|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
A taki kolejny artysta - zyziek tamtych czasów by tak Cię ugłaskał na gadu-gadu, że gotowy byś był loda mu zrobić za jego komplementy. No i przy okazji zajebisty deal  nie tacy artysci byli na tym forum, pamietam czat ktory kiedys wkleil jeden z uzytkownikow na forum. Jeden z oszustow chcial wymusic na nim pozyczke na GG, ciezko bylo go przekonac wiec szukal roznych sposobow, na koniec walnal takim tekstem: Originally Posted By: grzeHo
5832073 15:14:58 wiec zrob mi przysłuege i przelej 10 zł 5832073 15:15:04 albo sie skompromitujesz
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Każdego zyziek głaskał jak psa, jednego na 5 a drugiego na 50 zł. Stargard Szczeciński jest zbyt blisko Świdwina aby choć się nie zastanowić...
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
"Poradnik instruktażowy mecz.pl"
Naszym forum Conrad rządzi I pisiaków co dzień sądzi
Buki płacą mu sowicie Więc bannery są na szczycie
Każdy tu zarabia krocie I ma całą chatę w złocie
Nikt nie chodzi też do pracy Każda peffka wchodzi cacy
Szybka kontra to jest mus Żeby wyszedł lettki plus
Chcesz mieć kasę na zabawki Od Eugeniusza bierz ustawki
On wie jak zagrają Złotka W mig ustawi Totolotka
Jak przekrętów zrobić kilka Wie najlepiej Konrad Cylka
Spec od wymian w pełnej krasie Chowa się na naszej-klasie
Jak pożyczyć trochę Euro Pan zvonimir wie na pewno
On odkryciem roku został I Oskara za to dostał
Jakiś mod mu pozazdrościł No i banem go ugościł
A gdy z modem miałeś zwadę Lepiej załóż neostradę
Lubisz z grilla zjeść Burito Zgłoś się do ArtkaPotito
Nie chcesz dłużej być prawiczkiem Weź pogadaj dziś z Pierniczkiem
Panna wolna czy żonata Każdą wyrwiesz nie ma bata
A jak Ci przylega pyta Idź się poradź Miedzioryta
Dostałeś mandat i masz stresa Szybko zadzwoń do dimesa
Chcesz polecieć helikopterem Musisz spotkać się z Rafterem
Kto na desce sobie radzi Lepiej niż poczciwy Hagii ?
Nasze forum pełne gwiazd Wszyscy chlubą swoich miast
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
LOL, Cylka rozwinął skrzydła widzę, 
|
|
|
|
|
|
|
wszyscy beda pamietac teraz jak u Lewego ktory rozkrecal sie w zniczu pruszkow, cylka natomiast pierwsze oszustwo zaliczyl na tym forum  mysle ze simonsa ojebalby na ladna kase gdyby mial jeszcze tu nick  dlatego ciesz sie simons ze dawno temu go zbanowalismy w czasach gdy Ty dopiero pierwsze konto w b365 zakladales
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmm nie kojarze goscia a w tamtym czasie juz urzedowalem na forum. Trzeba przyznac ze chlop ma leb do kombinowania. Ciekawe czy juz ukradl ten przyslowiowy pierwszy milion 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cylka był tak dobry, że to ja sam bym mu zapłacił za moje setki kont w Bet365, które kupiłem od ruskich na rynku :-)
|
|
|
|
|
|
|
gnacik lepiej poczytaj co o Tobie tu ostatnio pisali  podobno handlujesz kontami z mudzahedinami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gnacik lepiej poczytaj co o Tobie tu ostatnio pisali  podobno handlujesz kontami z mudzahedinami  No przeczytałem, ale co ja mam tu jeszcze niby napisać ? Raz się wysłowiłem i wystarczy, jak ktoś czegoś nie rozumie to niech przeczyta jeszcze raz. A jak ktoś nadal uważa takie rzeczy uważa za rolowanie ludzi... to ja nie mam na to słów, ręce opadają. Nie chce mi się tutaj kłócić, wolę ten czas przeznaczyć na dłubanie w nosie, drapanie się po tyłku i bekanie :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to ladnie masz teraz na klawiaturze nasyfione
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dać się opindolić przez użytkownika o nicku Pindol  to zasługuje na nagrodę specjalną w podsumowaniach na koniec roku  kazdy z userow zrzuci sie po kilka plnów i na koniec roku ginciu dostanie ową nagrodę wraz z kasa jaka stracil 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wszyscy beda pamietac teraz jak u Lewego ktory rozkrecal sie w zniczu pruszkow, cylka natomiast pierwsze oszustwo zaliczyl na tym forum  mysle ze simonsa ojebalby na ladna kase gdyby mial jeszcze tu nick  dlatego ciesz sie simons ze dawno temu go zbanowalismy w czasach gdy Ty dopiero pierwsze konto w b365 zakladales no tak kiedyś to oszustów się banowało w trybie natychmiastowym a teraz daje się im czas na wytłumaczenie i ojebywanie kolejnych urzytkowników mecz.pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszyscy beda pamietac teraz jak u Lewego ktory rozkrecal sie w zniczu pruszkow, cylka natomiast pierwsze oszustwo zaliczyl na tym forum  mysle ze simonsa ojebalby na ladna kase gdyby mial jeszcze tu nick  dlatego ciesz sie simons ze dawno temu go zbanowalismy w czasach gdy Ty dopiero pierwsze konto w b365 zakladales no tak kiedyś to oszustów się banowało w trybie natychmiastowym a teraz daje się im czas na wytłumaczenie i ojebywanie kolejnych urzytkowników mecz.pl  Weź się ogarnij i zastanów zanim nazwiesz kogoś oszustem. Jeżeli wyrolowałem Cię tutaj chociaż na złotówkę to to udowodnij, a nie pieprzysz jak połamany i mnie obrażasz. Więc zamiast gadać o jakichś głupotach i nie tracąc ducha przedsiębiorczości, jak przestaniesz się zachowywać jak dziecko bez ulubionej zabawki to daj znać ...moje konto ciągle na sprzedaż, podkreślam: MOJE :-) :-) :-) :-) :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Gnacik, jak zjedziesz z ceny z połowę to ja je może wezmę 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
40kilka stron o oszustwach, a teraz niesłusznie oskarżony o oszustwo spyli na luzaku konto i będzie git, a największym hitem jak oskarżyciel-kosmetolog je łyknie  mistrzostwo świata 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|