć wnioski - pozdro -
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam!! Czy jest jakas firma poza Bwin i Betadhome gdzie mozna obstawiac hokej poslki? Dzieki z góry za odpowiedz
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam!! Czy jest jakas firma poza Bwin i Betadhome gdzie mozna obstawiac hokej poslki? Dzieki z góry za odpowiedz Marcios, no właśnie - też kiedyś szukałem i nie znalazłem. fajnie by było porównać ofertę.
|
|
|
|
|
|
|
Witam!! Czy jest jakas firma poza Bwin i Betadhome gdzie mozna obstawiac hokej poslki? Dzieki z góry za odpowiedz www.pinnaclesports.com [ pinnaclesports.com]
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Kursy na dzisiejsze mecze Ligi Mistrzow [ Linked Image]
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
dzięki. a jakiś ze standardowymi zakładami 1x2?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzięki. a jakiś ze standardowymi zakładami 1x2? http://www.bet24.com/
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Szanowny Graczu.
Po sprawdzeniu Pana konta przez Dział Bezpieczeństwa zdecydowaliśmy się na bezpowrotne zamknięcie konta. Niestety- zgodnie z naszym regulaminem- nie podajemy żadnych szczegółów tej decyzji.
"ODPOWIEDZIALNOŚĆ CYWILNA/PRZETWARZANIE DANYCH 4. Spółka ma prawo wykluczyć użytkownika z uczestnictwa w całej ofercie BAW International Ltd., bez podawania przyczyn."
Wypłata wpłaconego przez Pana depozytu jest w trakcie realizacji- bonus oraz zakłady zostały anulowane.
Z poważaniem,
Support Team z bwin
takie zlodzieje, ugralem sobie 220 zl i mi konto zamkneli. ucekajcie z tego zlodziejskiego buka i odpowiednio go reklamujcie wsrod jeszcze nie wtajemniczonych
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie bardzo rozumiem jak na LM moga gdzies byc lepsze kursy niz w Mansion? Tam przed meczami masz 0,4% - 0,5% prowizji i jak obstawiasz to co jest to dostajesz taki kurs jak widac a nie -5% jak w Betfair. Oczywiscie oferta jest tam bardzo mala ale jak juz vos jest to wiekszosc kursow bedzie najwyzsza. Oczywiscie trafia sie jakies wyjatki ale szybo beda sie musialy dopasowac do kursow BF - Mansion. Wojtek
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Przed nami kolejne mecze grupowe Ligi Mistrzow. W dwoch meczach wystapia Polacy: Lewandowski w Szachtarze i Kowalewski w Spartaku. Ponizej najlepsze kursy. Jesli chodzi o Mansion to poza skromna oferta maja tez niska ilosc dostepnych srodkow i ciezko jest handlowac zakladami lub grac kontra. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co oznacza ta niska ilosc dostepnych srodkow? Dlaczego ciezko handlowac zakladami i grac kontra? Nie widze specjalnej roznicy w stosunku do Betfair oprocz 10x nizszej marzy. Oczywiscie chodzi o to co maja w ofercie bo tojest podstawowa wada, ze oferta tak mala.
Wojtek
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|