|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Ludzie , czy bank ma obowiązek zamienić drobny bilon na wieksze nominały czy moze mi odmówic:D , mam 5 litrową butelke miedziaków i już nie mam gdzie tego przesypywać i dzis mam zamiar z tym isc do banku idź do oddziału NBP, oni mają obowiązek stanowczo odradzam WBK oni pobierają kilkadziesiąt % prowizji za coś takiego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ludzie , czy bank ma obowiązek zamienić drobny bilon na wieksze nominały czy moze mi odmówic:D , mam 5 litrową butelke miedziaków i już nie mam gdzie tego przesypywać i dzis mam zamiar z tym isc do banku Może do wanny przesyp? Będziesz mógł mówić że kąpiesz się w pieniądzach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jak ta Radwańska dzisiaj?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ludzie , czy bank ma obowiązek zamienić drobny bilon na wieksze nominały czy moze mi odmówic:D , mam 5 litrową butelke miedziaków i już nie mam gdzie tego przesypywać i dzis mam zamiar z tym isc do banku idź do oddziału NBP, oni mają obowiązek stanowczo odradzam WBK oni pobierają kilkadziesiąt % prowizji za coś takiego właśnie sprawdziłem WBK pobiera 10 zł lub 0,5% wartości , co więcej Mam na osiedlu oddział PKO BP , nie chce mi sie jezdzic do nbp spróbuje tutaj . Nie wiedziałem tylko czy oni mogą mi odmówić , pieniadz to pieniadz nie jestesmy krajem buszmenów ale wolałem sie upewnić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak ta Radwańska dzisiaj? "Mecz może wygrać, przegrać albo zremisować". Choć tej trzeciej opcji nie ma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Doberek Panowie warto pobrac Gaio...??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ludzie , czy bank ma obowiązek zamienić drobny bilon na wieksze nominały czy moze mi odmówic:D , mam 5 litrową butelke miedziaków i już nie mam gdzie tego przesypywać i dzis mam zamiar z tym isc do banku Wal do NBP na Pl. Powstańców W-wy, tam Ci wymienią. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Lu/Ud oby do super tie, a będzie dobrze
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
RAONIC JOVANOVSKY WAWRINKA - ak sadzicie zakmnie kupon ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ludzie , czy bank ma obowiązek zamienić drobny bilon na wieksze nominały czy moze mi odmówic:D , mam 5 litrową butelke miedziaków i już nie mam gdzie tego przesypywać i dzis mam zamiar z tym isc do banku we wtorek slyszalem w rmfie ale nie wiem na ile w tym prawdy ze za 100zl rozmienione na groszaki daja 160 na zlomie za miedz:)moze tam sprobuj uderzyc
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Ludzie , czy bank ma obowiązek zamienić drobny bilon na wieksze nominały czy moze mi odmówic:D , mam 5 litrową butelke miedziaków i już nie mam gdzie tego przesypywać i dzis mam zamiar z tym isc do banku idź do oddziału NBP, oni mają obowiązek stanowczo odradzam WBK oni pobierają kilkadziesiąt % prowizji za coś takiego właśnie sprawdziłem WBK pobiera 10 zł lub 0,5% wartości , co więcej Mam na osiedlu oddział PKO BP , nie chce mi sie jezdzic do nbp spróbuje tutaj . Nie wiedziałem tylko czy oni mogą mi odmówić , pieniadz to pieniadz nie jestesmy krajem buszmenów ale wolałem sie upewnić  to nie zachowuj się jak Buszmen tylko zgodnie z ustawą zapierdzielaj do NBP bodajże do 500 monet jest tam bez prowizji w każdym innym banku prowizja jest na dzień dobry.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ludzie , czy bank ma obowiązek zamienić drobny bilon na wieksze nominały czy moze mi odmówic:D , mam 5 litrową butelke miedziaków i już nie mam gdzie tego przesypywać i dzis mam zamiar z tym isc do banku we wtorek slyszalem w rmfie ale nie wiem na ile w tym prawdy ze za 100zl rozmienione na groszaki daja 160 na zlomie za miedz:)moze tam sprobuj uderzyc dokładnie nie dość, że zamienisz kasę to jeszcze zyskasz. Sprawdz po ile kilogram miedzi pomnoż przez miedziaki z butelki i tyle dostaniesz na złomie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I break 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co Sensei, wszystkie papierkowe wczoraj na Jagę postawiłeś i sama miedź Ci została ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ognia..... Gaio @4.50 2/10 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ludzie , czy bank ma obowiązek zamienić drobny bilon na wieksze nominały czy moze mi odmówic:D , mam 5 litrową butelke miedziaków i już nie mam gdzie tego przesypywać i dzis mam zamiar z tym isc do banku we wtorek slyszalem w rmfie ale nie wiem na ile w tym prawdy ze za 100zl rozmienione na groszaki daja 160 na zlomie za miedz:)moze tam sprobuj uderzyc dokładnie nie dość, że zamienisz kasę to jeszcze zyskasz. Sprawdz po ile kilogram miedzi pomnoż przez miedziaki z butelki i tyle dostaniesz na złomie  No tak, ale z tego co wiem takie 'tranzakcje' są zabronione 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co Sensei, wszystkie papierkowe wczoraj na Jagę postawiłeś i sama miedź Ci została ?  Miałem 1x i Bułgarów , nikt mi nie powie że Legia ich zdominowała , jak Jaga przyciskała to mieli pełno w portach
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|