|
|
addict
|
|
addict
Mnie najbardziej interesuje jak simons1986 gra, ze ogrywa buka, a cala reszta to sprawa mniej istotna...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mnie najbardziej interesuje jak simons1986 gra, ze ogrywa buka, a cala reszta to sprawa mniej istotna... Daj mi 5 minut za chwile wypisze Ci recepte na dymanie bukow tylko jest efekt uboczny - bedziesz wyzywany od pedalow i debili, ogolnie bedziesz odczuwal potepienie i znienawidzenie przez pozostalych ,,inwestorow" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jest po prostu człowiek Kapicy, wykupuje konta użytkowników potem je będzie rozliczał w US
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to jest po prostu człowiek Kapicy, wykupuje konta użytkowników potem je będzie rozliczał w US Dokladnie, dlatego twojego konta nie chce bo nie byloby co tam rozliczac 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
sprzedam konto na betclic-poleca je sam Borek!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napisz ginciowi że chcesz wypłacić i chcą dokumenty do weryfikacji  Całkiem niechcący kliknąłem na ten temat zaintrygowany uroczym "u rzytkownikiem"  i po przeczytaniu kilkunastu ostatnich postów zastanowiłem się nad kwestią poruszoną przez royalflusha. Jeżeli taki inwestor jak simons pojedzie buka na grubą kasę, to jak wypłaci wygraną skoro prawdopodobnie zarejestrowane jest konto bankowe/mb poprzedniego właściciela? Może ktoś wytłumaczyć mi to łopatologicznie? Najlepiej gdyby to wyjaśnił Simmons, ale każdy głos się liczy ...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jeżeli taki inwestor jak simons pojedzie buka na grubą kasę, to jak wypłaci wygraną skoro prawdopodobnie zarejestrowane jest konto bankowe/mb poprzedniego właściciela? To pewnie konto bet365 wraz z MB kupuje + dostęp do przypisanych do niego e-maili. Natomiast jak stracisz dostęp do e-maila, to możesz do MB napisać prośbę, wraz z uwierzytelnieniem skanami i tym co tam będą chcieli i wówczas odzyskasz swoje konto. Wówczas zobaczysz ile Twój "inwestor" zarobił i gdzie wysyłał kasę. Myślę, że na podobnej zasadzie i odzyskasz konto bet365 ale to będzie trwało dłużej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli taki inwestor jak simons pojedzie buka na grubą kasę, to jak wypłaci wygraną skoro prawdopodobnie zarejestrowane jest konto bankowe/mb poprzedniego właściciela? To pewnie konto bet365 wraz z MB kupuje + dostęp do przypisanych do niego e-maili. Natomiast jak stracisz dostęp do e-maila, to możesz do MB napisać prośbę, wraz z uwierzytelnieniem skanami i tym co tam będą chcieli i wówczas odzyskasz swoje konto. Wówczas zobaczysz ile Twój "inwestor" zarobił i gdzie wysyłał kasę. Myślę, że na podobnej zasadzie i odzyskasz konto bet365 ale to będzie trwało dłużej. oddajac tak konto MB mozna sie narazic na wiele nieprzyjemnosci. nie wiadomo do czego simon czy inni inwestorzy wykorzystuja te konta  a potem identyfikacja jest oczywiscie po danych z konta i moze byc zle 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Edycja, bo ktoś pomysli, że MB odblokowuje konta na onecie Natomiast jak stracisz dostęp do e-maila, to możesz do MB napisać prośbę z innego e-maila, wraz z uwierzytelnieniem skanami i tym co tam będą chcieli i wówczas odzyskasz swoje konto Moneybookers. Wówczas zobaczysz ile Twój "inwestor" zarobił i gdzie wysyłał kasę. I ile przegrał
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
oddajac tak konto MB mozna sie narazic na wiele nieprzyjemnosci. nie wiadomo do czego simon czy inni inwestorzy wykorzystuja te konta  a potem identyfikacja jest oczywiscie po danych z konta i moze byc zle  Zgadza się huge, ale widocznie dużo ludzi jest nie świadomych tego. Kiedyś jak były "wymiany" to wiele ludzi chętnie sobie przysyłało grosza "na weryfikację", poprzez konto bankowe. Dzisiaj poprzez na takie wysyłanie grosza można nawet wziąźć pożyczkę w jakiś parabankach  Mając takie konto kogoś MB można komuś narobić solidnego bajzlu i wcale nie chodzi o granie u buków czy w kasynach. Nigdy nie wiadomo do czego takie simonsy wykorzystują konta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Każdy buk pratkycznie może poprosić o ponowną weryfikacje, jak ktoś gra za dużą kasę i ma spore dochody to się przypatrują takiemu bardziej niż komuś co wygrywa po parę setek.Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie ale jak ktoś mieszka w Poznaniu a gra na koncie na dane Kielc to chyba to idzie się połapać.A nawet jak nie to ponowna weryfikacja lub właśnie wypłąty na konto bankowe robią graczowi szacha, dlatego min wszyscy na forach na Bwina napierdalali że oszuści że o jeny 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie ale jak ktoś mieszka w Poznaniu a gra na koncie na dane Kielc to chyba to idzie się połapać.A nawet jak nie to ponowna weryfikacja lub właśnie wypłąty na konto bankowe robią graczowi szacha, dlatego min wszyscy na forach na Bwina napierdalali że oszuści że o jeny  Mobilny internet nie pokazuje po IP dokładnie miejsca, myślę że pod tym względem nie badają bukmacherzy lokalizacji, bo to nie ma sensu. Nawet jak zarejestrowany jesteś w PL a grywasz sobie za granicą. Tak miałem PL / Niemcy, problemów żadnych, właśnie w bet365. Bardziej trzeba uświadamiać ludzi aby dla kilkuset złotych nie sprzedawali swoich danych - obojetnie czy to tylko skrzynka e-mailowa, czy MB, czy konto u bukmachera. Nawet jak dane są na jakiegoś kolegę, to zawsze po nitce to kłębka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a tak odchodzac od tematu, bo nie chce mi sie babrac w piaskownicy to o jakie pieniadze ten raban? bo jezeli o 100zl to juz wiecej bitow sie zmarnowalo niz to jest warte a jezeli o tysiace to ja sprzedam wszystkie moje konta jakie tylko posiadam 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wątpie kazow czy byś chciał..
Wyobraź sobie że jakiś simons tak dla żartu wysyła jednego grosza na Moneybookers do jakiegoś gostka z Afganistanu, ot dla jaj, gdzieś takowego wynalazł na afrykańskim forum mecz.pl, w opisie transakcji wpisuje wszystko co w regulaminie zakazuje Moneybookers, narkotyki, płyt dvd, kosmetyki czy inne cuda.
Oczywiście blokada konta z automatu i przypuszczam wizyta, taka prewencyjna, smutnych panów do nadawcy widniejącego w adresie MB. Myslę, że MB takie międzynarodowe transkacje monitoruje niezależnie od wysyłanej kwoty.
Piszę głupoty? Być może. Ja swoich kont w życiu nie sprzedałbym, nawet głupiego e-maila. I polecam trzymać się tej zasady.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wasza dyskusja jest bez sensu sprawa jest juz zalatwiona temat do zamkniecia !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
simons1986 wyczyść skrzynke
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
@ eini, czemu Afgańczyk miałby pisać na afrykańskim forum? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@ eini, czemu Afgańczyk miałby pisać na afrykańskim forum?  słyszał może kolega o globalizacji ? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie ale jak ktoś mieszka w Poznaniu a gra na koncie na dane Kielc to chyba to idzie się połapać.A nawet jak nie to ponowna weryfikacja lub właśnie wypłąty na konto bankowe robią graczowi szacha, dlatego min wszyscy na forach na Bwina napierdalali że oszuści że o jeny  Mobilny internet nie pokazuje po IP dokładnie miejsca, myślę że pod tym względem nie badają bukmacherzy lokalizacji, bo to nie ma sensu. Nawet jak zarejestrowany jesteś w PL a grywasz sobie za granicą. Tak miałem PL / Niemcy, problemów żadnych, właśnie w bet365. Bardziej trzeba uświadamiać ludzi aby dla kilkuset złotych nie sprzedawali swoich danych - obojetnie czy to tylko skrzynka e-mailowa, czy MB, czy konto u bukmachera. Nawet jak dane są na jakiegoś kolegę, to zawsze po nitce to kłębka. Karty sim w prepaidzie mają domyślną zgodę na geolokalizację, w abonamencie tylko na firmę można zastrzec brak takiej zgody.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wątpie kazow czy byś chciał..
Wyobraź sobie że jakiś simons tak dla żartu wysyła jednego grosza na Moneybookers do jakiegoś gostka z Afganistanu, ot dla jaj, gdzieś takowego wynalazł na afrykańskim forum mecz.pl, w opisie transakcji wpisuje wszystko co w regulaminie zakazuje Moneybookers, narkotyki, płyt dvd, kosmetyki czy inne cuda.
Oczywiście blokada konta z automatu i przypuszczam wizyta, taka prewencyjna, smutnych panów do nadawcy widniejącego w adresie MB. Myslę, że MB takie międzynarodowe transkacje monitoruje niezależnie od wysyłanej kwoty.
Piszę głupoty? Być może. Ja swoich kont w życiu nie sprzedałbym, nawet głupiego e-maila. I polecam trzymać się tej zasady. Brednie, wszystko co napisałes to bzdury wyssane z palca. Może lepiej kolego weź się za pisanie bajek.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|