ale jesli jego marzeniem jest kliczko, to radzilbym mu taka walke zostawic ewentualnie na sam koniec kariery chociaz pewnie wtedy to juz bracia nie beda walczyc
Chakijew-Wlodarczyk 1,28 na Ruska 3,5 na Polaka....mozecie wytlumaczyc dlaczego tak?.....dziwne to troche dla mnie aczkolwiek moze dlatego ze nie siedze w temacie
jednak troszke sie znam :)DIABLO kozak nad kozaki....wielki szacun Krzysiek.....nawet nie wiesz jak wielki......pozdro.....
Chakijew-Wlodarczyk 1,28 na Ruska 3,5 na Polaka....mozecie wytlumaczyc dlaczego tak?.....dziwne to troche dla mnie aczkolwiek moze dlatego ze nie siedze w temacie
jednak troszke sie znam :)DIABLO kozak nad kozaki....wielki szacun Krzysiek.....nawet nie wiesz jak wielki......pozdro.....
Znasz się -znasz. Mnie też zdziwił ,dzisiaj już kurs ponad 4 na pinku ,pamiętam 2 tygodnie temu kursy były równe a nawet w sts faworytem Diablo. Ciężko powiedzieć co się stało ,Diablo jest po prostu dobry a Czakijew narzucił zbyt szybkie tempo ,te jego serie bite na gardę go wykończyły.
KRZYS.......jestes KING-KONG................ale nie szukaj walki w wadze ciezkiej......nie badz adamkiem....jestes WIELKI.....i to wystarczt
Originally Posted by Maciek
Originally Posted by pawcio1
Originally Posted by pawcio1
Znasz się -znasz. Mnie też zdziwił ,dzisiaj już kurs ponad 4 na pinku ,pamiętam 2 tygodnie temu kursy były równe a nawet w sts faworytem Diablo. Ciężko powiedzieć co się stało ,Diablo jest po prostu dobry a Czakijew narzucił zbyt szybkie tempo ,te jego serie bite na gardę go wykończyły.
@Tyson jak sie zaopatrujesz na jutrzejszą walke "Super G" Beda grzmoty? Mam nadzieje ze Grzesio dobrze przepracowal okres przygotowan,sparingow i co najzwazniejsze dla niego okres aklimatyzacji.
Moje prognozy na KSW przeglądając oferte z STS-a zeby lepiej gale sie ogladało
Pudzianowski M. - McCorkle S. - Typ: Pudzianowski M. @1.80 Materla M. - Silva J. - Typ: Materla M. @1.20 Słowiński P. - Różalski M. - Typ: Różalski M. @2.25 Gamrot M. - Winner A. - Typ: Winner A. @1.9
-----
Azhiev A. - Sowiński A. Typ: Sowiński A. @3.40 Bedorf K. - Nastula P. Typ: Nastula P. @2.90
słowiński to jest lokata, walczył z takimi zawodnikami o jakich wszyscy inni moga pomazyc, badem hari, bonjanskym itd. 70 zawodowych walk, jak on ma niby z różalskim przegrać?
pudziana bym nie gral,mccorkle dobrze ogarnia parter i w sportowej walce moze byc to co wczesniej czyli szybkie submission,ale to jest ksw to nie mozna wykluczyc podkladki pod pudziana. Materla na pewno ma serducho do walki i trzeba miec do niego duzy szacunek,ale po 1.2 nie radze nikomu tego ruszac,1 walke z silva mial praktycznie przegrana ale niesamowita wola walki jakos wyciagnal to dla siebie,ostatnia walka z grovem tez mega ciezka wojna i chyba nawet na punkty powinnien przegrac,ale jak wiadomo na ksw sytuacja zeby Polak przegral na punkty to nie jest takie hop siup nie szalejac zbytnio ze stawka uderzyl bym dubel przeciwko pudzilli i materli(1.8*4.25) dla wiekszych emocji,ale trzeba pamietac ze sedziowie na ksw nie biora jencow
Słowiński owszem duze osiągnięcia jako "tańczący nogami" ale juz w bolidzie MMA nie ma czym sie pochwalić a Rozal ma... I tu glownie tym sie kieruje w danym pojedynku, ktory to pojedynek wyglada na najbardziej atrakcyjna walke gali (Jak i Bedorfa z Nastula)
Pudzian co jak co - Ale dzwiga umiejętności i doświadczenia w danym fachu z coraz większymi sztangami... Plus chec rewanżu, jak dla mnie powinien sobie poradzić. No zobaczymy jak to bedzie