|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak sobie myślę, że rzeczywiscie lepiej byloby gdyby slask grał w tej IV lidze - wtedy kibole slaska oszczedziliby nam wstydu na arenie miedzynarodowej, no chyba ze gubienie flag weszło im już w nawyk   Jestem sympatykiem Śląska,ale zgadzam się z opinią kibica amiki Wronki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tyle że nic z tego nie kumasz co nie? hehe nie mierz wszystkich swoja miara chlopcze z Reymonta  przecież to ty tu mierzysz ludzi wypocinami z fejsbuka. widze że od czasów fantazji Azorskich zaostrzyłeś internetwoą maczetę w moim kierunku.No ale co nie zabije to wzmocni, walcz dalej w necie o swoją prawdę, niedługo może tylko to ci zostanie  chcialbys swoj swiat iluzji wprowadzic w zycie, napisalem prawde odnosnie scierwa, ktore bylo z wasza wyselekcjonowana grupa - tyle w temacie wiec juz nie placz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze sztywny chłopcze z bidula zapatrzony w syna komendanta zwróć tylko uwagę że to nie jest forum craovia.krakow żeby pierdolić jak potłuczony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze sztywny chłopcze z bidula zapatrzony w syna komendanta zwróć tylko uwagę że to nie jest forum craovia.krakow żeby pierdolić jak potłuczony  potluczeni to sa w twoim klubiku chlopcze z Reymonta, zabolala ze chadzacie z takimi scierwami to teraz placzesz jak baba  nie dorabiaj sobie teorii kto w kogo zapatrzony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przecież to ciebie coś zabolało że aż wkleiłeś doniesienia z fejsbuka  ps: [ Linked Image] craax i koledzy z gym, zorganizowana grupa przedderbowa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj ale pajacujesz, nie stresuj sie tak - wkleilem tekst z forum dziecino - jesli cie to zadowoli
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
przecież to ciebie coś zabolało że aż wkleiłeś doniesienia z fejsbuka  ps: [ Linked Image] craax i koledzy z gym, zorganizowana grupa przedderbowa. A craax to ktory?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to widocznie go nawet nie przeczytałeś bo na końcu pisze jakie jest źródło  dobrze że sobie pisiaków po obrzezaniu tam nie wklejacie bo Conrad by cię musiał zbanować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to widocznie go nawet nie przeczytałeś bo na końcu pisze jakie jest źródło  dobrze że sobie pisiaków po obrzezaniu tam nie wklejacie bo Conrad by cię musiał zbanować   jestes gosc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odezwał się ten co najpierw się sra, a potem udaje luzaka  pewnie nie masz już co obryzać tuwimie internetowy  ps;ja tylko wklejam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odezwał się ten co najpierw się sra, a potem udaje luzaka  pewnie nie masz już co obryzać tuwimie internetowy  ps;ja tylko wklejam   bla bla bla - ciekawe czy choc na derbach byles a spojrz sobie wczesniej kto sie zaczal pierwszy stresowac i "srac" - jestes nerwowy zbytnio towarzyszu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozumiem że wyznacznikiem stresu dla ciebie jest ilość przybitych piweczek w poście to spoko... ty oczywiście pierwszy bilet na derby dostaniesz bo jeździcie max po 300 osób a dostaniecie 5x więcej biletów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozumiem że wyznacznikiem stresu dla ciebie jest ilość przybitych piweczek w poście to spoko... ty oczywiście pierwszy bilet na derby dostaniesz bo jeździcie max po 300 osób a dostaniecie 5x więcej biletów  to mi wystarczy, koniec tematu - pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie jeździłem ostatnio na wyjazdy to się nawet nie prosiłem o bilet i tyle, ty jako kibic koszerny tego nie zrozumiesz bo macie inne zwyczaje a raczej ich brak Nie wiem ile ty masz lat skoro zwracasz się do mnie per chłopcze ale swój pierwszy wyjazd zaliczyłęm w 98 Ty masz o tyle komfortową sytuację że sobie pojedziesz parę razy na Śląsk albo na top spotkanie do Wawy i będziecie sraczki dostawać żeby wszystkie bilety się zeszły.Nara sztywny nieznajomy kumaczu z forum bukmacherskiego, i na koniec specjalnie piweczko z pianiusią dla ciebie żeby nie było za bardzo napięto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zresztą co ja do ciebie piszę, mogłem prowadzić rozmowę twoim pryzmatem i napisać że byłem na derbach i wam zajebałem 4 czerwone puszki z farbami, dziwnym trafem twoje doniesienia ze świata kibicowskiego to małpowanie inormacji od waszego forum aż po pejsbuka. najlepszego craax 100% sztywno ttysiąc pińset wyjazdów na rok 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zresztą co ja do ciebie piszę, mogłem prowadzić rozmowę twoim pryzmatem i napisać że byłem na derbach i wam zajebałem 4 czerwone puszki z farbami, dziwnym trafem twoje doniesienia ze świata kibicowskiego to małpowanie inormacji od waszego forum aż po pejsbuka. najlepszego craax 100% sztywno ttysiąc pińset wyjazdów na rok  dzieki towarzyszu, tyle nie da rady ale dzieki i tobie zycze choc jednego wyjazdu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o mnie się nie martw, na nie jeden jeszcze pojadę i z pewnością jeszcze wasz market odwiedze  skieruj je bardziej do armii rudego, bo kiepsko to kiepsko wygląda pryzmatem frekwencji u siebie i farmazonów kto co w Krakowie wybiera.pzdr  thug life sraax internet 4life no i piweczko na rozluźnienie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o mnie się nie martw, na nie jeden jeszcze pojadę i z pewnością jeszcze wasz market odwiedze  skieruj je bardziej do armii rudego, bo kiepsko to kiepsko wygląda pryzmatem frekwencji u siebie i farmazonów kto co w Krakowie wybiera.pzdr thug life sraax internet 4life no i piweczko na rozluźnienie  dobry jestes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyjmij mopa z dupy to może kiedyś normalnie pogadamy, na razie jak widać się nie da.no i zapraszam na naszą stocznie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
już chyba styknie tych popisów, mało kogo to obchodzi nic osobistego, ot trzeźwa  ocena
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|